31

2K 195 50
                                    

+150 vote ve +70 yorumu zorlayabilir misiniz? 💗
iyi okumalar sizi seviyorum

————————

☁️

Doğum gününün üzerinden oldukça uzun bir zaman geçmişti. Herkes o gün gerçekten çok eğlenerek geceyi eğlence merkezinde sonlandırmıştı. Baekhyun dediğini yapıp birkaç kişiyi hız trenine bindirerek kusturmayı ve onu videoya almayı başarmıştı. Bunlardan birisi Seolhyun olmuştu ve Baekhyun bunu ona karşı kullanmaktan asla çekinmiyordu.

Baekhyun'ların grupları yeni bir şirketle anlaşma imzalamışlardı ve şimdilik her şey tek bir şey dışında yolunda gidiyordu.

Haneul ise katıldıkları yarışmalar sonrası birçok teklif alıyordu. En son gelen teklif iyi şirketler arasında yer alıyordu ve açıkçası değerlendirmek istiyordu.

"Baekhyun," dedi Haneul erkek arkadaşının dikkatini çekerek. "Bugün son iş günüm." Haneul gözlerini yediği yemekten ayırdı.

"Biliyorum güzelim, şimdiye kadar çok güzel idare ettin."

"Birkaç gündür görüşemediğimiz için söyleme fırsatım olmadı ve telefonda da söylemek istemedim. Jimin'lerin anlaşma imzaladığı şirket var ya," dedi Haneul tamamen Baekhyun'a dönerek. Baekhyun merakla Haneul'a odaklandığında hafifçe gülümsemişti.

"Evet," dedi başını sallayarak.

"Benimle görüşmek istiyorlar." Baekhyun kocaman gülümserken bunu duyduğuna gerçekten sevinmişti. Kız arkadaşının barda sahne almasını gerçekten istemiyordu ve bugün orada son kez çıkacak olması Baekhyun'u aşırı mutlu ediyordu.

"Haneul bu çok güzel bir haber!" Gururla konuştuğunda Haneul kıkırdamıştı.

"Kesinlikle," dedi Chanyeol de ona katılarak.

"Evet ama bilmiyorum çok garip hissediyorum."

"Görüşmeye gitmeden önce kendi şartlarını ve isteklerini belirleyerek git lütfen." Haneul başıyla onaylarken Baekhyun ellerini kavrayıp üzerine ufak bir öpücük kondurdu.

"En çok yapmak istediğim şeyi biliyorsun belki de profesyonel birilerinden eğitim alırsam daha bilinçli olacağım."

"Annen gibi bir bale salonu açacağını ve bunda başarılı olacağını biliyorum. Ben her zaman yanında olup sana destek olacağım."

"Bundan hiçbir şüphem yok," dedi tebessüm ederek. Her konuda birbirlerinin en büyük destekçileriydiler.

"Chanyeol-ssi," dedi Haneul başka bir konuya atlayıp tatlı gülümsemesini yüzüne yerleştirirken. Baekhyun kız arkadaşına bakarken gülümsemişti. Yüz ifadesinden bir şey isteyeceğini anlamıştı. "Bugün bana arabanı ödünç verebilir misin?" Baekhyun arkasına yaslanırken gözlerini kocaman açtı.

"Ne?" dedi Baekhyun hafif çıkan yüksek sesiyle. "Kesinlikle olmaz." dedi ardından. Haneul ve Baekhyun birbirlerine kötü bakışlar atarken, Chanyeol anlamsızca onlara bakıyordu.

"Neden olmazmış?" dedi merakla Chanyeol. "Alsın canım ne olacak?" Haneul, Baekhyun'a doğru omuz silkerken zafer kazanmışcasına gülümsedi.

☁️; roommate Where stories live. Discover now