Hoofdstuk 46

220 14 0
                                    

Alice pov.

Hier sta ik dan voor het casting bureau van Enisa Simons. Ik heb er altijd van gedroomt om model te zijn en nu kan het. Ik loop de deur binnen en loop naar de receptie. Hallo ik ben Alice Tomlison zeg ik. U kunt de gang door en dan de laatste deur zegt ze. Ik knik en loop de gang door. Ik klop op de deur. Binnen zegt een vrouwen stem. Ik open de deur en zie Enisa daar achter haar bureau zitten. Ze staat op en loopt naar me toe. Ah Alice het is een eer je te ontmoeten. Hetzelfde zeg ik terug. Ga zitten. Ik ga in een bruine leren stoel zitten. Zoals mijn assistente al gezegd heeft wil ik je graag als model. Ik knik. Je bent prachtig en heel de wereld kent je al. Ik knik weer. Als je het contract tekent is er over 2 weken een shoot in Ibiza voor mabeline zegt ze. Cool zeg ik. Zijn er nog speciale dingen waarmee ik rekening moet houden? Vraag ik. Ja er zijn een aantal dingen. Je moet rekening houden met het feit dat je veel reist en dat je persoonlijke stylisten vaak bij je zijn zegt ze. Je mag je eigen stylisten kiezen dus dat lijkt me geen probleem. Ook moet je een beetje op gewicht blijven maar dat lijkt me ook geen probleem. Er zullen heel veel fans zijn dat is zeker dus moet je ook een beetje lief doen tegen hen. Ik knik. Nou ik heb hier het contract wil je nu tekenen of nog even nadenken? Ik doe het zeg ik vast besloten. Ik teken het contract. Ik zal je nu vast aan de stylisten voorstellen zodat je zelf een keuze kan maken. Je mag er 2 kiezen. Ik knik en loop achter Enisa aan. We lopen een ruimte in. Enisa klapt in haar handen en alle mensen gaan in een rij staan. OH MIJN GOD DAT IS ALICE TOMLISON gilt een man. Ik grinnik en loop naar hem toe. Hallo ik ben Alice zeg ik. Weet ik ik ben thomas zegt hij en hij schud mijn hand. Naast hem staat een andere man. Hai ik ben Alice zeg ik. Ik ben mike en echt een groot fan zegt hij. Ik ga iedereen af maar ik heb mijn keuze al gemaakt. Nou wie wil je zegt Enisa. Mike en Thomas zeg ik lachend. Ze gillen en rennen naar me toe. Ze trekken me in een knuffel. Dit gaat super worden jongens zeg ik. Zeker meid zegt Mike. Ik pak mijn telefoon uit mijn tas. Zou ik jullie nummers mogen vraag ik. Ze knikken en geven die. Ik geef ze nog een knuffel. Zullen we morgen wat gaan drinken en shoppen met ze'n drieën zeg ik. Ja lijkt me leuk zegt Thomas en Mike knikt. Om 2 uur in de starbucks vraag ik. Ze knikken. Ik zie jullie morgen gil ik en ik loop weg. Ik pak een taxi en rij naar huis. Zodra ik de deur binnen kom rent iedereen op me af. En vraagt jade. Rustig lach ik. Ze ploffen op de bank en ik blijf staan. Jullie kijken nu naar het model Alice Tomlison gil ik. Oh my god gilt Jade en ze rent op me af. Dat moeten we vieren zegt Zayn. Laten we uitgaan zegt liam. Iedereen stemt in en ze geven me een knuffel. Ik ben een model.....

Heyyy guys,

Ik hoop dat jullie het een leuk stukje vinden. Laat even weten wat je er van vind en vergeet niet te stemmen want dat maakt mijn dag echt beter!

Ik hoop dat jullie een leuk weekend hebben! Ik ga over 3 weken naar LONDEN!!! ik heb er zoveel zin in. Ik ga 5 dagen in een gastgezin met mijn 2 beste vriendinnen dus dat wordt super. Ik ga dan waarschijnlijk niet updaten maar als ik terug kom heb ik vakantie dus dan kan dat wel!!!

Ik hou van jullie!!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Xxxx
Quinty

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now