Hoofdstuk 28

10.2K 311 30
                                    

                  

Het was twee weken sinds de wedstrijd. Het ging nu stukken beter in de groep. Jaden en ik vielen elkaar niet meer lastig. We konden gewoon met de hele groep pauze houden zonder dan Jaden of ik een rotopmerking maakte over elkaar. Regina hoorde nu meer in de groep en werd min of meer geaccepteerd. Ze moest af en toe nog leren dat we de vijand niet waren dus ze niet bitchy tegen ons hoefde te doen.

Keegan en ik waren nog steeds samen. We hadden onze ups en downs maar in ieder geval was de relatie tussen Keegan en Jaden weer helemaal de oude. Ook Jaden kwam gewoon weer bij ons thuis en Jaden en Patrick waren gewoon nog beste vrienden, zoals van te voren.

Ik, Regina, Tess, Sabrina, Megan en Kimberley zaten op mijn kamer ons klaar te maken voor een avondje stappen. De jongens zaten allemaal beneden en waren nog aan het gamen. Tess was weer mijn nagels aan het lakken en Megan was Kimberley haar haar aan het krullen.

"Ik heb echt zin in een fijn avondje op stap" Mompelde Sabrina terwijl ze haar teennagels aan het lakken was. "Ik ook" Zuchtte Regina. Ze stond voor de spiegel met twee jurkjes voor zich.

"Doe de licht blauwe, die past beter bij je huid" Zei Megan tegen haar. Ik keek naar de jurkjes en knikte. "Meg heeft gelijk" Ze knikte en trok het licht blauwe jurkje over haar hoofd en draaide een rondje voor de spiegel.

Toen mijn nagels droog waren trok ik mijn witte jurkje met kwart mouwtjes aan en schoof ik in mijn zwarte Louboutin pumps. Ik krulde mijn haren en deed een klein beetje oogschaduw op met een dun laagje eye-liner en mascara. Ik deed nog wat foundation en bronzer op en keek toen tevreden in de spiegel.

"Je ziet er geweldig uit" Zei Megan. Ik glimlachte en keek naar de andere meiden die ook klaar waren en op het punt stonden om naar beneden te gaan.

We liepen samen naar  beneden en de jongens, die natuurlijk al lang klaar waren en weer zaten te gamen, keken op. Ik deed mijn telefoon in mijn clutch.

~*~

In de club was het superdruk. Het was een normale zaterdagavond maar toch was het bom vol in de  club. We gingen naar de dansvloer en gingen allemaal los op de muziek. Op een gegeven moment was ik alleen nog maar met Megan en Tess en was ik de rest van de groep helemaal kwijt geraakt in de club.

Ik liep naar buiten voor wat frisse lucht en hoorde allemaal gejoel. Mensen stonden in een kring om twee vechtende jongens heen. Niemand durfde er tussen te springen en toen ik zag wie het waren snapte ik waarom. Het was Dean die met een jongen van onze school aan het vechten was. Vrienden van de jongen trokken hem weg van Dean maar niemand hield Dean vast. Ik keek even toe en stapte toen op hem af.

Ik trok Dean tegen de muur. Hij was woest. "Laat me los" Ik duwde hem tegen de muur en duwde mijn lichaam tegen zijn buik aan hield met mijn handen zijn polsen vast. Ik keek hem aan. Hij keek me recht in de ogen en ik zag een beetje van zijn woede wegtrekken. "Hanna" Zei hij zacht. Hij stribbelde niet meer tegen dus liet ik hem los. "Kom, je moet weg hier, ze hebben de politie gebeld" We liepen weg van de mensenmassa en gingen in het parkje op een bankje zitten.

"Waarom hield je me tegen?" Vroeg hij verbaasd. "Omdat ik ongeveer de enige ben in deze wereld die jou tegen kan houden, als iemand anders het doet wordt je alleen maar razend" Hij grinnikte. "Ik had niet verwacht da je het zou doen" Ik haalde mijn schouders op. "Ik eigenlijk ook niet"

Ik keek naar de grond. "Ik ga maar eens terug, voor ze me missen" Hij pakte me bij de pols en ik schrok en dook in elkaar. "Hanna, het spijt me, je hoeft niet bang voor me te zijn. Ik meende het toen ik zei dat ik ben veranderd" Ik schudde mijn  hoofd. "Als je was veranderd zou je niet aan het vechten zijn voor een club"

My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu