8. INTIHAR

6.9K 397 17
                                    


SINIR:!50 oy 15 yorum.

Genç adam, gülüp "Asla gülüm asla bırakmam seni." Deyip önüne döndü.

Rojin, deli gibi atan kalbini tutup gözlerini yumdu o gün bir kez daha ölmek istedi.

□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□□■

YAZARDAN

Genç kadın, korkudan yol boyunca sessizce geçtikleri yolları ezberlemeye çalıştı.

Aniden elinin üstündeki sıcaklıkla korkuyla hızla elini çekti. Cemal, sinirle ona bakıp tekrar elini tuttu ama bu sefer kırmak istercesine sıkıyordu.

Rojin, acıyan eliyle hafifçe inledi..

Sonunda geldikleri kulübeyle etrafına iyice baktı yardım isteyecek kimse yoktu...

Cemal, gülümseyip hızla arabadan indi Rojin'in tarafına geçip kapıyı açtı inmeyi reddeden Rojin'in kolundan tutup hızla çekti.

Geldikleri kulübenin kapısını açıp Rojin'i hızla yere savurdu. Acıyan dizleriyle Rojin'in ağzından kısık bir çığlık koptu.

Cemal, bu sefer saçlarından tutup yüzüne bakmasını sağladı 32 dış sırıtıp "şimdi seni kim alıcak elimden gülüm?" Dedi mutlulukla.

Rojin, gözlerini sıkıca yumup akmak için sabırsızlanan yaşlarına izin verdi..

Cemal, hızla elini çekip üstündeki kabanı çıkardı hala yerde oturan kadına bakıp ayağıyla itekleyip "kalk üstünü çıkar." Dedi sinirle.

Rojin, hızla geriye çekilip elleriyle üstünü kapatmaya çalıştı.

Onun bu hareketleriyle Cemal, kahkaha atıp genç kadının önünde diz çöktü çenesinden tutup kendisine bakmasını sağladı "biliyorum gülüm sende benim olmak için sabırsızlanıyorsun ama ben evlenmeden sana dokunmam." Deyip Rojin'in çenesini okşadı.

Midesinin bulandığını hisseden Rojin, hızla Cemal'in yüzüne tükürdü. Kısılan sesiyle "ölürüm de senin olmam!" Dedi sinirle.

Cemal, yumduğu gözlerini sinirle açıp hızla elini kaldırıp Rojin'e tokat attı. Az önce tuttuğu çenesini bu sefer sıkarak "bana bak küçük sürtük ister kabul et ister etme sen bugün benim karım olacaksın hemde her türlü!" Deyip hızla ayağa kalktı.

Rojin, olduğu yerde donakaldı...

Ali, hızla geldiği kapıya yumruklarını indirdi. Aniden açılan kapıyla karşısında gözleri kızarmış yaşlı kadını görünce kaşlarını çattı Sinirle "rojin nerde?" Dedi.

Yaşlı kadın, omuzlarını düşürüp kısık bir sesle "gitti..." dedi Ali, kaşlarını iyice çatıp "nereye gitti lan?" Diye kükredi. Tekrar ağlamaya başlayan kadın başını eğip "Cem-Cemal geldi..." Deyip hıçkırdı.

Ali, yumruğunu sıkıp kadının konuşmasını bekledi.

Yaşlı kadın gözünden akan yaşı silip "Rojin'i zor-zorla götürdü." Deyip korkuyla Ali'ye baktı

Ali, duyduklarıyla yutkundu sinirden tüm vücudu titremeye başlamıştı belli olan damarları kızarmıştı sertce "nereye götürdü?" Dedi.

Kadın kafasını olumsuz anlamda sallayıp "bilmiyorum." Dedi Ali, bu sefer sinirlerine hakim olmaya çalışıp bu sefer sesini kısarak "Rojin nerde?" Dedi kadının gözlerinin içine bakarak.

Yaşlı kadın , korkuyla "ağam yemin ederim bilmiyorum. Bi-biz Rojin'le oturuyorduk Cemal bir-bir anda geldi Rojin'in saçlarından tutarak sürükledi engel olmaya çalıştım ama olmadı." Dedi daha fazla ağlayarak.

DİLHUN ☑Место, где живут истории. Откройте их для себя