Hoofdstuk 71

6.4K 215 28
                                    

Twee weken waren voorbij gevlogen als een vogel die de ideale prooi ziet. Het waren werkelijk twee fantastische weken. We waren op stap geweest met de hele groep. We hadden allerlei dingen gedaan. We waren naar het pretpark geweest. We waren een dag naar New Jersey gereden. 

Ik was met Jaden uit eten geweest. We waren met zijn tweeën een dag naar de dierentuin geweest. 

Al met al had ik een geweldige twee weken gehad in New York. Het was moeilijk om na die twee weken alweer afscheid te moeten nemen. 

Maar eenmaal terug thuis bij Brad en Wren surfen ging het beter. Jaden was niet veel meer te bereiken aangezien die hard aan het leren was voor zijn examens. Ook Greg, Keegan, Patrick en Rick waren druk aan het leren. 

Niet dat ik alleen maar hoefde te surfen. School knalde er een hoop testen en toetsen door. Het einde van het jaar was wel in zicht en ik werd steeds vrolijker. Ik had nog niks gepland wat ik ging doen, maar dat ik met Jaden weg wilde stond al wel vast. 

Ik was af en toe naar vakanties aan het kijken maar had nog niks met Jaden overlegd want ik wilde dat hij zich concentreerde op zijn school. We waren eindelijk in een perfecte plek en hij had al stress genoeg met zijn school. 

Megan en ik belden bijna iedere dag om me op te hoogte te houden van de vooruitgang van iedereen. Tess had minder tijd om te bellen want die moest nog hard door knokken om dit jaar te halen volgend jaar naar haar eindexamenjaar te gaan. 

Kimberley was ook met een gevaarlijke lijst dus die was ook opgesloten door haar ouders. De vakantie, van de afgelopen twee weken, was voor iedereen eigenlijk een uitlaatklep al voor de toetsen en het leren. 

Ik had voor veel moeite met mijn Frans. ik vroeg me eigenlijk ook wel af waarom ik ooit dat vak had gekozen. Ik vond het een mooie taal maar ik was er niet goed in. Het was moeilijk om alle grammatica erin te knallen en dan nog alle zinnen en woorden. 

Nog twee weken. Jaden en de andere jongens zouden nog één week moeten. De moeilijkste week volgens Megan, omdat het allemaal op die laatste toetsen aan kwam was iedereen nerveus. We hadden een groepchat maar de laatste paar weken, sinds de vakantie, was er niet veel meer in gezet. 

Kimberley kreeg haar telefoon pas terug in het weekend, en dan weer op maandag inleveren. Haar ouders waren best streng. 

~*~

Mijn telefoon ging en Jaden belde. "Hoe ging je laatste toets?" Vroeg ik meteen voor hij iets kon zeggen. Hij begon te lachen. "Het ging geweldig. Ik weet echt bijna zeker dat ik ben geslaagd. Het kan niet anders" Ik glimlachte. Gewoon omdat ik blij voor hem was. 

"Ik ben trots op je" Zei ik. Hij lachte. 'Hoe gaat het daar?" Ik zuchtte. "Volgende week nog vier dagen toetsen en dan op vrijdag krijg ik te horen of ik over ben, maar dat kan bijna niet anders. De enige toets die ik persé voldoende moet maken is mijn Frans toets" 

"Dat moet toch wel lukken?" "Nou, het vervelende is gewoon dat ik daar niet voor kan leren. Ik krijg een random onderwerp waar ik een half uur in het Frans moet over gaan praten. Ik kan een hoop bij elkaar lullen, maar of dat ook in het Frans lukt, dat is iets anders" 

"Dat lukt denk ik wel, je moet alleen niet te veel nadenken en vooral niet net voor dat mondeling in het engels praten want dan ga je tijdens je mondeling dat ook doen" Ik knikte. "Dat is waar" 

We kletsten nog een tijd over van alles. 

"Je bent vrijdag toch wel op Prom?" Ik zuchtte. "Ik weet niet of ik dat haal" Hij viel even stil. "Hanna, ik kijk daar al vier maanden naar uit om met jou naar toe te gaan, om samen te zijn" "Ik weet het, ik wil het ook graag, maar ik heb vrijdag zelf nog school" 

"Ik wil hier nu geen ruzie over maken, ik ga zo met de jongens op stap, dus ik hang op." Ik zuchtte. "Ik hou van je" Zei ik nog. Hij mompelde hetzelfde en hing toen op. 

Ik gooide mijn telefoon op mijn bed en ging verder met leren voor mijn laatste paar toetsen. 

~*~

"Tess, ik kom vrijdag om zeven uur aan in de avond, kan je me dan ophalen?" 'Moeten we dan nog gaan klaarmaken?" Vroeg ze door de telefoon. "Nee, ik zorg dat ik me in het vliegtuig opmaak en dan hoef ik alleen mijn jurk nog ergens aan te trekken, doe ik wel op het vliegveld."

"Weet Jaden al dat je komt?" "Nee en dat moet zo blijven. Ik ga hem verrassen. Hij denkt dat ik nog moet kijken of ik kom. Als jij een ticket voor me kom zie ik hem daar dan" Tess begon te lachen. Ik ben echt benieuw naar zijn gezicht als hij je dan opeens zo binnen ziet lopen. 

"Dat is dus het hele idee" Ze begon nog harder te lachen. "Ergens denk ik dat hij het echt leuk zal vinden dat je hem verrast maar ook weer niet. Hij was gisteren zo chagrijnig toen hij vertelde dat je waarschijnlijk niet zou komen" 

"Ow, dat komt wel goed! Ik ben er echt niet bang voor, en hij zal ook wel echt even mopperen dat ik had gelogen, maar ik wil hem gewoon verrassen. Ik heb een hoop moeten regelen met mijn ouders en school om het mogelijk te maken" 

"Ik heb er echt zin in!" Piepte Tess vrolijk. Ik knikte. "Ik ook, dat komt echt wel goed!" 


Heyyy allemaal

volgende hoofdstuk is het allerlaatste hoofdstuk van deel 1!

Spannend!




My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu