27.MÜHÜR

7.3K 377 46
                                    

Medya*kesit resimlerimiz!!Okumadan önce yıldıza basarsan çok sevinirim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Medya*kesit resimlerimiz!!
Okumadan önce yıldıza basarsan çok sevinirim.

Kesit instagram hesabımızda.
Keyifli okumalar meleklerim 🤍

Kelime 4100
SINIR* 120 OY- 150 yorum.

Öyle güzel
Seviyorum ki seni,
Öylesine saf.
Öylesine temiz.
Öylesine derin.
Ve 'Öylesine' değil!
Cemal SÜREYYA

Rojin

Kulağımın dibinde atan kalp atışlarıyla birlikte kocaman gülümseyip yavaşça gözlerimi açtım. Hızla derin nefes alıp, elimi yavaşça göğsünde gezdirdim. Parmaklarıma değen sargıyla birlikte yüzümdeki gülümseme anında soldu. Az önce cesurca hareket eden parmaklarım şimdi korkuyla dokunuyordu.

Dolmaya başlayan gözlerimle birlikte alt dudağımı ısırdım. Titreyen elimi hızla yumruk yapıp geri çektim. Saç diplerime bahşedilen öpücükle birlikte gözlerimi sıkıca yumup iç çektim.

Hafifçe çıplak kolumu okşamaya başladı bu sefer. Burnunu saç diplerimde dolaştırıp kokumu içine çektiğini farkedince daha fazla sıkı yumdum gözlerimi, belki hayal olmasından korktum, belki de bitmesinden...

"Günaydın..." dedi hiç birşey olmamış gibi. Devam etmek istedim onun oyununa, belki bugün herşeyi göz ardı etmeyi deneyebilirdim. Yumduğum gözlerimi açıp kocaman gülümsedim. Onu görebilmek için kafamı kaldırıp çenemi göğsüne bastırdım, yeni uyandığı için gözlerini kısmıştı. Hafif kirli sakallarını okşayıp öylece onu izledim. Tüm vücudum heyecandan dolayı uyuşmuş gibiydi. Belki aylardır hatta yıllardır hayalini kurup kendimi olmayacağına inandırdığım herşey artık oluyor gibiydi. Bunlardan ilki ve en önemliside sevdiğim adamın kolları arasındaydım!

Omzumda duran bir tutam saçı parmaklarının arasına alıp okşamaya başladı. Kahveleri mavilerimden bir an olsun ayrılmadan öylece benim ona yapmak istediğim şeyi yapıyordu...
Beni hafızasına kazıyordu.
Parmakları saçımdan vazgeçmiş olmalı ki bu seferde çıplak omuzumda gezinmeye başladı. Hızla yüzümü göğsüne bastırıp "hala uykum var(!)" Dedim kızaran yüzümü gizlemeye çalışarak.

Duyduğum kahkaha sesiyle birlikte alt dudağımı ısırıp kulaklarıma işleyen ilahi sesin tadını çıkarmaya çalıştım.

Bu seferde omuriliğimin çizgisinde gezmeye başladı "bence uykun yok!" Dedi benim aksime rahat bir tavırla.

Omuz silkip "bilemezsin!" Dedim, aslında biliyordu, sadece ahh bilemiyorum tek bildiğim şuan utançtan öleceğimdi.

Saç diplerimde gezen sıcak nefesle birlikte yutkunamaya çalıştım, heyecanla "Ali..." dedim, başımın üstüne küçük bir öpücük bahşettikten sonra "hımm" diye mırıldandığını işittim. Elleri hala tüm vücudumu talan etmenin derdindeydi.

DİLHUN ☑Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin