Hoofdstuk 58

6.9K 247 27
                                    

Een week voor kerst had ik, jammer genoeg, nog steeds school. Ik was dood moe en wilde het liefste alleen nog maar in mijn bed liggen en Netflix kijken en thee of chocomel drinken. Ik wilde gewoon lekker warm thuis blijven maar, wederom jammer genoeg, kon ik niet thuis blijven en op mijn school hadden we wel luxe maar dat hield niet in dat je een bed, Netflix of thee of chocomel kreeg. 

De laatste week voor de vakantie had ik ook niet veel zin meer in een mooie outfit, de laatste week voor kerst dacht ik alleen nog maar praktisch. 

Ik liep naar mijn kluisje en deed mijn boeken erin. De dag was voorbij gekropen. Tess had hetzelfde idee als ik en wilde ook liever thuis blijven, maar ja, zij heeft het idee werkelijkheid gemaakt en ik zat dus de hele dag een beetje alleen. 

Greg sloeg zijn arm om mijn schouder. "Ik, Rick, Kimberley en Megan gaan in een café warme chocomel drinken, ga je mee?" Ik knikte. "Zolang er warme chocomel is ben ik aanwezig" Hij lachte. "Je kan met mij meerijden, de rest heeft allemaal nog les, maar dan kunnen wij vast gaan." Ik knikte. 

We stapten al in de auto en gingen naar een café  in de stad. Het was een heerlijk knus café en ze hadden echt heerlijke chocomel. In New York heb je in bijna iedere straat wel zo'n café maar deze chocomel maakte dit café één van mijn favorieten. 

"Ben je nou single of in een relatie?" Vroeg Greg. Ik haalde mijn schouders op. "Beetje van beide. Ik kijk wel waar het heen gaat en tot nu toe hebben we het gewoon gezellig" Greg begon te lachen. "Gewoon gezellig, dat geloof ik wel" 

Ik begon mee te lachen. "En tussen jou en Megan, jullie hebben ook al bijna anderhalf jaar, volgens mij" Hij knikte. "Gaat nog steeds goed. Ben blij dat het zo goed gaat. Ik heb eigenlijk niks te klagen" Ik glimlachte. "Jullie horen volgens mij gewoon bij elkaar" Zei ik tegen hem. Greg glimlachte. "Ik hoop het"

Na een kwartier kwamen Kimberley en Megan binnen gedruppeld en enkele minuten later was het Rick die binnen kwam. Ik zat ondertussen aan mijn derde kop chocomel en ik hield ervan. Mijn handen waren zo lekker warm. Ik keek naar buiten. Het was grijs en het was koud. Iedereen had zich dik aangekleed in de warmste jassen en sjaals met mutsen. 

"Hanna, ben je boos op Jaden of Regina?" Vroeg Kimberley. Ik schudde mijn hoofd. "Hij moet zelf weten met wie hij is en als Regina toch degene is die hem vrolijk maakt moet hij dat doen. En voor Regina geld hetzelfde. Ik vind ze nou niet minder aardig omdat ze weer iets hebben. Het is uit tussen mij en Jaden dus mag hij gaan en staan waar hij wil" 

"Dat heb jij ook" Zei Greg. Hij keek me lachend aan. Ik rolde met mijn ogen. "Hebben jij en Dean weer iets?" Vroeg Rick. Greg begon te lachen. "Ze hebben het alleen gezellig" Iedereen begon te lachen. "Ik kijk wel of het meer is of niet, ik wil het even rustig aan doen" Megan knikte. 

"Ach, je mag ook best alleen voor de lol met hem omgaan" Ik lachte. "Als ik het alleen voor de lol zou doen pakte ik wel een ander, dat doe je namelijk niet met je ex, dat is tegen de regels" Kimberley knikte. "Slim, dadelijk krijg je nog gevoelens voor hem" 

Een nieuwe ronde met chocomel kwam aan en we bestelden er ook kleine pizza's bij zodat we ook lekker te eten hadden. Kimberley kwam hier blijkbaar wel vaker want ze wist het hele menu, wist wat het lekkerste was en vertelde daarna precies de prijs en de wachttijd van de pizza's. 

"Schat, je komt hier te vaak" Zei Rick. Iedereen begon te knikken. Kimberley haalde nonchalant haar schouders op. "Ach, maar het is hier wel lekker en redelijk goedkoop" Ik knikte. "Daar heb je gelijk in" 

"Hanna, kan jij ons vertellen waar Patrick is? Ik zie hem alleen bij enkele lessen en trainingen" Zei Rick. Ik haalde mijn schouders op. "Sabrina. Ik zie hem ook bijna nooit meer" Megan zuchtte. "Eerst vond ik hun relatie leuk maar ik vind die relatie de laatste tijd alleen maar irritant" Ik knikte. "Die relatie heeft mijn vriendschap met Sabrina gekost, als ze dat belangrijker vind.." 

Megan schudde haar hoofd. "Ze heeft ons ook al laten zitten, maar dat is ongeveer sinds de zomer" Ik knikte. "Vertel mij het" Kimberley zuchtte. "Als je haar niet een berichtje stuurt, hoor je niks meer van haar" 

Greg haalde zijn schouders op. "Als die twee het zo prima vinden, moeten ze niet gaan zeuren als het uit is want dan wordt ik gek" Ik knikte. "Precies" 

Rick haalde zijn schouders op. "Niet iedereen is zo'n expert in relaties als wij zijn" Ik begon te lachen. "Wij vieren dan, Hanna is expert in het gezellig hebben" Zei Greg. Iedereen lachte. "En hoe weet jij dat?" Vroeg Megan. Ik ging stuk van het lachen. Greg haalde zijn schouders op. "Jaden en Keegan zijn vrienden van mij" 

Ik voelde mijn wangen rood worden. "Waarom praten jullie daarover?" Vroeg Kimberley. Ik knikte. "Keegan hebben we hem ondervraagd" Zei Rick. "En Jaden vertelde het ons" Zei Greg. Ik trok mijn wenkbrauwen op. "Dat is best apart, ik praat toch ook niet over Greg en mij als we het gezellig hebben gehad" Zei Megan. Ik knikte. "Maar jongens zijn anders" Merkte Kimberley op. 

"Daar heb je gelijk in" Zei Megan. 

De jongens rolde met hun ogen. "Jullie zeggen dat nu alleen, maar stiekem zijn jullie net zo als wij" Zei Rick. Ik schudde mijn hoofd. "Dat soort geheimen geven wij niet vrij" Megan lachte hard. 

"Wacht maar, ooit kom ik er wel achter" Zei Rick. Ik nam een stukje van de pizza en schudde mijn hoofd. "Jullie zijn raar"   



My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu