Hoofdstuk 64

6.5K 225 30
                                    

"Wat ga je doen als je Jaden straks ziet?" Tess keek naar buiten en toen weer naar mij toe. "Ik weet het niet. Ik denk dat ik hem gewoon een beetje ga ontlopen. Als hij contact wilde had hij dat wel eerder gezocht" Tess knikte. "Snap ik." 

Het vliegtuig zou over een half uur landen. Tess had haar auto nog op de parkeerplaats staan en zou mij bij mijn huis afzetten. Het was al 10 uur in de avond, maar door het tijdsverschil was ik al helemaal dood op. Morgen kon ik lekker uitslapen want iedereen had morgen school en dus had ik in het begin van de dag niks te doen. 

Voor mijn huis gaf ik haar een knuffel en stapte ik naar binnen. Paul glimlachte breed naar me. Ik gaf hem een fooi. "Omdat ik je heb gemist" Zei ik met een knipoog. Hij lachte. Ik liep door naar de lift en drukte op het bovenste knopje. 

Toen de lift in beweging kwam voelde ik dat ik toch wel zenuwachtig was om Jaden onder ogen te komen. In de woonkamer was echter niemand te vinden. De lampen in het hele huis waren uit, behalve boven branden er licht. Er kwam licht uit de logeerkamer, wat waarschijnlijk nou de kamer van Jaden was.

Ik dumpte mijn koffers op mijn kamer en deed de deur dicht. 

~*~

Ik werd pas rond twaalf uur wakker. Ik schoot met mijn voeten in mijn Uggs en deed een wijd vestje aan over mijn hemd en pyjamabroek. Op mijn gemak liep ik naar beneden en ging ik naar de keuken toe. 

Ik maakte voor mezelf een groot ontbijt en kleedde me toen om. Ik trok mijn witte blouse aan en mijn zwarte broek met grijze Uggs. Ik pakte mijn tas en deed mijn haren in een staart en deed mijn make-up. 

Ik stapte in een taxi en ging naar mijn oude school toe. Het was net pauze. Ik liep naar onze lunchtafel en gaf Greg een knuffel van achteren. Ik ging vrolijk naast hem zitten. "Waar is de rest?" Hij haalde zijn schouders op. "Die komen zo" Ik glimlachte. "Ik heb je gemist" Zei ik. Hij knikte. "Ik jou ook" Megan kwam aanrennen en gaf me een dikke knuffel. 

"Ik ben zo blij dat je er bent. Ik ben zo jaloers, jij hebt iedere dag zomer en ik ben gewoon nog steeds wit en heb het koud" Ik lachte. "Het is ook wel weer even wennen om Uggs aan te hebben" Ze knikte. "Dat geloof ik graag" 

Tess kwam erbij zitten. "Ik kan echt niet meer, ik ben zo moe" Ik lachte. "Ik heb gelukkig uit kunnen slapen" Ze knikte. "Ja, wrijf het er maar in" 

Patrick kwam aanlopen. Ik stond op en gaf mijn broer een knuffel. "Hoe gaat het?" Ik haalde mijn schouders op. "Kan niet beter, het gaat zo goed in Los Angeles. Ik ben veel vrolijker en tussen pap en mam gaat het ook nu beter" 

Patrick knikte. "Fijn om te horen" Ik ging zitten en nam een koekje van Greg. "Die is van mij!" Nonchalant stopte ik hem in mijn mond. Hij keek me als een boze kleuter aan. 

Rick en Kimberley kwamen aanlopen. Ik kreeg een knuffel van Kimberley. Ik stond op en gaf ook Rick een knuffel. "Zullen we na school wat gaan eten bij het café" Vroeg Kimberley. Ik knikte. "Ik wil chocomel" Iedereen begon te lachen. "Dat heb ik nou echt gemist" Zei ik. 

~*~

Ik bleef maar draaien in mijn bed. Ik kon maar niet in slaap vallen. Ik stapte uit bed en trok mijn sloffen aan. Beneden pakte ik een kop chocomel. Ik opende de balkondeuren en keek uit over de stad. 

"Moet je niet slapen?" Jaden leunde tegen de deur aan. Ik keek weer over de stad. Ik reageerde niet.  "Die negeersessie had ik denk ik verdiend" Hij kwam naast me staan en leunde, net als ik ook over de reling. Hij zuchtte. 

"Was ik ooit een slechte vriendin?" Vroeg ik. Hij keek me verbaasd aan. "Hoe kom je daarbij?" Ik haalde mijn schouders op. "Tess vertelde dat je al een jaar thuis problemen had, ik heb nooit iets gemerkt, ik dacht dat je het juist goed had" Hij knikte. 

My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu