kesit

3.5K 141 11
                                    

Hafifçe yutkunup öylece karşımda ki duvara baktım, çevremdeki herşey, herkes anlamını yitirmişti. Düzene sokmaya çalıştığım hayatım elimden kayıp gidiyormuş gibi hissediyordum. Ipin ucu elimde ama karşı taraf çok güçlü.

Ipi bırakmamak için elime doluyorum ama zarar gören yine ben oluyorum. Ipin keskinliğinden dolayı kesilen ellerime çeviriyorum bakışlarımı, daha fazla dayanamayacağımı  hissedip bırakmak istiyorum ama bu sefer gözlerimin önüne o geliyor.

Gülüşü, sarılışı, sahip çıkışı geliyor daha fazla sıkıyorum ipi ama farkında değildim ki karşımdaki ipi çekenin aslında o olduğunun.

Bir anda saçlarımın arasında hissettiğim öpücükle birlikte gözlerimi sıkıca yumdum. Şişen karnıma doladı ellerini. Gözlerimi sıkıca yumup derin bir iç çektim.

"Özür dilerim..." dedi fısıltıyla. Hafifçe yutkunup "neden?" Diye sordum.

Bir kez daha öptü...

"Onu hiç getirmemeliydim!" Dedi sertleşmeye başlayan ses tonuyla birlikte gözlerimi açtım.

Aynadaki halimize bakıp burukça tebessüm edip omuz silktim "olsun, en azında babamı bir kez olsun gördüm!" Dedim ne kadar canım yansada.

Bu sefer o gözlerini sıkıca yumdu. Zorlandığını farkettim. Karnımdaki ellerinin üstüne ellerimi koyup "sevgini asla mahrum etme!" Dedim dolan gözlerimle. Gözlerini açıp kaşlarını  çattı, bir kez daha yutkunup "eğ-eğer ben olmazsam sakın  onu terketme olur mu?" Dedim yanağımı ıslatan  yaşla birlikte derin bir iç çektim.

Daha fazla çattı kaşlarını  "saçmalama!onu sen büyütüceksin! Biz büyütücez!" Dedi, dediklerimi kulak ardı ederek.

Hafifçe ona döndüm, yanaklarını okşayıp "söz ver!" Dedim çatallaşan sesimle.

Yüzünü çekmeye çalıştığında Daha fazla sıktım  "söz ver! Ben olmazsam bile onu asla sevginden mahrum bırakmayacaksın!" Dedim kararlı bir tonla.

Ellerimi tuttu "Rojin, sana birşey olmayacak!" Dedi inatla.

Hızla geri çekildim, sıkışan göğsümle birlikte derin nefes almaya çalıştım.

"Bunu bilemezsin! Sadece bana söz ver!yalvarırım, onu sevginden mahrum bırakma ç-çünkü sevgi-sevgisizlik çok zor!" Dedim.

1. kesit ınstagram hesabımızda. Oylama çoğunluğuyla wattye atmak zorunda kaldım bu kesitide.

Kendinize iyi bakınnn

DİLHUN ☑Where stories live. Discover now