Hoofdstuk 24

10.1K 371 112
                                    

Megan nam een hap van één de pizza's die we hadden besteld. Op de grond lagen drie dozen pizza. Flessen witte wijn lagen ernaast. Op mijn bank zaten Megan en Tess, met glazen in hun hand, te kletsen.

Ik lag met Kimberley op mijn bed en keken op internet naar afbeeldingen opzoek naar hoe we Kimberley's haar gingen doen.

Sabrina zat tegen mijn bed aan haar teennagels te lakken in een zilvere kleur.

"Hanna, mag ik je nagels weer lakken?" Vroeg Tess. Ik knikte. Ze zette haar glas op het tafeltje naast de bank.

"Regina, heeft iemand haar ooit gezien?" Vroeg Kimberley. Ik schudde mijn hoofd. "Niemand" zei Tess. "Bestaat ze eigenlijk wel?" Vroeg Sabrina. Iedereen begon te lachen.

Megan pakte de fles en schonk iedereen hun glazen weer vol. Sabrina stond op en liep naar mijn inloopkast. "Zullen we maar jurken aantrekken en dan badjas erover en beginnen aan haren en make-up?" Ik knikte.

Ik wachtte nog even tot mijn nagels droog waren en liep toen naar mijn jurk. Sabrina ritste mijn jurk dicht. Ik glimlachte naar de jurk en was blij dat ik hem aan had.

Ik deed mijn badjas over mijn jurk aan en ging op mijn stoel bij mijn kaptafel zitten. "Ik krul je haren wel" zei Megan.

Ik glimlachte. Ondertussen deed ik mijn foundation op en liet die drogen. Ik opende mijn concealer en deed die ook op. Met lichtere foundation deed ik nog wat op.

Met mijn wimper kruller krulde ik mijn wimper en deed ik mijn mascara op en deed mijn wenkbrauwen. Ik deed nog een laag mascara op en lippenstift van 24/7.

Megan liet de krullen los. Tevreden keek ik in de spiegel. Daarna deed ik de haren van Megan krullen en deed daarna de bovenste helft pakken. Ik verdeelde die weer terug in de middenscheiding. Aan iedere kant vlocht ik die in vlechten.

Die deed ik naar achteren en deed er een strik omheen. Ze was al klaar met haar make-up. "Thanks Hann, het is echt mooi geworden"

Ik gaf haar een knuffel. Iedereen was klaar en we waren twee minuten later dan afgesproken.

Beneden hoorde ik al een aantal jongens. Ik trok mijn hakken aan. Tess en Sabrina liepen vast naar beneden. "Zou Regina er al zijn?" Vroeg Megan. Ik haalde mijn schouders op. "Ik ga vast naar beneden" zei Kimberley.

Samen met Megan liep ik als laatste naar beneden. Iedereen keek op. Ik glimlachte naar Keegan die met wijde ogen keek naar mij keek. Tess zag ook Keegan's gezicht uitdrukking en grijnsde naar mij.

Ik liep naar hem toe en gaf hem een knuffel. "Nee!" Riep Greg. Tess begon hard te lachen. "Ik wist het!" Riep Rick.

Jaden kwam binnen en iedereen viel stil. "Waar is je slet?"  Vroeg Tess zonder schaamte.

Ik draaide me om met mijn rug naar Jaden om mijn lach in te houden. "Ze komt zo eraan, ze was nog niet klaar met klaarmaken omdat ze alles alleen is moest doen"

Ik drukte mijn lippen hard op elkaar om niet  in lachen uit te barsten. Tess zag mijn hoofd en deed hetzelfde om ook niet te lachen. Ik liep naar de toilet en haalde daar diep adem en liep weer terug.

"Zullen we foto's maken? Als we toch op Rachel moeten wachten" zei Greg. "Ze heet Regina" zei Jaden. "Rachel, Renate, Regina, allemaal hetzelfde." Mopperde Greg.

"Eerst alle meiden" zei Greg. Hij pakte mijn telefoon en maakte een aantal foto's. Ik ging nog met Tess apart op de foto en nog een apart met Sabrina.

"Nu de stellen" Sabrina en Patrick waren als eerste. Toen kwamen Rick en Kimberley. Megan en Greg. Toen kwam Tess met haar date, Laurens. "Hanna, waar is jou date?" Vroeg Jaden.

My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu