Hoofdstuk 18

11.8K 347 43
                                    

Er was iets mis gegaan de eerste keer dat ik hem plaatste ik heb hem helemaal opnieuw geschreven op een andere computer hopelijk doet hij het nu wel normaal.

Voorzichtig opende ik mijn ogen. Ik rekte me uit. Vandaag zouden we naar de boot gaan en een beetje op zee gaan varen. Ik kon de boot echt niet besturen. Patrick en mijn vader deden dat altijd. Mijn vader hield van zijn boot. Ik lag eigenlijk altijd op de neus van de boot te zonnen. Mijn moeder zat op het achterdek met haar grote witte zonnehoed op haar hoofd, een wit duur wijntje te drinken. Dat waren onze familieweekenden. In de zomer deden we die altijd als het goed weer was en we niet op vakantie waren. Het laatste familieweekend is al weer twee jaar geleden, gewoon omdat mijn ouders geen tijd hebben.

Ik liep naar de kast en zocht mijn bikini uit. Ik pakte mijn neon gele bikini uit de kast. In die bikini leek ik extra bruin. Veel had ik hem niet aan want als je nog bleek was leek je huid extra bleek. Ik pakte een zwart shortje en een witte crop top. De top had achter een groot gat op de rug, waardoor mijn hele rug eigenlijk te zien was. Ik deed mijn zwarte Micheal Kors sandaaltjes aan.

Ik gooide wat spullen in mijn schoudertas van Micheal Kors. Ik kamde mijn haren deed mijn make-up op. Veel deed ik niet op want als ik in de zon ging liggen had dat niet veel zin.

Beneden aan de ontbijttafel zaten mijn ouders al. Mijn vader was weer zoals altijd in zijn krant gedoken en keek niet op toen ik de trap af kwam. Mijn moeder was druk bezig op haar telefoon. Patrick stond in de keuken op zijn telefoon iets te spelen.

Ik dronk mijn glas jus dórange leeg en at nog een vers broodje uit het mandje op tafel. "Ik ben klaar!" riep ik naar Patrick. Hij keek op en knikte. "Passen jullie op? Patrick, dit keer niet te snel, en laat de boot netjes achter" We knikten en liepen naar beneden, naar de grote zwarte auto van mijn broer.

Ik weet dat we het luxe hebben maar het is vaak ook irritant. Veel van mijn 'vriendinnen' van vroeger waren alleen bevriend met mij om mijn geld. Ik haatte het. Ze wilde mee op de boot, stedentripjes en shoppen. Meestal moest ik dan het betalen omdat ik toch rijk was zeiden ze dan. Bij mij thuis altijd in het zwembad en na eeen tijdje praten ze om je rug om, maar nog wel gebruik maken van je luxe, want die willen ze niet kwijt.

Ik keek naar de felle zon. Ik zette mijn zonnebril op. Patrick reed het haventerein op en stopte op de grote parkeerplaats vlak bij de boot. Een aantal mensen stonden al op ons te wachten.

Iedereen groette ik. "Ik ga vast de boot klaar maken, als iedereen er is, breng jij ze dan naar de boot?" vroeg Patrick aan mij. Ik knikte. Ik raakte in een gesprek over een aantal feesten die eraan zaten te komen met Keegan.

"Nog niet iedereen compleet?" Ik keek op en zag Patrick aan komen lopen. "We hebben een half uur geleden afgesproken! Wie missen we nog?" Ik keek de groep rond. "Alleen Jaden" Ik pakte mijn telefoon uit mijn tas en belde hem. Het gesprek schakelde meteen over naar de voicemail.

Na weer een half uur was hij er nog niet en raakte iedereen zijn geduld wel een beetje op. Ik had hem nog meerdere keren proberen te bellen maar ook toen ging de telefoon van hem direct naar zijn voicemail. "Ik wil niet langer wachten, laten we gaan" zei Patrick. ik knikte en liep naar de boot. Keegan hielp me de boot op klimmen.

Iedereen was aan boord en Patrick gaf gas waardoor de boot in beweging kwam. Langzaam ging hij het haven gebied uit. Na een tijdje stopte hij, vlak bij een eiland. "Hier kunnen we makkelijk blijven liggen en zwemmen" Melde Patrick.

Hij gooide het anker onderwater. De bot wiebelde nog een beetje. Ik trok mijn topje en shortje uit en ging naar de punt van de boot en ging liggen. Ook Kimberley, Tess en Megan kwamen bij me liggen. Tess was eigenlijk geen vriendin van een van de jongens uit het team maar mocht toch mee. Sabrina was er niet bij want ze moest weer voor haar moeder zorgen. Ik vond het jammer dat mijn beste vriendin er niet bij was.

Niet veel later hoorde ik de jongens in het water duiken en rond de boot zwemmen. "Meiden, kom er ook in, het water is mega lekker!" Riep één van de jongens. Tess stond op en liep naar de rand. Ik ging erbij staan en keek naar de jongens. Megan en Kimberley bleven liggen, ze wilden nog aan hun kleurtje werken.

Ik deed de bandjes van mijn bikini weer vast want ik wilde niet dat ik mijn topje verloor. "Kom op Hanna!" Riep Keegan. Ik keek hem aan en sprong recht op hem af. Ik landde in het water, net een meter voor hem. Hij begon te lachen toen ik boven kwam. Tess sprong de andere kant op en kwam ook al snel weer boven.

Een groot watergevecht begon. Ik dook snel naar beneden en zwom onder de boot door naar de andere kant waar het veilig was. "Daar ben je" Keegan kwam net boven water. Ik glimlachte. "Zullen we eens het eiland gaan verkennen?" Ik knikte. Tegen een avontuur zei ik geen nee.

Terwijl we naar het eiland was het stil. Ik luisterde naar de golven en voor de rest was het stil. Het water was super helder. De hemel was ook helemaal blauw.

We liepen het eiland op en liepen tussen de bomen door. Ik was niet bang en Keegan was nog bij me voor als er iets gebeurde. Ik vertrouwde hem, hij was één van mijn beste vrienden.

"Waar is je vriendje?" Vroeg Keegan. Ik haalde mijn schouders op. "Weet ik niet, ik heb geen tracker op hem zitten" Keegan lachte. "Zou ik wel doen als ik jou was" Ik keek om. "Waarom?" "Je kende Jaden ook voor jullie een relatie hadden, hij was de grootste player van de school, zelfs je broer, zijn beste vriend, zegt het" Ik slikte. "Wat wil je nu zeggen?"

"Gewoon, ik had niet verwacht dat Jaden zich ooit zou binden, ik dacht dat hij ieder weekend wel een ander had en opeens heeft hij een vriendin. Net na jullie uit Miami kwamen zei hij nog dat hij geen vriendin wilde, en even later hebben jullie een relatie" Ik keek Keegan niet aan.

Hij had dat gezegd? We waren toen toch al samen? Of was dat een droom? Ik volgde het niet meer? Was ik alleen een vakantiebezigheid?

"Ik verwachtte niet dat jullie samen kwamen. Jullie hadden gezoend op mijn feest, maar hij flirtte met zoveel meiden. Daarom zag ik het niet aankomen. Ik zou oppassen als ik jou was" "Jaden zou niet vreemd gaan" zei ik meer tegen mezelf dan tegen Keegan. Hij pakte mijn arm vast en stopte met lopen.

"Ik zeg ook niet dat het zo is, maar jij weet net zo goed als ik dat niet een relatiejongen was, tot kort" Ik zuchtte. Keegan had ook gelijk.

We liepen nog een rondje en zwommen toen terug naar de boot. Ik pakte mijn tas en zocht mijn telefoon. In mijn tas zat mijn telefoon. Ik had hem er niet meer uitgehaald sinds we op de boot waren gestapt. Ik opende mijn berichten en zag een bericht van Jaden.

Ik vond het gezellig gisteren ;) x

Ik liet mijn telefoon vallen en schopte er een keer tegenaan. Hij schoof over de grond. Keegan raapte het op en staarde naar het scherm. "Wat is er met jou? Je hoeft niet te bewijzen dat hij van je houdt, ik bedoelde net alleen..." "Nee! Hij houdt niet van mij!" Keegan keek me niet begrijpend aan. "Maar hier staat..." Ik schudde mijn hoofd. "Ik was gister niet bij Jaden, ik was bij Tess een film aan het kijken!"

heey peoplee

sorry maal duizend

ik was op vakantie dus we konden niet schrijven :(

Ik hoop dat dit het goed maakt, ook al zit er een cliffhanger in..

sorry... i'm not sorry

Laat weten wat je er van vond

Lovee yaa all

xLiveWithoutLimits

(H


My Brother's Best FriendWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu