5

6.3K 445 174
                                    


beni takip etmeyen okuyucularım, hesabımı takibe alır mısınız lütfen?♥️

//

Okuldaki dersleri bittikten sonra hepsi otoparkta birbirini beklemişti ve yine Chen en öne oturmuştu. Jongin ve Baekhyun en öne oturamadığı için şikayet ederken Haneul hemen cam kenarında yerini almıştı. Jongin, Baekhyun'u ortaya iteklerken yine küfürler ediyordu.

Haneul bacaklarının üzerine çantasını yerleştirirken, Baekhyun göz ucuyla Haneul'un bacaklarına bakıp dudaklarını ıslattı ve beline bağladığı gömleğini çıkartıp, umursamazca Haneul'ün bacaklarının üzerine koymuştu. Haneul bakışlarını Baekhyun'a çevirdiğinde ona göz kırpan bir Baekhyun'la karşılaşmayı beklemiyordu. Tamam itiraf etmesi gerekirse bu hareketi Haneul'ün hoşuna gitmişti.

"Teşekkürler," dedi yavaşça ve hızla atan kalbini umursamayarak bakışlarını tekrar dışarıya çevirdi. İçinden söylenmeye başlarken hafifçe kaşlarını çatmıştı.

Neden bu kadar hızlı atıyorsun?

Hızlı atmanı gerektirecek hiçbir şey olmadı!

Kalbim uslu dur, lütfen.

Eve gidene kadar araba yolculukları sessiz ve sakin geçmişti.

*

"Birinci sınıflara hoşgeldin partisine gidiyor muyuz?" Jongin hyunglarına hevesle sorusunu yöneltti. Partiye gitmeyi gerçekten çok istiyordu.

"Nerede olacak?" Haneul hevesle sorduğunda Bom'un bakışları direkt onu bulmuştu. Bom, Haneul'u gördüğü andan itibaren sinir olmuştu ve bunu dışarıya yansıtmaktan asla çekinmiyordu. Haneul'ü tehdit olarak görüyordu ve kendisini her an saldırmaya hazır hissediyordu.

"Okulun açık tiyatro alanında olacak."

"Ben kesin gideceğim." Haneul henüz birinci sınıf olduğu için gitmeyi ve insanların arasına karışmak istiyordu çünkü yıl sonuna kadar tek başına çekingen olmak istemiyordu. Ev arkadaşları dışında arkadaş edinmeliydi.

"Tabii ki gideceğiz." Seolhyun, Haneul'a kolunu atarak sırıttı. Seolhyun aralarından en sosyali sayılabilirdi.

"Yakışıklı hyunglarım?" Jongin masaya dirseklerini koyarak hepsinde göz gezdirdi.

"Gideriz." Baekhyun gözlerini telefonundan ayırmadan kısaca yanıtladı.

"Yine kimi tavlamaya çalışıyorsun?" Bom merakla sorusunu gözlerini telefonundan ayırmayan Baekhyun'a yöneltti. Herkesin bakışları Baekhyun'u bulduğunda, Baekhyun gözlerini kaldırıp herkese kısaca baktı. Kimseyi tavlamaya çalışmıyordu ama içinden sanane diye geçirirken derin bir nefes almıştı.

"Parti detaylarını okuyordum." Basitçe Bom'un sorusunu yanıtladığında gözlerini tekrar telefonuna indirdi.

"Bize anlatmayacak mısın?" Haneul gözlerini Baekhyun'dan ayırmamıştı.

"Okulun sitesinde pek ayrıntılı bir şey yok ama gazetecilik bölümden Alyssa tüm ayrıntılarını bloğuna yazmış." Telefonunu masanın üzerine bıraktı ve ince uzun parmağını ekranda gezdirmeye başlamıştı. Haneul'un gözleri yine ellerine ve ince parmaklarına odaklanmıştı. Telefonun ekranına odaklanamıyordu çünkü elleri gerçekten mükemmeldi.

"Her şeyin serbest olacağını ve parti sonunda su savaşı olacağını yazmış. Sahne almak isteyenlerin bölüm temsilcisine gitmesi gerektiği falan yazıyor." Baekhyun parmağını telefonunun ekranından çekip sıkılarak telefonunu aldı ve ekranını kilitledi.

☁️; roommate Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin