Hoofdstuk 36

8.3K 296 63
                                    

Ik keek naar de donkere zee die je op de late avond alleen kon horen, veel kon je vanaf mijn balkon niet zien. Ik keek door het glas heen en zag een vage weerspiegeling van mezelf in het glas. Ik zag er niet uit. Mijn haren zaten in de war en mijn mascara was helemaal uitgelopen.

Ik had net drie uur met Dean gebeld en ik had bijna de hele tijd moeten huilen. Om de één of andere reden had ik Dean alles over Jaden verteld. Hij had me duidelijk verteld dat Jaden wel echt van me hield. Hij liet het misschien niet zien maar het was volgens hem wel zo.

Ik wist niet wat ik moest zeggen, al helemaal niet toen Dean daarna zijn zin vervolgde met. "Ik hield ook ziels veel van je, alleen ik heb ook domme keuzes gemaakt en dat niet altijd aan je laten zien. Je verdiend het om nu samen met iemand te zijn die echt van je houd dat ook echt laat zien"

Ik wist niet wat ik met zijn woorden moest doen. "Maar je koos de drugs boven mij" Hij was even stil. "Er is geen dag voorbij gegaan dat ik geen spijt heb gehad van die keuze Hanna, en dat zal ik waarschijnlijk nog wel lang hebben, maar dat is iets waar ik mee moet leven, daar kan jij niks aan doen" Ik knikte, ook al kon Dean dat niet zien.

"Hij is en blijft een jongen Hanna. Hij wil gewoon met je naar bed omdat hij van je houdt. Hij snapt niet dat je het niet doet omdat je hem niet vertrouwd. Hij snapt niet dat jij dan denkt aan hem en die Trina. Hij is een jeongen en die wil nou eenmaal seks met je" Ik lachte. "Het is trouwens Regina." "Trina, Regina, wat boeit mij dat, slet" Ik lachte klein.

"Je moet je niet zo veel zorgen maken, hij houdt van je en als je tegen hem zegt dat je pas verder wil als jullie relatie beter is, dan begrijpt hij dat vast. Hij is misschien een jongen maar hij is slimmer dan ik, want ook al koos hij iets boven jou, hij was slim genoeg om er nog op tijd voor te gaan vechten"

Ik was stil. "Waarom doe je zo? Je doet zo lief tegen me" Hij was even stil. "Ik wil gewoon een vriend voor je zijn" Ik knikte "Dankje, je bent een geweldige vriend" Hij was even stil. " Ga met hem praten, Hanna, dat is de beste manier om te zorgen dat het beter zal gaan" "Dankje, zal ik doen"

IK was nu nog moed bij elkaar aan het schrapen om naar Jaden toe te gaan. Ik stond op en liep naar binnen. Tot mijn verbazing zat Jaden al op mijn bed en keek hij niet al te blij. "Dean?" Ik knikte. "Wat heb je allemaal gehoord?" Vroeg ik. "Genoeg" zei hij kortaf.

Ik was compleet vergeten dat ik nog met Jaden wou praten. "Het spijt me niet wat ik heb gezegd. Dat is gewoon hoe ik me voel en daar ga ik geen excuses voor aan bieden. Ik denk dat het slim is als je vanavond niet op deze kamer slaapt. Hij knikte.

Ik liep naar de badkamer maakte mijn gezicht schoon en deed mijn haren in een knot. Toen ik terug kwam in mijn kamer waren een kussen en een extra deken van het bed verdwenen samen met Jaden.

Ik zuchtte en ging in mijn bed liggen en sloot mijn ogen. Het was weer een lekker begin van de dag.

~*~

Samen met de meiden liep ik terug de woonkamer in. We waren met zijn alle al wakker en de jongens sliepen allemaal nog. Dus gingen we maar met alleen de meiden ontbijten beneden in de eetzaal.

De meiden wilden natuurlijk weten wat er tussen mij en Jaden aan de hand was. Ik legde alles uit en Megan knikte begrijpend. "Je hebt goed gehandeld want hij moet niet denken dat je zomaar bij hem in bed springt omdat jullie nu weer samen zijn. Te veel jongens denken daar te makkelijk over" Sabrina knikte begrijpend.

"Jaden kan niet zomaar verwachten dat je alles vergeet rond Regina en hem daardoor alles weer geeft. Ik snap heel goed dat je nog niet verder wil met hem." Zei Kimberley.

Ik zat stil op de bank. Iedereen was nu in één kamer. Ik voelde de ruimte tussen mij en Jaden. Waarschijnlijk stelde ik me aan en was het helemaal niet zo erg. Waarschijnlijk was ik de enige die het merkte en hoogst waarschijnlijk was ik de enige die daar überhaupt nu over aan het denken was.

Ik stond op en ging naar mijn kamer en kleedde me om in mijn nieuwe bikini. Ik trok een los zomer jurkje erover aan en schoof met mijn voeten in mijn slippers.

Ik liep het strand op met Tess voorop. Zij was de enige die kon surfen van mijn vrienden. Jaden en Sabrina hadden het vorige vakantie in Miami al een beetje kunnen leren en Patrick kon het ook wel redelijk maar boeide hem niet helemaal.

Ik haalde mijn surfboard op uit de berging en ging naar het strand. Tess had een surfplank gekocht en die zou ze dan hier laten. Het mooie aan Miami is dat het daar altijd zomer is.

Ik legde mijn spullen op het warme zand en ging daarna met Tess het water in. "Ga nou dadelijk met Jaden praten. Hij wil er volgens mij wel echt over hebben met je" ik haalde mijn schouders op.

"Maar vanavond gaan we op stap met de hele groep op stap gaat er nog iets spannends gebeuren met jou en Keegan?" Ik wiebelde met mijn wenkbrauwen. Ze begon te lachen. "Misschien als ik geluk heb" ik rolde met mijn ogen. "En jij denkt dat ik geloof dat die twee eenpersoons bedden op jullie kamer nog niet naast elkaar staan?" Ze begon te lachen. "Oke je hebt gelijk". Ik begon ook te lachen.

"Han, ik snap dat je samen met Jaden een beetje rustig aan wil doen maar je moet het niet te rustig gaan doen, of jezelf tegen houden. Laat het allemaal gebeuren, als het niet gebeurt, gebeurt het niet, gebeurt het wel, gebeurt het wel. Maar laat het gaan, want volgens mij hou je nu jezelf tegen"

Ik knikte. Ik ging terug naar het strand en keek naar Jaden en pakte mijn telefoon.

"Straks praten?"

Ik had alles al af, toen crashte mijn laptop en was ik alles kwijt vandaar dat het niet 18:00 was

Hopelijk was het hoofdstuk wel goed. Als je nog tips hebt, laat ze zeker achter!

Lovee yaa alll ❤️❤️❤️

My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu