Hoofdstuk 51

6.7K 251 49
                                    

"Dus je was de hele dag samen met Dean, na je ruzie met Jaden, over Dean. Het was een vriendschappelijke dag en toen hij je afzette zoende hij je en toen ben je weggegaan en belde je mij?" Vroeg Tess. Ik beet op mijn lip. "Hanna, heb je terug gezoend?" Ik haalde mijn schouders op. 

"Even, ik voelde iets in mijn buik. Ik weet niet wat het was maar het maakte me bang en toen ben ik gegaan" Tess knikte en ijsbeerde door mijn kamer. "En je hebt nog niks tegen Jaden gezegd?" Ik schudde mijn hoofd. 

"Jaden wordt boos! En hoe! Maar dat is te begrijpen aangezien ik boos werd toen hij vreemd ging" Tess keek me meteen aan. "Ho! Dit is niet dezelfde situatie. Jij werd gezoend en hebt je teruggetrokken, na enige twijfel, maar hij had een complete relatie met de hele rambam erbij. Ik vind niet dat je dat kan vergelijken" 

"We hadden ruzie omdat hij Dean niet vertrouwde, moet ik dan gaan vertellen dat ik daarna de dag met hem heb doorgebracht en dat hij me toen zoende?" Tess haalde haar schouders op. "Moeilijke situatie..." 

Ze begon weer met ijsberen. "Maar je had het over keuzes maken, is dat nu wel duidelijker geworden?" Ik haalde mijn schouders op. "Niet echt. Ik ben denk ik alleen maar meer verward door de situatie. Ik had een rustige dag, zonder stress en veel gelach, en nu dit weer" 

Tess knikte. "Waren er tekens dat het misschien meer dan een vriendschappelijke dag voor hem was?" Ik haalde mijn schouder op. "Hij gaf me een kus op de wang voor ik op moest, legde na het dansen zijn arm om mijn middel en toen we bij hem waren zei Damian dat Dean naar me glimlachte zoals vroeger" 

Tess ging op mijn bed zitten. "Je dag was dus niet alleen vriendschappelijk, verder had je geen stress toen je met Dean was de hele dag. Wanneer was je laatste dag met Jaden alleen dat je geen stress of moeilijkheden of iets had?" Ik haalde mijn schouders op. 

"Een week, misschien twee" Tess knikte. "En die kriebel, was die bekend?" Ik knikte. "Mijn eerste zoen met Dean, en de eerste maanden eigenlijk, en mijn eerste zoen bij Jaden" Tess knikte. "Alleen één zoen bij Jaden?" Ik knikte. 

Ik viel achterover op mijn bed. "Ik ben verliefd op twee jongens" Zuchtte ik voorzichtig. Tess knikte. "Je hebt het goed te pakken, meid" Ik drukte mijn kussen op mijn hoofd. "En nu?" 

"Ik ben bang dat de volgende stap, met Jaden praten is." Ik zuchtte. "Is hij nog beneden?" Tess schudde haar hoofd. "Hij vertrok net toen ik aankwam" 

"Ik ga het sowieso aan Jaden vertellen, morgen na school want vandaag heb ik genoeg drama gehad. Dan kijk ik wel wat er gebeurd en hoe ik het uiteindelijk ga oplossen." Tess knikte. "Dat is denk ik het beste." 

Ze kwam naast me liggen. "Wat als Jaden niks met je te maken wil hebben, ga je dan terug na Dean?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik ga voorlopig geen nieuwe relatie beginnen als het uitgaat. Na het de vorige keer uitging heb ik constant spijt gehad van mijn keuze dat ik meteen naar Keegan ging en weer terug naar Jaden. Iedereen vond me op een slet lijken en zo voelde ik me eigenlijk ook wel, daar wil ik sowieso geen herhaling van hebben" 

"En wat zeg je tegen Dean?" Ik haalde mijn schouders op. "Niks denk ik, niet tot ik met Jaden heb gesproken" Tess knikte en ondersteunde haar hoofd met haar handen. "Wat als morgen op school het al uitlekt" Ik fronste mijn wenkbrauwen. "Jij bent de enige die iets weet" Ze schudde haar hoofd. 

"Meer als in, we wonen in New York, het is in het centrum gebeurd, of als iemand jullie samen heeft gezien bij het dansen, toen hij je arm om je deed. Dan kan het ook heel misselijk aflopen" Ik zuchtte. "Maar dan kunnen ze hem nu ook al een berichtje sturen" Tess knikte. "Misschien moet je daarom het nu al vertellen en niet wachten" 

"Maar ik weet nog niet eens hoe ik het ga vertellen, op de dag dat we al ruzie hadden over Dean" Tess knikte. "Je moet het zelf weten, maar wacht niet te lang, want dat gaat fout" 

~*~

Voorzichtig liep ik de school in en ging ik eerst naar het kluisje van Jaden. Hij stond gelukkig alleen. Ik haalde diep adem. "Jaden" Hij draaide zich om en glimlachte klein. "Kunnen we na school even praten?" Hij knikte. "Ik wilde ook al met je praten, over iets belangrijks, maar je was nog niet op school" Ik knikte. "Ik wacht buiten straks" Zei hij. Ik knikte en liep weg. 

Tess kwam verbaasd de gang in. "En?" Ik haalde diep adem. "Paniekmodus" Ze trok haar wenkbrauwen op. "Wat? Waarom?" Ik keek even om me heen. "Hij was al op zoek naar mij geweest want hij wilde praten over iets belangrijks" Tess knikte. 

"Waarschijnlijk niks ernstigs" Ik haalde mijn schouders op. "Wat als hij het al wel heeft gehoord?" Tess schudde haar hoofd. "Rustig, haal adem, dan had hij wel iets gezegd"

Dat deel waarin Tess zei dat ik rustig moest blijven is niet helemaal gelukt. In de lessen kon ik niet stoppen met van mijn telefoon, naar de klok en naar Tess te kijken. In de pauzes zat ik mezelf alleen maar verder op te fokken. Toen de laatste bel ging kreeg ik bijna een hartverzakking

Ik liep naar buiten en bij de picknicktafels zat Jaden te wachten. Ongemakkelijk ging ik naast hem zitten. Ik haalde diep adem. "Jij eerst" Zei ik voorzichtig. Ik kon beter eerst horen wat hij te zeggen had terwijl ik nog wat moed bij elkaar probeerde te schrapen.

"Hanna, ik wil dat je me laat uitspreken voor je iets zegt" Ik knikte langzaam, niet zeker of ik dit wel wilde toestaan. "Oké" Hij haalde diep adem. Ik zou bijna zeggen dat hij net zo nerveus was als ik. 

"Gisteren hadden we nogal ruzie en toen je terug kwam en niks zie ben ik weggegaan bij jullie huis. Ik was boos en verdrietig tegelijk en toen kwam ik Regina tegen. We gingen gewoon als vrienden in een café iets drinken. Toen zoende ik haar, uit frustratie en ik bedoelde het niet zo! Ik weet dat je nu boos moet zijn, maar het was niet Regina haar schuld, ik zei dat ik het je wilde vertellen daarom was ze vandaag ziek. Ik wil je gewoon eerlijk vertellen, maar gister dacht ik dat er al genoeg drama was." 

Voorzichtig haalde hij adem. "Ben je heel boos?" Vroeg hij toen. Ik keek hem even niet aan. "Ik..."


My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu