Hoofdstuk 41

261 19 0
                                    

Alice pov.

Ik wordt wakker en kijk op mijn telefoon. Ik zie dat het al 12 uur is. ik besluit te wachten tot Harry wakker wordt. ik open twitter en kijk door mijn mentions. Mijn oog valt op een tweet van de Hitkrant.


Hitkrant: Louis en liam van One Direction zijn gespot op de release party van snoop dog's album. De 2 1D members vermaakten zich goed.



Ik klik de foto aan en zie de jongens met wiet in hun hand. Ik kijk verbaasd naar de foto. Ondertussen begint de woede in mij op te komen. Ik bedenk me geen moment en sta op. Ik loop naar de kamer van lou en gooi de deur open. Wat denk jij wel niet schreeuw ik naar hem. Waarom heb je wiet gebruikt? Wil je je leven verkloten ofzo? Mijn woede maakt nu plaats voor verdriet tranen lopen over mijn wangen. Lou kijkt me schuldig aan. Weet je Louis je bekijkt het maar. Ik stamp boos de kamer uit. Ik plof op de bank neer en plug mijn oortjes in. Als Liam de kamer binnenkomt sta ik op en loop ik naar mijn kamer. Harry zwaait naar me en ik doe een oortje uit. Ik ga even naar de stad ben over 2 uurtjes thuis zegt hij. Ik knik en doe mijn oortje weer in. Ik ga liggen en staar wat voor me uit.


*Tijdsprong*

Ik kijk op mijn telefoon naar de tijd en zie dat het al een uur later is. Ik start weer twitter op en kijk want rond. Ineens zie ik een foto van Harry. Ik klik hem aan en zie hem zoenend met een meisje op de foto staan. Er komen tranen in mijn ogen. Ik kijk naar de datum en tijd van tweet en zie dat het een half uur geleden is. Ik sta op en pak mijn koffer. Ik gooi al mijn kleren erin behalve een setje kleren om aan te trekken. Ik loop naar de badkamer. Ik doe snel mijn make-up en gooi alles in een toilettas. ik gooi hem in mijn koffer. Ik trek een zwart shortje en een roze hemdje aan en zet een zonnebril op. Ik trek mijn schoenen aan en gooi mijn paspoort in mijn handtas. Ik verlaat de kamer en loop stil richting de voordeur. Ik sluip de deur uit en ga snel naar beneden. Ik hou een taxi aan. De chauffeur gooit mijn koffer in de achterbak en ik stap snel in. To where miss? Airport zeg ik vlug. Hij knikt en scheurt weg. Ik kijk met tranen in mijn ogen naar het hotel. Dag jongens denk ik bij mezelf. Als we bij het vliegveld aankomen betaal ik de man en stap ik uit. Ik loop naar de eerste balie die ik tegen kom en betaal een ticket naar Londen. Ik ga op een bankje zitten als ik ineens 3 bekende jongens zie. Martijn Marnix Sander gil ik. Ze kijken mijn kant op en komen op me af rennen. Wat doe jij nou hier zeggen ze tegelijk. Ik geef ze mijn telefoon waar de foto van Harry nog steeds open staat. Ze kijken me met medelijden aan. Wij gaan met je mee zegt Marnix ineens. Ik ruil de tickets om en dan gaan we met je mee naar Londen. Ik glimlach naar hem. Ondertussen dat Marnix weg is vertel ik het verhaal van louis en liam. Martijn slaat zijn arm om me heen. Ik leun tegen hem aan. Geregeld zegt Marnix. Ik sta op en trek hem in een knuffel. Dankjewel dat jullie dit doen. We doen alles voor je zegt Marnix. We zijn er zo vaak niet voor je geweest dit is het minste wat we voor je kunnen doen vult Sander hem aan. We willen goede vrienden voor je zijn zegt Martijn. Tranen lopen weer over mijn wangen. The flight to Londen Airport is leaving in 20 minutes. We staan op en rennen naar de goede gate. Net optijd zitten we in het vliegtuig. Ik zet mijn telefoon op vliegtuig stand en ga bij het raam zitten. Martijn komt naast me zitten en Marnix daarnaast. Ik doe mijn oortjes in en zet muziek op. Ik doe mijn gordel om en leun met mijn hoofd tegen de schouder van Martijn. Al snel val ik in slaap.......

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

heeey,

Weer een nieuwe update! een beetje veel drama maar dat mag wel voor een keertje toch? laat me weten wat jullie ervan vinden!

xxxxx,

Quinty

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now