Andula Králíková

441 15 1
                                    

Zbytek dne si mě Simča nevšímala a bavila se jen s Andulou Králíkovou. To je taková třídní outsaiderka. Normálně proti ní víceméně nic nemám, ale teď, když mi ukradla Simču, jsem jí nesnášela.

Vypadaly jak nejlepší kamarádky. Furt se něčemu tlemily a Es na mě sem tam hodila vražedný pohled. Chtěla jsem jí v tu chvíli zabít.

Pak jsem to už nevydržela a tak jsem prostě šla k těm dvoum a připravila se, že to dám Simče, a vlastně i Andule sežrat. Jenže zas zazvonilo na hodinu a tak jsem jen řekla: ,,Ještě si to vyřídíme!" a odešla ke své lavici.

Domů jsem přišla vyřízená a naštvaná. Vzala jsem mobil a zaspamovala Simču zprávama o tom, co si jako myslí, že se nic tak hrozného nestalo. Na to mi poslala prostě jen naštvanýho smajlíka a pak mi už nepsala.

Pípla mi zpráva z Messengeru. Myslela jsem, že mi píše Es, že se už uklidnila, ale místo toho jsem uviděla na displaji jméno Honza M. Oh shit, píše mi MenT! problesklo mi hlavou.

H: Ahoj Bety. Chtěl jsem se jen omluvit... no, ty víš za co. Neměl jsem to dělat. Když jsi pak odešla, došlo mi to...

Vyvalila jsem oči. Sakra, moc mi to neusnadňuje. Co mu mám na tohle odepsat? Nakonec jsem se rozhodla.

B: Nic se neděje. Spíš bych se měla omluvit já, že jsem odešla. Nebylo to úplně fér. Vlastně bych tě zase ráda viděla... Měl bys čas?

Odeslala jsem to a až pak si uvědomila, jak pitomě to zní. To vypadá, jak kdybych ho nabalovala. Teda ne že by se mi nelíbil...

V tu chvíli mi něco došlo. Co když Simča má ráda Honzu, a proto je naštvaná, že jsem s ním byla venku? Ale vždyť má Marka, to asi ne... Ale přece jen, měla bych se jí na to zeptat.

Napsala jsem jí tedy, aby se stavila u nás, že s ní nutně potřebuju mluvit. Nedávala jsem moc velkou šanci tomu, že přijde. I proto jsem byla překvapená, když jsem za hodinu zaslechla zvonek.

Wattpad /w MenTWhere stories live. Discover now