17.KAVGA

6.3K 358 117
                                    

SINIR; 90 OY 55 YORUM

GECMEYI UNUTMAYIN.

Önce yıldıza basın bakiyim. Bastınız  mı  hadi şimdi iyi okumalarrr

Küçücük  bir mutluluk istiyorum,
O kadar küçük olsun ki
Kimse istemesin benden onu...
Nazım Hikmet

Yazar

Rojin, saatlerdir oturduğu yatakta sıkılıp ayağa kalktı. Ali, iş için odadan çıktığından beri tek yaptığı şey yatakta oturup telefonla oynamak oldu. Artık bu bile sıkılamamasını engellemiyordu. Aniden aklına gelen şeyle gülümseyip telefon rehberinden Seçil'in numarasını buldu allahtan geçen gün Seçil istemişti de vermişti.

Hızla numarayı tuşlayıp kulağına götürdü uzun bir  çalıştan sonra tam vazgeçecekken "Alo?" Dedi karşı taraf.

Rojin, kocaman gülümseyip "napıyorsun?" Diye sordu. Uzun bir duraklamadan sonra Rojin'in kaşları çatıldı "plates yapıyordum ya bebek için sen napıyorsun canım?" Diye sordu seçil

Rojin, dudak büzüp "rahatsız etmedim dimi?" Diye sordu mahçup bir şekilde. Karşı taraftan gülme sesini işitince o da gülümsedi "hayır saçmalama sadece sıkıldığım için yapmak istedim." Deyince Rojin, iyice keyiflendi "ben de çok sıkıldım ya buraya gelsenize." Dedi aceleyle.

Seçil'in onaylayan mırıltılarını duyunca hızla dolabına doğru ilerledi "Şöyle yapalım Rojin; sen aşağıya deniz kenarına in bende Mia'yı aliyim  birlikte güneşleniriz?" Dedi Seçil. Rojin, bu fikirle kafasını salladı zaten odada sıkılmıştı.

Anlaştıklarında Rojin, telefonu kapatıp yatağın üstüne attı.

Önünde durduğu dolapla bir süre bakıştıktan sonra gözüne  çarpan beyaz dantelli yazlık elbise iyice keyiflenmesini sağlamıştı elbiseyi hızla askılıktan alıp aynanın karşısına geçti dantelli beyaz elbise dizilerinin biraz altına geliyordu bu duruma dudak büzüp  kafasında iyicene tartı Sonunda karar kıldığında Üstündekileri hızla çıkardı elbiseyi üstüne geçirdiğinde tam olduğunu fark etti Daha sonra dolabın alt çekmecesinden bulduğu babetleri de giyip saçlarını salık bıraktı yüzüne Hiçbir şey yapmadan telefonunu alıp  koltuğun üstünde hazır olan çantasının içine koydu  başka bir şey almayacağına karar kıldığında direk odadan dışarıya çıktı.

Karşıda Duran asansöre doğru ilerledi, asansörün gelmesi için düğmeye basıp beklemeye başladı sonunda gelen asansörle hızla içeri girdi giriş katına basıp beklemeye başladı Açılan Kapı ile  dışarıya çıktı.

Onu gören resepsiyonun 'Selam' vermesi ile gülümseyip kapıya doğru ilerledi otelin arka kısmında kalan kumsala doğru ilerleyip etrafına kısaca bir bakış attı gördüğü yarı  çıplak kadın ve erkekleri görünce hafif Kızaran yanakları ile hızla başını eğdi ne tarafa doğru gideceğini bilmediği için dümdüz ilerlemeye karar verdi sonunda bulduğu bir şezlongla gülümseyip adımlarını o tarafa doğru attı.

Şezlonga oturup çantasından telefonunu çıkardı mesaj kutusuna bir umutla girip Ali'nin hala mesaj atmadığını farkedince düşen morali ile ofladı kafasını dağıtmak için telefonu kurcalamaya devam etti bir anda önünde beliren ayaklarla Kaşlarını çattı kafasını yavaşça yukarıya doğru kaldırdığın da kendisine gülümseyerek bakan adamla iyice Kaşlarını çattı.

DİLHUN ☑Where stories live. Discover now