Hoofdstuk 22

10K 354 20
                                    

Maandag op school waren de geruchten van mij en Jaden al snel de school door. Ik werd voor drie dates uitgenodigd en ook voor een aantal homecoming. Ik keek naar Tess die er volop van bleek te genieten.

"Tess, wil je alsjeblieft die grijns van je gezicht af vegen?" Vroeg ik nadat de leider van de leerlingenraad teleurgesteld zijn neus ophaalde en weg liep. "Ik geniet hier gewoon van" Ik rolde met mijn ogen. "Waarom is iedereen plots zo geïnteresseerd? Nadat het uit ging met Dean was dat niet"

Tess haalde haar schouders op. "Dean was een oudere jongen, niemand dacht dat ze kans hadden, Dean had de lat hoog neer gelegd, en toen kreeg je met Jaden, die legde de lat... aanzienlijk lager aangezien iedereen weet dat hij geen relatiejongen is" Ik keek haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Dean legde de lat hoog?" Ze haalde haar schouders op.

"Iedereen kent Dean wel, van verhalen enzo. De hele stad kent hem en zijn bang voor hem. Jij weet waarschijnlijk het beste dat hij alles krijgt wat hij wil" Ik keek haar met mijn ogen tot spleetjes aan. "Wat bedoel je daar mee?"

"Hanna, ik ken je best goed. Je bent veranderd door Dean, dat zie je zo. En je vertrouwt mensen opeens minder snel. Je bent gekwetst door Dean en waarschijnlijk erger dan dat ik nu in gedachten heb" Ik opende mijn kluisje. "Het is ingewikkeld"

"Wat is ingewikkeld?" Ik draaide me om en Jaden stond voor me. "Dean" Zei ik kort voor ik me weer omdraaide. "Hij valt je toch niet lastig?" Jaden pakte mijn arm vast.

"Ik moet naar... les" Zei Tess ongemakkelijk en liet me alleen. Het was pauze, ze liet me allleen!

"Nee, en ook al deed die dat, ging ik het jou niet vertellen" Hij zuchtte. "Hanna, het spijt me dat ik je heb gekwetst" Ik rolde met mijn ogen. "Ik moet met je praten" Ik draaide me om met mijn gezicht naar hem toe. "Wat moet je van me?"

"Ten eerste, waarom heb je niet tegen Patrick gezegd dat ik vreemd ben gegaan?" Ik haalde mijn schouders op. "Patrick gaat zich er dan weer mee bemoeien, de grote broer zijn. Dat je mij hebt gedumpt betekend niet dat ik meteen tussen de relatie van jou en Patrick wil komen staan"

Hij zei even niks. "Oké... En nog één ding?" Ik zuchtte. "Wat wil je?" Ik had geen zin om met hem een gesprek te voeren alsof er niks met ons aan de hand was. "Ben je met Keegan naar bed gegaan?" Ik keek hem met grote ogen aan. Voorzichtig keek ik om me heen om te kijken of niet iemand dat had gehoord.

"Nee! En als ik dat wel had gedaan had jij er niks over te zeggen" "Hij is wel een van mijn beste vrienden" Ik haalde mijn schouders op. "Dus? Heb je er daarom iets over te zeggen?" Hij schudde zijn hoofd. "Hanna..." "Jij bent vreemd gegaan" "En jij bent heilig gebleven?" Vroeg hij ongelovig.

"Nee, na ik wist dat jij de boel bedroog niet meer" Hij lachte. "Ik wist het, laat me raden, Keegan?" Ik rolde met mijn ogen. "Gaat je geen zak aan! En wat maakt het uit?" Hij haalde zijn schouders op. "Niks, we zijn over" Zei hij droog. Ik knikte. "Dan waarom wil je weten met wie ik wat doe?" "Ik geef nog steeds om je"

Ik draaide me weer naar mijn kluisje. "Tuurlijk, daarom ging je vreemd" Hij zuchtte geïrriteerd en draaide me weer om. "Hanna.." Hij zocht naar woorden. "Wacht, van wie heb je überhaupt dat ik met Keegan naar bed zou zijn gegaan" Hij keek om zich heen. "Hanna, het is duidelijk dat er iets tussen jullie twee is, dat zag ik zaterdag al meteen, en zijn vader die vrolijk was om je weer te zien"

Ik keek naar mijn schoenen. "Het gaat je niks aan. Ik ga toch ook niet vragen hoe het tussen jou en Regina zit en hoe ver jullie zijn gegaan?" "Dat mag je wel" Ik keek hem vies aan. "Nee dank je." Ik sloot mijn kluisje en wilde weglopen. "Jaden, weet je wat ik trouwens lachwekkend vind?" Hij schudde zijn hoofd. "Je zegt na Miami tegen iedereen dat je geen relatie wil, terwijl je op dat moment er twee hebt!"

My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu