Hoofdstuk 63

6.3K 245 14
                                    

"Sinds wanneer ben jij ergens op tijd?" Vroeg Tess terwijl ze op me af kwam lopen. Ik begon te lachen. "Sinds dat betekend dat ik mijn beste vriendin na ander halve maand weer ga zien" Ze glimlachte en trok me in een dikke knuffel. "Ik heb je gemist" Zei ze. 

Ik knikte. "Ik jou ook ontzettend!" Ik pakte een tas van haar over en liep naar mijn auto. "Hanna heeft eindelijk haar rijbewijs gehaald" Ik knikte. "Ben je niet trots op me?" Ze knikte. "Op jou altijd" Ik lachte. "We weten beide dat dat een leugen is" Ze knikte. "Maar klonk wel aardig om tegen je te zeggen" Ik lachte en gaf zette haar spullen in mijn kofferbak. 

Ik reed naar het hotel en ondertussen wees ik van alles aan. "Die Brad, is hij knap?" Ik rolde met mijn ogen. "Ja, maar hij heeft een vriendin in Miami" Tess haalde haar schouders op. "Dat gaat vanzelf over. Niemand kan een lange afstand relatie lang volhouden. Zeker niet aan de andere kant van Amerika" Ik haalde mijn wenkbrauwen op. 

"In feite hebben wij ook een lange afstand relatie" Ze dacht even na. "Oké misschien heb je gelijk, maar romantisch gezien is anders. Wij kunnen online praten maar je kan geen online seks hebben met je vriendin" Ik lachte. "Dat is niet altijd het belangrijkste" Ze begon te lachen. 

"Hoe gaat het tussen jou een Keegan?" Ze grijnsde van oor tot oor toen ze de naam Keegan hoorde. "Geweldig, we zijn nu 3 maanden samen en het gaat zo goed. Ik ben echt blij, hij maakt me blij. Hij is niet zo klef, gelukkig maar, je weet hoe erg ik dat soort jongens haat" Ik knikte. "Dat is waar" 

"En die koosnaampjes! Keegan heeft het een keer geprobeerd, ik begon bijna te kotsen" Ik begon hard te lachen. "Hij mag me zo nu en dan schat noemen, en daar houdt het op. Ik ben puppy waar je als een kleuter tegen praat" Ik begon nog harder te lachen. 

"Maar jij bent dus nog steeds helemaal single?" Ik knikte. "Dat geloof ik niet. Ook geen friends with benefits?" Ik schudde mijn hoofd. "Ook dat niet" Ze trok haar wenkbrauwen op. "Nooit!" Ik knikte. "Toch wel, geloof het maar" 

"Hanna... Je wacht toch niet op Jaden" Ik haalde mijn schouders op. "Tess... Heeft hij echt nooit één woord gezegd, jullie hebben het vast er een keer over gehad?" Tess schudde haar hoofd. "We zien hem nog gewoon, maar als jouw naam valt zegt hij niks tot het onderwerp veranderd" Ik keek haar even aan. "Hoe kan het dat hij me opeens zo laat zitten? De laatste keer dat ik hij iets tegen me zei probeerde hij me te zoenen en toen ik hem voor het laatst zag was na mijn danswedstrijd tijdens onze filmavond" 

"Hanna, hij is wel single, en hij gaat erop los" Ik keek naar mijn stuur. "Sinds hij bij Patrick woont, heeft hij iedere avond wel een meisje" Ik trok mijn wenkbrauwen op. "Hij woont bij Patrick?" Tess knikte verbaasd. "Heeft Patrick dat niet verteld?" "Ik schudde mijn hoofd. "Niet tegen mij in ieder geval"

"Jaden had thuis super veel problemen, Patrick woont in jullie penthouse en die nodigde hem uit om bij jullie te blijven" Ik trok mijn wenkbrauwen op. "Dus hij neemt iedere dag na het stappen een meisje mee naar mijn oude huis, waar ik woonde?! Dat is absurt! Daarom praat Patrick altijd om het onderwerp Jaden heen, omdat Jaden waarschijnlijk in de buurt is" 

Ik zuchtte. "Ik kan gewoon mijn gedachtes niet bij hem weg halen. Ook al krijgen we misschien geen relatie meer samen, ik wil op zijn minst weten waarom hij me dan negeert" Tess haalde haar schouders op. "Misschien omdat je hem niet terug zoende de laatste keer dat hij tegen je praatte" 

Ik haalde mijn schouders op. "Als hij bij ons woont dan kan hij me volgende week niet ontlopen en ik wil dan een antwoord hebben" Tess knikte. "Dat begrijp ik. Val hem niet te veel lastig, hij heeft het niet makkelijk thuis gehad, blijkbaar is dat al een jaar zo" 

Ik parkeerde mijn auto. "Een jaar? Hoe kan dat me nooit zijn opgevallen, was ik zo'n slechte vriendin?" "Nee, Hanna, zo moet je echt niet denken. Hij heeft het echt goed verborgen gehouden. Ik denk dat je het gewoon rustig aan moet pakken, misschien komt hij wel naar jou toe als je er weer bent en hem zijn tijd geeft" 

Misschien had ze gelijk, maar het was niet makkelijk. Zeker niet nu ik wist dat hij het zo moeilijk had gehad en ik het niet eens had gezien. Ik voelde me verschrikkelijk en voelde me een verschrikkelijke vriendin, ex-vriendin. 

We liepen naar het penthouse en dumpten de spullen van Tess op mijn kamer. We gingen beneden eerst aan de bar een drankje drinken. Brad en zijn vrienden Wren en David kwamen binnen. "Hanna, ga je mee?" Ik keek naar Tess. "Ik kan niet"

"Waarom niet?" Vroeg Tess. "Ow, dat is je beste vriendin" Zei Brad. Ik knikte. "Ik ben Tess" De jongens stelden zichzelf voor. "Maar jij kon ook surfen" Zei Wren. Tess knikte. "Dus waarom zijn jullie nog niet omgekleed?" Ik gooide mijn drankje achterover en sprong op. Tess en ik rende naar boven. "Hier, pak die van mij maar" Ik gooide een bikini naar haar toe. 

Ik haalde mijn surfboard en mijn reserve surfboard en gaf er een aan Tess. 

De jongens waren al op de golven. Ik gooide mijn tas bij die van de jongens en rende het water in. Tess was sneller en was al onderwater. Ik glimlachte. De rest van de dag waren we te vinden op het water, op onze boards. Het was zo gezellig dat het voorbij leek te gaan in 10 minuten. Ik was zo blij dat mijn beste vriendin er weer was.


My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu