Hoofdstuk 35

8.1K 351 52
                                    

Ik opende mijn ogen en rekte me uit. Ik kroop dieper in mijn dekens en genoot van de stilte en de warmte om me heen. Beneden hoorde ik allemaal mensen praten. Ik zuchtte geïrriteerd en trok mijn dekbed over mijn hoofd.

Er werd op mijn deur geklopt. Ik zei niks, bewoog niet en wachtte rustig af. Weer werd er geklopt, dit keer harder. Ik hield me nog steeds stil. Dit keer vloog de deur open. "Hanna, waarom sta je nog niet klaar?" Ik hoorde aan de stem dat het Tess was. Ik schoof voorzichtig mijn dekbed tot mijn neus naar beneden en keek hoe ze mijn kast aan het inspecteren was.

"Hanna, sta op, je moet je klaarmaken" Ik zuchtte. "Ik wil in bed blijven, laat me met rust!" Tess kwam op me af en pakte mijn dekbed vast en liep terug naar mijn kast. Nu lag ik in mijn korte pyjama in mijn lege bed. Ik voelde het langzaam koud worden en stond toch maar op.

"Je bent zo gemeen" Ik trok een paar leggings uit de kast en een hemdje en een lekkere trui. "Ik ga me niet helemaal optutten voor een vliegreis" Zei ik geïrriteerd. Ze lachte. "Iedereen is er al" Ik trok mijn pyjama over mijn hoofd en schoot de kleren aan. "Dat boeit me helemaal niks" Tess begon te lachen. "Dat weten we"

Ik schoot in mijn witte All Stars en deed mijn haren in een losse knot. Ik pakte mijn laatste spullen en propte die bij mijn spullen in de koffer.

"Hanna, ben je klaar?" Ik hoorde Patrick van beneden schreeuwen. "Ja doe rustig!" Schreeuwde ik terug. Tess schudde lachend haar hoofd. "Ik moet even serieus met je praten" Ik knikte en ging op mijn bed zitten. "Wat is er?"

Ze keek ongemakkelijk naar haar schoenen. "Ik wil niet dat je boos op me wordt als ik je dit vertel. Ik wil het kwijt" Ik knikte en werd langzaam nerveus. Wat was er aan de hand?

"Wat?"  Vroeg ik heel voorzichtig. Ze zuchtte diep en friemelde ongemakkelijk aan haar handen. "Gister zijn we nog met een paar mensen op stap geweest... En ik heb Keegan gezoend" Ik haalde opgelucht adem.

"Is dat alles?"  Ze keek op. "Ik denk dat ik hem echt leuk vind" Ik keek Tess aan. "En waarom zou ik daarom boos worden?"  Ze haalde haar schouders op. "Omdat het je ex is?"  Ik schudde mijn hoofd.

"Tess, ik vind het echt leuk voor je, want even serieus, je bent echt al te lang single" Ze begon te lachen. "Daar heb je gelijk in"

Ik stond op. "Ik ga er persoonlijk voor zorgen dat jullie iets krijgen" Ik glimlachte loef naar Tess die daardoor alleen maar harder moest lachen.

"Komen jullie nog?"  Patrick keek van mij naar Tess. Ik knikte. Lachend liepen we naar beneden.

Ik gaf Jaden een kus en ging met de rest naar beneden.

Ik keek van Tess naar Keegan. Hij keek haar niet aan en richtte zich op zijn telefoon. Tess stond, in tegendeel tot hem, naar hem te kijken. Ik schudde lachend mijn hoofd en zei er maar niks van.

Op het vliegveld was het een ramp. Het was superdruk en we raakten elkaar de hele tijd kwijt. Ik hield Jaden zijn hand stevig vast zodat er nog altijd iemand was die bij me bleef. Wonder boven wonder waren wij de eerste die bij de gate waren.

"Waarom stond je zo naar Keegan te kijken?" Vroeg Jaden opeens. Ik keek hem aan. "Hoe?" Hij haalde zijn schouders op. "Met een grijns" ik begon te lachen. "Ben je jaloers?" Jaden keek me verbaasd aan. "Nee, maar..." "Tess vindt Keegan leuk nadat se gister hebben gezoend en ik vond het schattig"

Jaden trok zijn wenkbrauwen op. "Je vind het niet erg dat een van je beste vriendinnen met je ex krijgt" ik schudde mijn hoofd. "Ze zijn beide single, en de rest is allemaal een stel, die komen wel bij elkaar, dat gebeurde ook bij ons is Miami"

Jaden haalde zijn schouders op. "Hopelijk krijg je hier geen andere ideeën over" Ik schudde mijn hoofd. "Waarom zou ik?" Hij haalde zijn schouders op en zei niks meer. Tess kwam aanlopen, samen met Keegan. Ik liet Jaden los en ging een stukje van hem af staan en deed alsof ik druk op mijn telefoon bezig was. 

De rest van de groep kwam erbij en we konden direct samen het vliegtuig in. Ik zat naast Jaden maar we zeiden niks tegen elkaar. Ik keek naar Megan. Die zat achter me samen met Greg. Ze keek me verbaasd aan. Ik schudde mijn hoofd. 

Jaden had een film opgezet en was aandachtig naar het kleine schermpje aan het kijken. Ik ging achterover zitten en sloot mijn ogen. Gelukkig zat het me mee en kon ik meteen in slaapvallen. Misschien dus maar goed dat Tess me wakker maakte voor ik goed was uitgeslapen. 

~*~

Ik werd wakker en was op mijn zij gaan liggen in mijn slaap want mijn rug was naar Jaden gekeerd. Hij was met Greg achter ons aan het praten. Ik bleef stil liggen. Het hele vliegtuig was stil. Jaden zijn gefluister was het enigste wat ik kon horen in de buurt. 

Megan moest vast ook slapen want Jaden en Greg hadden het over mij en haar. "Ja, maar jij en Hanna zijn pas net weer samen gekomen, dan is het logisch" Ik fronste mijn wenkbrauwen en luisterde aandachtig. Ze mochten niet merken dat ik wakker was dus sloot ik mijn ogen maar voor de zekerheid. 

"Ja, maar dat was nooit een probleem tussen ons." Welk probleem? Ik wilde antwoorden. "Je hebt haar vertrouwen compleet verpest, natuurlijk springt ze niet meteen met je in bed. Ze wil eerst weten dat het serieus is"

 Wat?!

"We zijn nu weer drie weken samen, dat is langer dan onze vorige relatie, toen had ze ook niet dat ze me eerst moest vertrouwen om eerst met me in bed te gaan" Ik beet op mijn lip om opmerkingen te voorkomen. 

"Hanna moet je gewoon nu wel eerst vertrouwen, het gebeurd echt wel weer, ze heeft tijd nodig. Ik bedoel maar." Siste Greg. Ik werd misselijk van dit gesprek. Er werd over me gesproken alsof ik een seksspeeltje was.

Ik begon te draaien alsof ik wakker werd. Ik draaide me om en rekte me voorzichtig uit voor ik mijn ogen langzaam opende. Jaden ging net recht zitten. Ik ging rechtop zitten en liep meteen naar de toilet. Ik leunde tegen de deur aan. Ik haalde rustig adem en probeerde niet te huilen want dat viel te veel op. 

Megan kwam de gang even later in. "Heb je het ook gehoord?" Vroeg ze zacht. Ik knikte klein. "Ze zien me als een seksobject, ofzo" Megan knikte. "Zo vond ik het ook overkomen." Ik ging op de grond zitten. "Ik weet niet wat ik moet doen" Zei ik zacht. Ze knikte. 

"Kom, anders gaan ze het verdacht vinden" Ik knikte en samen liepen we terug naar onze stoelen. Ik keek naar Tess die subtiel tegen Keegan aan was gaan liggen. Ik merkte amper dat ik nog even bleef staan. Ik ging snel zitten en pakte mijn laptop. 

Ik hield ervan dat het vliegtuig wifi had. Ik opende mijn chat en met kleine verbazing zag ik dat Dean online was. 

Heyy, moet je niet in een vliegtuig zitten? Stuurde hij meteen. 

Zit ik ook. Wifi!

Hij stuurde een lachende emoticon en daarna begonnen we een nutteloos gesprek over plekken waar ze ook internet zouden moeten hebben. De raarste dingen kwamen eruit. Ik kon wel weer lachen en ik was even niet met het Jaden gedoe bezig. 

Ik moet gaan, ik spreek je later Zei Dean

Als ik ben geland kan ik je dan even bellen? Ik keek vanuit mijn ooghoek naar Jaden om te controleren dat Jaden niet meelas. 

Tuurlijk!

Ik ging naar youtube en keek gewoon wat choreo's van dansen en dat was het laatste deel van mijn vlucht. 




Heyy 

Als ik voor 18:00;

- 30 reacties heb

- 50 likes

dan update ik weer :x

lovee yaa all



My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu