Hoofdstuk 2

19.8K 545 65
                                    

Ik stapte uit het vliegtuig. De zon scheen in mijn ogen dus ik deed mijn Rayban op. Het was een perfecte dag. De zon scheen en het was lekker warm. We haalden onze koffers op en zochten ons hotel. Ik stapte de lobby in en begroette de medewerkers die ik kende van de vorige vakantie. Patrick checkte ons in en haalde onze sleutels op. Ik en Sabrine waren jongens aan het kijken voor mij, deze zomer moest ik over mijn liefdesverdriet heen komen.

Net toen we een mega knappe jongen zagen op het strand kwam Jaden voor ons staan. "We kunnen naar onze kamer" Ik zuchtte. "Kan je heel even aan de kant gaan? Je verpest mijn uitzicht" Hij keek om en zag de jongen. "Ben je zo hopeloos geworden?" Ik rolde met mijn ogen. "Alsof jij iets aan de haak kan slaan" Hij zei niks en stapte in de lift. Sabrine en ik lachte nog even en gingen toen met de andere lift naar ons penthouse.

Ik ging naar mijn kamer. Veel zin om uit te pakken had ik niet dus gooide ik mijn koffer in de kast en dat was wel goed zat. Ik pakte alleen mijn surfspullen en mijn spullen voor het strand en deed ze in mijn tas. Ik haalde mijn surfboard die ze hier altijd voor me achter hielden op en ging met de andere naar het strand. Handig was ik niet want onderweg liep ik tegen een paaltje en liet ik alles uit mijn tas vallen. "Jij kan ook niks" Zei Jaden lachend. Patrick en Sabrine liepen voorop en hadden het niet eens in de gaten. "Ik kan heus wel iets!" Jaden begon te lachen. "Zoals?" "Wacht maar!"

Op het strand zochten we een plekje en maakte ik me klaar voor een paar uur met de golven. Ik trok mijn spullen aan en liep de zee in. De andere namen een surf les. Ik zat er een beetje verveeld bij. Toen ik eindelijk een mooie golf zag aankomen pakte ik mijn kans. Snel peddelde ik erop af en dook ik erin. Ik sprong op het juiste moment op mijn board en surfte door de golf. Dit gevoel, daar keek ik al sinds de laatste vakantie naar uit. Ik peddelde terug naar de groep toen er even geen mooie golven waren.

Jaden keek me met open mond aan. "Ik zei toch dat ik wel iets kon!" Hij zei niks en keek weg. Als ik iets in deze tijd had geleerd van Jaden is dat hij nooit zijn ongelijk wilde toegeven. "Jaden was het toch?" Vroeg de surf leraar. Jaden knikte nors. "Oké, daar komen een paar mooie golven aan, probeer het eens" Ik keek Jaden aan. "Oké" Zei hij alleen. Hij paddelde op de golf af en dook in de golf. Hij sprong op zijn bord maar lang kon hij er niet opblijven. Hij had zijn gewicht niet goed verdeeld over het bord en sloeg voorover van zijn plank af.

Langzaam kwam hij terug onze kant op. Ik zei niks, ik keek hem alleen triomfantelijk aan. Hij negeerde mijn blik. Sabrine zag alles en begon hard te lachen waardoor Jaden boos voor zich uit staarde. Na de les was Jaden meteen uit zee en ging hij op het strand liggen. Ik was nog niet klaar voor vandaag en nam nog een paar golven.

Laat op de middag kwam Patrick me halen en gingen we gezamenlijk terug naar het hotel. Daar maakte iedereen zich klaar voor het eten en daarna voor het stappen. Ik opende mijn koffer en haalde mijn zwarte mini jurkje eruit. Ik pakte mijn zwarte pumps uit de koffer en kleedde me om. Ik deed nog mijn make-up op en deed mijn haren even föhnen en een haarmasker in.

Ik liep de woonkamer in en daar zat alleen Jaden. Hij had een zwarte polo aan en een donkere spijkerbroek. Hij had een groot zilver horloge om en zwarte schoenen. Er was één ding wat me meteen opviel. Zijn armspieren waren zo groot en mooi! Zijn polo zat strak om zijn lichaam heen en daardoor waren ook zijn buik en borstspieren mega goed te zien. Jaden was misschien een eikel maar hij was zeker niet lelijk.

"Kun je het zien?" Vroeg hij geamuseerd. Ik schrok op uit mijn gedachten. "Ja hoor, niet dat er veel speciaals te zien valt hoor" Hij rolde met zijn ogen. "Nee tuurlijk niet, daarom keek je me ook zo lang aan." Ik zei niks en pakte een glas drinken. Jaden was niet de enige die niet graag andere gelijk gaf..

Eindelijk kwamen ook Sabrine en Patrick binnen en gingen we beneden eten. Iedereen bestelde wat te eten en drinken. We begonnen met champagne om de vakantie in te luiden. Ik sloeg het glas achterover. Deze vakantie was welverdiend!

Tijdens het eten luisterde ik naar een verhaal van Sabrine wat ik al honderd keer had gehoord. Mijn beste vriendin heeft nogal vaak de neiging van verhalen dubbel te vertellen. Ik voelde mijn telefoon in mijn tasje trillen. Snel keek ik even. Het was mijn ex Dean! Snel drukte ik hem weg. Vandaag had ik geen zin in gedoe. Ik had vakantie, ik wilde niet meer aan hem denken!

Ik bestelde nog wat drankjes en sloeg die in één keer achter over. Iedereen keek mij aan. "Hanna, doe je wel een beetje rustig aan met die drank, we gaan ook nog op stap" Zei Patrick. Hij was altijd al de bezorgde broer geweest. Ik haalde mijn schouders op. "Vanavond heb ik daar absoluut schijt aan!" En daarmee sloeg ik nog een drankje achterover.

Jaden zei niks, hij keek me alleen onderzoekend aan. Ik deed net of ik hem niet zag. Na het eten gingen we met de taxi naar een nachtclub, niet ver van het strand af. Ik kwam binnen en gooide er nog wat drankjes tegenaan. Ik zag Sabrine en de jongens niet meer dus ging maar in mijn eentje de dansvloer op. Een knappe jongen kwam op me af en bood me een drankje aan. "Dankje" Zei ik tegen hem. Hij knikte en sloeg zijn arm al om me heen. "Voor zo'n mooi meisje altijd" Zei hij in mijn oor. Ik giechelde en sloeg het drankje meteen achterover.

We dansten nog een hele tijd samen en ondertussen had ik al een hoop drank op en in mijn lijf zitten. Morgen kreeg ik hier sowieso allemaal spijt van. Maar dat was van latere zorg. De jongen waarmee ik aan het dansen was zag er namelijk niet verkeerd uit. Ik keek om me heen of ik mijn vriendin ergens kon vinden maar het lukte niet echt. Ik viel bijna, gelukkig vind de jongen mij op.

"Misschien moet je beetje rustig doen met de drank" Zei de jongen. Ik schudde mijn hoofd. "Hakuna ma'vodka! Geen herinneringen voor de rest van de avond!" Hij begon hard te lachen. "Hier, neem deze dan!" Hij gaf me een klein zakje met een paar kleine witte pilletjes. Ik keek de jongen aan en sloeg hem in zijn gezicht. Ik wankelde naar de uitgang. De jongen pakte mijn pols vast. "Zo gemakkelijk kom je niet van mij af!" Ik slikte. Oké, nu was hij misschien toch niet meer zo leuk als dat ik dacht. Ik keek hem bang aan.

Toen ik mijn kans zag om te ontsnappen zette ik het op een rennen, makkelijk was het niet met hakken terwijl je dronken was. De jongen zat nog achter me aan. Opeens kwam een andere jongen die de jongen met de drugs neer sloeg. Hij pakte mij vast. "Kom!" Ik knikte. "Ik wil naar bed" Zei ik tegen de jongen. De jongen knikte. "Ik breng je wel even terug" Ik knikte en liep met de jongen mee.

In het hotel gingen we naar mijn kamer. Hij legde me in mijn bed. "Weet je eigenlijk wel wie ik ben?" Vroeg de jongen. Ik knikte. "Mijn held!" Hij lachte. "Oké, dan!" Ik pakte zijn pols. "Wil je bij me blijven?" Hij aarzelde even. "Oké" Hij kwam naast me liggen. "Weet je wie ik ben?" Vroeg de jongen nog een keer. "Mijn held!" Ik kroop tegen de jongen aan en viel al snel in slaap.

Heyyyy peepss

Nieuw hoofdstukje!!!!

Laat weten wat je vond!

Wie is de mysterieuze jongen?

En wat is er met de ex van Hanna?!

Laat het in de comments achter!

Outfit van Hanna hierbij!!!

Lovee yaa all

Xxx SecretPincessLover and XliveWithoutLimits

My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu