Hoofdstuk 60

5.7K 219 23
                                    

Kerstvakantie was net aangebroken. Voor mij betekende dit nu mezelf opsluiten op mijn kamer en er niet meer uitkomen tot ik weer naar school moest. Ik had mijn vrienden via een berichtje alles uitgelegd en dat ik voorlopig dus even alleen wilde zijn. Met alles bedoelde ik dus alles minus het kleine detail dat ik met Jaden film ging kijken en dat hij me bijna zoende.

Tess had me nog gebeld en vroeg of alles goed met me ging. Na omstandigheden vond ik dat ik me nog redelijk groot hield. Het ging beter dan ik had verwacht. Ik keek geen zielige films en at niet meer ijs dan ik normaal al deed. Ik kwam alleen voor mijn trainingen mijn kamer uit aangezien we door gingen naar de staatskampioenschappen.

Ik kleedde me aan en trok mijn danskleren aan. Ik stapte beneden in een taxi en reed naar de training. We hadden een extra lange training. Ik was toch wel blij even uit mijn grot te zijn.

We gingen met zijn alle in een klein café wat eten en drinken. Ik zag het meisje, de vriendin van Dean voorbij lopen. Ik draaide snel mijn hoofd weg maar het was al te laat, ze had me al gezien en kwam blij naar binnen lopen.

"Hey, hoe gaat het?" Ik glimlachte. "Goed" Zei ik. Ze knikte. "Mooi zo" Ik had net alles aan mijn vriendinnen uit mijn team verteld en keek hen ongemakkelijk aan. "Ik wou je nog even bedanken, dat je die nacht naar mijn zeur verhaal hebt geluisterd" Ik knikte. "Geen probleem hoor" Zei ik.

"Hoe gaat het met je vriend?" Ik schudde mijn hoofd. "Ik ben klaar met hem" Ze knikte. "Goed bezig" Zei ze. "Ik ga weer, mijn vriend komt eraan" Ze wees naar de overkant en zwaaide naar Dean. Ik rolde met mijn ogen naar mijn vriendinnen.

"Wat is je naam eigenlijk?" Vroeg ze. "Hanna" Ze knikte. "Ik ben Joanna" Ik knikte. "Leuk je ontmoet te hebben" Zei ik.

Vrolijk liep ze het café uit. Ze zwaaide nog een keer naar me. Dean zag me nu ook zitten en keek me geschrokken aan. Ik draaide mijn hoofd weg.

"Hij is echt niks veranderd" Zei Nancy. Ik haalde mijn schouders op. "Dan weten we dat tenminste ook weer" Zei ik zacht.

Toen ik weer thuis was stapte ik onder een heerlijke hete douche. Ik hoorde mijn telefoon op de wastafel afgaan, meerdere keren. Ik stapte uit de douche en zag dat het Dean was. Ik nam niet op en liet mijn telefoon in de badkamer liggen.

Ik ging naar beneden en zag daar Patrick zitten. "Wat is er gebeurd?" Ik keek hem vragend aan. "Waarom moet er iets gebeurd zijn?" Hij haalde zijn schouders op. "Je bent sinds het feest van Keegan niet meer je kamer uit geweest."

"Je had gelijk, Dean was niet veranderd. Wrijf het er maar weer lekker in." Ik liep de trap op. "Hanna wacht, ik wrijf het er niet in. Ik zag aan je gezicht dat je echt dacht dat hij was veranderd, hij had zelfs pap zover gekregen." 

Ik knikte en ging naar boven toe. Ik opende mijn laptop en keek naar het hotel van mijn ouders in LA. Het lag aan zee, ik kon dan wel weer iedere dag surfen en iedere dag zonder drama door het leven gaan. 

Ik gooide de laptop weer dicht en ging douchen. Ik bleef langer onder de douche staan en kleedde me daarna direct om in mijn heerlijke warme pyjama. Ik ging slapen. Morgen nog even oefenen voor de wedstrijd van overmorgen. 

~*~

Ik sprong uit mijn bed en trok mijn danskleren aan. Ik deed snel mijn haren en mijn make-up en rende naar beneden waar ik snel wat at en naar beneden ging. Daar stond Nancy al met een klein busje. "Op naar de staatskampioenschappen" 

Na 3 uur, die als tien minuten voorbij waren gevlogen, in het busje hebben gezeten was het tijd dat we er waren. Het was druk met teams uit de hele staat. Veel mensen waren aanwezig en super veel publiek stond er ook al binnen te wachten. We gingen naar binnen en begonnen met onze warming up. 

"Het wordt niet al te makkelijk om deze te winnen dames, maar als jullie zo schitterden als vorige keer dan maken we een mega grote kans op een beker!" We begonnen blij te klappen. 

We waren bijna aan de beurt en de zenuwen begonnen toe te nemen. Ik trok mijn broek nog een keer goed en keek naar mijn crew. 

Als we dit niet haalden, was het voorbij, dan gingen we niet verder. Ik had gisteren met mezelf afgesproken dat ik naar LA ging als ik deze wedstrijd niet zou winnen. Als ik niet meer door ging met dansen ging ik naar Los Angèles met mijn ouders en begon ik opnieuw. 

Ik had er al met Tess over gepraat en ze begreep het. Natuurlijk was ze niet blij dat ik weg wilde gaan, maar ze begreep  het wel en zei dat als ik dit wilde doen, dat ze achter me stond. 

Onze muziek begon. Snel renden we het podium op en deden we onze dans. Ik gaf alles wat ik had en deed mijn best. Ik deed mijn best de passen op de juiste momenten te doen en er helemaal in te kruipen. 

Toen de muziek weer stopten gingen we naar achter waar we wachtten op het moment van de waarheid. "De winnaar van de staatskampioenschappen, de crew die doorgaat naar de nationale kampioenschappen, is..." 

Heyyy

Ik wilde even zeggen dat ik dit boek niet al te lang meer maak...


Maar. maar. maar. voor jullie denken ow nee een einde

er komt nog een deel 2

ik heb het in mijn hoofd al helemaal af, dus wacht maar af :)

Geniet nog maar even van MBBF 

Dankje voor alle reads en lieve reacties

ik lees alles! ♥ Ik probeer op de meeste dingen ook te reageren :)

Tot snel

lovee yaa all ♥



My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu