Hoofdstuk 42

8.1K 293 41
                                    

Ik dacht. Misschien komt het wel goed tussen mij en Sabrina als we weer in New York zijn en weer naar school moeten, maar dat was niet zo.

In de lessen keken we elkaar niet aan, in de pauzes bleef het stil en als ze bij ons thuis was zat ik op mijn kamer. We ontliepen elkaar.

Vandaag was het slaapfeest van Tess bij mij thuis. De kamer van Tess werd nog verbouwd dus vroeg ze of ze bij mij haar feest mocht houden.

Megan en Kimberley waren alle luchtbedden aan het oppompen. Ik en Tess waren drank en eten aan het neerzetten in bakken en bekers op mijn bureau. Regina was er ook en zat op mijn bed en was uit haar verzameling maskertjes aan het kiezen welke we gingen gebruiken.

"Hanna, we moeten nog twee grote schalen hebben voor de m&m's en de oreo's." Ik knikte. "Loop je dan even mee?" Vroeg ik aan Tess. "Want we moeten ook nog de koekjes uit de oven halen." Ze knikte.

We liepen met onze Uggs aan en onze trainingsbroeken naar beneden. Mijn hemdje was het enige verschil met Tess. Zij had een donkerblauw shirtje aan en ik een strak wit hemdje. Beide hadden we een zwarte trainingsbroek aan en toevallig hadden we beide grijze Uggs aan.

In de keuken haalde ik twee grote glazen schalen onder uit het kastje. Tess haalde de koekjes uit de oven. "Zo lekker" zuchtte ze. Ik begon te lachen. "Nu zijn ze nog warm ook." We gooiden de koekjes in een ander schaaltje en gingen naar boven.

De deur van Patrick ging net open en Sabrina kwam naar buiten. Ik kon nog net de schalen in mijn handen houden, wel lag ik daardoor zelf op de grond. Snel stond ik op en liep ik achter Tess aan. "Feestje zonder mij?" Zei ze.

Ik draaide me om. "Is Tess haar slaapfeest". Niet dat dat veel uit maakte. "Oke veel plezier zonder mij" ik wilde een bitch opmerking maken maar ik hield me in en knikte klein en liep weer verder.

"Waarom is Sabrina er eigenlijk niet?" Vroeg Regina. Ik zuchtte. "We hebben ruzie. Ze is er wel, maar bij Patrick op de kamer natuurlijk"

Ik plofte op de berg slaapzakken en kussens. Ik lag als een ster. "Han, kan je nog even helpen met klaarzetten". Ik probeerde op te staan. "Uhm, kan iemand me dan uit deze berg halen?"

Er klonk hard gelach. En in plaats van mij helpen pakten ze een kussen en begonnen ze mij te slaan. Ik zuchtte. "Dit is gemeen"

De meiden begonnen te lachen en vielen toen ook op de berg. "Dit wordt echt een gezellige avond"...

~*~

Eindelijk was ik klaar met alle rotzooi opruimen van het slaapfeest. Ik viel op mijn bed en voelde mijn ogen zwaar worden. Ik viel bijna in slaap toen de deur open ging en Jaden binnen kwam.

Hij kwam naast me neer liggen. "Je ziet ook lekker uitgeslapen uit" Ik glimlachte klein. "Slaapfeest" mompelde ik. Hij trok me op zijn buik. "Misschien moet je dan slapen" "Maar je bent er net" Hij haalde zijn schouders op. "Ik ga voorlopig nergens heen, misschien slaap ik ook wel even"

Ik wilde niet slapen, dat vond ik zo ongezellig, maar ik was te moe om tegen hem in te gaan. Ik sloot mijn ogen en al snel dreef ik weg in een diepe slaap.

Toen ik mijn ogen weer open deed zag ik dat het al bijna zeven uur was. "Je bent wakker" zei Jaden. Ik knikte en ging een beetje omhoog zodat ik Jaden recht aan kon kijken.

"Je ouders hebben al gegeten. Patrick is er niet" Ik knikte. "Zullen we gewoon een pizza eten?" Vroeg ik. Hij knikte. "Gewoon bezorgen?" Ik knikte en haalde mijn telefoon te voorschijn.

Hij nam mijn telefoon over en bestelde een large pizza voor ons. Ik lag nog steeds als een dood geval op hem. "Ik hou van je" mompelde ik tegen zijn borst. Hij glimlachte en zijn ogen glinsterde vrolijk mee.

Ik hield echt veel van Jaden. We hadden misschien af en toe onze verschillen maar ik hield wel ziels veel van hem.

Ik vertelde over de avond die ik met de meiden had gehad en over alle gezellige en grappige dingen die we hadden gedaan. Hij lachte. "Wanneer houden wij onze slumber party"

Ik keek hem aan. "Zo snel mogelijk?"  Hij knikte. "Vandaag dus" ik begon te lachen. "Maar morgen is er school" hij haalde zijn schouders op. "Dan gaan we toch samen naar school?"

Ik dacht even na. "Dat vinden mijn ouders nooit goed. Trouwens... Ze zijn pas laat thuis, en vroeg weg, ze zullen echt niet checken of ik er ben" Jaden knikte.

"Dan gaan we gewoon na het eten naar mijn huis, mijn ouders vinden dat toch niet zo erg. Als we maar stil zijn" Hij wiebelde met zijn wenkbrauwen. Ik begon te lachen. "Dan kunnen we beter hier blijven want mijn ouders zijn er amper, en slapen een verdieping lager"

Jaden knikte. "Patrick is toch bij Sabrina"

Ik negeerde zijn opmerking. "Moet je nog spullen halen voor vanavond?" Hij schudde mijn hoofd. "Die tijd van pyjama thuis halen is wel voorbij, als je het niet erg vind slaap ik gewoon in mijn onderbroek"

Tuurlijk vond ik dat niet erg. Dan kon ik zijn mooie buik weer zijn, zijn brede armen om mijn lichaam, zijn...

"Hallo, Hanna?" Ik begon te lachen. "Waar was je aan het denken?" Hij legde zijn handen op mijn kont. "Je lichaam" Hij trok geamuseerd zijn wenkbrauwen op. "Wel?"  Ik knikte.

Hij grijnsde. "Wil je dat lichaam soms bewonderen?" Ik trok lachend mijn wenkbrauwen op. "Wat was je van plan?" "Douchen". Ik hoorde net de bel dat er iemand naar boven kwam in de lift. "Eerst pizza, dan douchen" Hij knikte met een pruillipje. "Vooruit, maar straks wil ik dan wel lang douchen" Ik kroop lachend van mijn bed af.

"Ik hou van je" mompelde Jaden.

My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu