KESIT

4.3K 169 31
                                    

Bol bol yorum istesem çok mu olur acaba??
Veya yıldız?

Neyse iyi okumalar meleklerim🤍

Içimde tanımlayamadığım o kadar duygu dolanıyordu ki. Ağlasam neden ağladığımı bilemem, gülsem neden güldüğümü açıklayamam! Canım yanıyor oysa ki, ama ben bir türlü tarifini anlatamıyorum, yorulmuştum ama neyden? Kimden? Kaçmak istiyordum, bir zamanlar görmek için her şeyi yapacağım adamadan şimdi kaçmak istiyordum, ama neden? Onun iyiliği için mi?

Palavra! Onun iyiliği için ondan kaçmıyordum aslında, kendimden kaçıyordum, kendimden korkuyordum. Farkındaydım başaramıyordum hemde hiç bir şekilde başaramıyordum.

Oysaki herşey ne güzeldi tam da istediğim gibi, o mezarlıkta kurguladığım gibi olmuştu, ilk kez herşey rayına oturmuştu, ama benim korkularım dizdiğim domino taşlarını yerle bir etti.

Karşımda bana öylece bakan adamla birlikte istemsiz yutkundum, mavilerim yüzünü ezberlemek istercesine gezindi, onun aksine ben özlem doluydum ama o şuan o kadar sinirliydi ki, belki de artık benden nefret ediyordu, kim bilir? Aramızda ki mesafeleri yok sayarak inceledim onu, belki takıntı, belki ruhsal bozukluktu benim ki, ilk kez bir insanı elde etmek istemiştim ve bunun sonucunda planlar kurmuştum, istediklerim oldu da ta ki şu durumumuza kadar, hesaplarım çöktü, tüm planlarım yerle bir oldu!

Elime ne geçti, gülümsedim ister istemez elime geçen şeyler vardı mesela o beni artık biliyordu! Benim için en önemli şey bu değil miydi?

Bir anda kolumda hissettiğim baskıyla istemsiz irkildim. Yan tarafıma döndüğümde bana meraklı bakışlarla bakan Berzah'la göz göze gelince yutkundum yeniden.

Ne zaman buraya geldiği hakkında en ufak fikrim bile yoktu. Izlendiğimi biliyordum, bilmeme rağmen yine de kendime engel olamayarak son kez ondan tarafa baktım. Az önce oturduğu kayanın üstünden kalkmış ve benim hesap edemeyeceğim bir hızla buraya doğru geliyordu. Tüm vücudumu esir alan sıcaklıkla birlikte ürkekçe Berzah'a baktım ama işittiğim cümleyle birlikte gözlerimi sıkıca yumdum

"Çek lan o elini!"

SINIRI GEÇMEYI UNUTMAYIN!!!

Normalde kesit atmayacaktım ama bayram da malum evdeyiz bari iki dakika da olsa oyalanmanız adına atmak istedim.

Diğer kesit instagram hesabımda duruyor. Dileyen takip edip okuyabilir.

Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum kendinize iyi bakın meleklerim.

Diğer hikaylerime de göz atarsanız çok sevinirim.

NOT
IMERA FERAM okuyucularına, tüm bölümleri düzenleyip attım. Şuan da son bölümümüzü yazmaya çalışıyorum. O bölümden sonra artık İMERA FERAM tamamen biticek başka bölümümüz olmayacak.

Sevildiğini unutmayın.

Hesaplar
■zeynepinhikayeleri08
□zeynepgvn08

DİLHUN ☑Where stories live. Discover now