Hoofdstuk 53

221 11 7
                                    

Alice's pov. 

Met hoofdpijn zit ik op de bank. Alles gaat als een waas langs me heen. Hoe kon hij? Ik dacht dat hij echt van me hield. Ik sta op en stap in mijn laarzen. Ik trek mijn jas aan en loop naar buiten. Ik loop naar het park waar ik op een bankje plof. Ik staar voor me uit waardoor ik niet doorheb dat er iemand naast me gaat zitten. Problemen? vraagt er iemand aan me. Ik draai me om en zie een mooi meisje met krullen zitten. Zo kan je het wel noemen zeg ik. Het meisje kijkt me nu aan. Jij bent Alice Tomlinson. Ik knik. Ik ben Kelly Kelly Hemmings. Dan ben jij zeker het zusje van Luke? Jupp zegt ze vrolijk. Ik heb het gelezen op internet. Ik knik. Zullen we gezellig wat gaan drinken vraagt ze vrolijk. Ik trakteer zegt ze dan. Oke dan glimlach ik. We lopen samen naar een cafeetje in de buurt. We gaan zitten en er komt een ober. Wat willen deze mooie dames drinken zegt hij met een knipoog. Doe maar een warme chocolademelk zeg ik. Voor mij ook zegt Kelly. Wat een creep fluister ik. Wacht maar zegt Kelly en ze knipoogt naar me. Als hij terug komt zegt Kelly best wel hard. En hoe is het met je zwangerschap. De ober zet snel de kopjes neer en loopt dan snel weg. We schieten in de lach en ik geef Kelly een high five. Goed hoe voel je je nu? vraagt Kelly met een serieus gezicht. Ik weet het niet. Ik bedoel ik voel me verraden maar het is ook zo dat ik Harry nog niet gesproken heb. Dan gaat Kelly's telefoon af. Ze leest het berichtje en laat het aan mij zien. Het is een tweet.

HarryStyles: Everything Taylor said isn't true. I love Alice and i will never leave her. #Halorisfake


Ik glimlach naar Kelly die me ook glimlachend aan kijkt. Ik geef haar telefoon terug en ze tikt wat op haar telefoon. Selfie grinnikt ze en ze richt haar camera op ons. Ze tikt weer op haar telefoon en dan voel ik mijn telefoon trillen. 

KellyHemmingsoficial: With the amazing AliceTomlinson_oficial. Having some girltime togheter.


Ik tik op nieuwe tweet en begin te typen.

AliceTomlison_oficial: Chilling with KellyHemmingoficial. Having lots of fun. Watch out Luke5SOS i am stealing your sister.

Ik klik op verzenden en hoor Kelly lachen. Ik heb honger zeur ik. Dan bestellen we wat eten zegt Kel. Ik grinnik en we bestellen wat.



Zou ik je nummer mogen zodat we vaker kunnen afspreken. Ik knik en geef haar mijn nummer. We lopen mijn appartement in en daar zie ik iedereen op de bank zitten. Lies is het oke dat Bo en ik naar ons appartement gaan zegt Jessica. Ik moet zo naar een shoot zegt Sophia Sinds kort werkt ze als model. Ik blijf hier zegt Gemma. Mama komt me zo ophalen ik moet morgen gewoon naar school zegt Lottie sip. Hey dat maakt niks uit zeg ik en ik knuffel Lottie. Ik vind het al heel lief dat je hierheen bent gekomen. Als je wil kan ik ook wel blijven zegt Kelly. Ik heb toch niks te doen. Gezellig glimlach ik en geef haar een knuffel. Ik moet gaan mensen zegt Sophia. Ik krijg een knuffel en ze rent de deur uit. Wij gaan ook zegt Bo en zij en Jessica lopen de deur uit. Ik voel een steek in mijn rug en grijp mijn rug vast. Au kraam ik uit. Kelly pakt me vast en brengt me naar de bank. Ze zet een kussen achter mijn rug. Zo beter? Ik knik en pak mij telefoon en start Twitter op.

Luke5SOS: AliceTomlinson_oficial Oh no i want my sister back pleas give her back!


AliceTomlinson_oficial: Never in your wildest dreams Luke5SOS


KellyHemmingsoficial: Sorry bro but i prefer hanging around with AliceTomlison_oficial.


Ik geef Kelly een high five. Ik pak het dekentje van de leuning van de bank. Ik leg hem over me heen en ik leg mijn hoofd tegen de leuning. Al snel neemt de vermoeidheid me over en val ik in slaap...





Hey mensen, 

Eindelijk vakantie! Ik ga met kerst naar Duitsland dus weet ik niet zeker of ik kan updaten maar ik ga het zeker proberen. Ik hoop dat jullie dit een leuk hoofdstuk vinden. Kelly Hemmings wordt gespeeld door idiot_hemmings. Laat even weten wat je er van vind en vote natuurlijk even.

xxx

Quinty




My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now