KESIT

4.2K 147 9
                                    

Rojin, elindeki elbiseyle istemsizce yutkundu. Çok güzeldi ama çok açıktı.

Bakışlarını zorlukla elbiseden çekip karşısındaki kadına baktı. Mia ve Seçil' de onun gibi elbiseye bakıyorlardı ama onların ki sadece hayran bakışlardı açık olması kimin umurundaydı.

Rojin, zorlukla yutkunup "ben bunu giymem!" Deyip hızla elbiseyi yatağın üstüne attı.

Önce Mia, daha sonra Seçil, kaşlarını çatıp Rojin'e ters ters baktı. Seçil, hızla elbiseyi alıp "giyiceksin!" Dedi net bir sesle.

Az önce kibar dediği kadının içinden canavar çıktığını fark etti Rojin.

Gözlerini kocaman açıp kafasını hızla olumsuz anlamda salladı "ben bunu giyersem önce  Ali beni vurur o da yetmez Mardin'deki kuzenlerim beni vurur." Dedi korkuyla.

Mia, sıkılmış bir şekilde oflayıp omuzlarını indirdi "saçmalama Rojin! Ali o kadar barbar değil!" Dedi.

Rojin, onun bu dediği şeye kahkaha atıp elini ağrıyan karnının üstüne koydu. Ona şaşkınlıkla bakan bakışları farkedip zorlukla durdu. Boğazını temizleyip "Ali barbar değil?" Dedi Mia'ya emin olmak istercesine baktı.

Mia, az önce dediği şeyi düşünüp kararsızlıkla başını olumlu anlamda salladı.

Rojin, göz devirip "kesin barbar değil ya(!)" Deyip elbiseye son bir bakış attı.

Omuzlarını silkip "Ama ben yinede giymem!" Dedi. Tekrar aynı konuya geldiklerini farkeden Mia ve Seçil ellerini bellerine koyup aynı anda "giyiceksin!" Dediler. Rojin, onları ikna edemeyeceğini anlayınca el mahkum son kez şansını denedi "ama bu kıyafet bana göre değil  ki biz böyle giyemeyiz." Dedi bu sefer kültürden vurmaya çalışarak.

Seçil, sinirle "burası Mardin değil Ispanya ve sende bu elbiseyi giyip bu baloya katılıcaksın!" Deyip Rojin'i kolundan tutup banyoya götürdü. Rojin, artık ne dese kâr  etmeyeceği için susup banyoya girdi. Üzerine kapanan kapıyla derin nefes alıp elbiseye baktı. Yüzünü buruşturup "çok güzelsin ama neden böyle açılsın ki?" Deyip göz devirdi.

Sonunda giydiği elbiseyle rahatsız bir şekilde banyo kapanısını açtı. Sadece kafasını çıkarıp giyinmiş olan kızlara baktı aslında ikisinin elbisesi onunkinden daha açıktı. Bunu farkedince bir nebze olsun rahatladı ama yine de utanarak "Bu çok açık ya!" Dedi sızlanarak.

Mia, göz devirip "Rojin'e çık!" Dedi yarı yamalak türkçesiyle.

Rojin, dudak büzüp zorlukla kapıdan ayrılıp kızların karşısına geçti. Duyduğu ıslık sesiyle yanakları iyice kızardı. Seçil, hayranlıkla "çok güzel" dedi gülümseyerek...

Kısa bir kesit...

SINIR  geçildiğinde devamını hemen
Atıcam...

Oy veren ve yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.

Seviliyorsunuz.

SINIRI unutmayın....

👆👆

DİLHUN ☑Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang