13

5.2K 367 202
                                    



-baekhyun hikayede 25 yaşında
-baekhyun'un daha önce 1 tane kız arkadaşı oldu o da uzun süreliydi
-baekhyun hikayede gözüne kestirdiği kızlarla takılmıştır ve şu an Haneul'a yürüyordur

♥️

"Ne ne ne?" Haneul art arda konuşmaya devam ediyordu ve Baekhyun oldukça keyiflenmişti. "Bunu kabul etmiyorum."

"Şaka yapıyorsun değil mi?" Haneul gülerek konuşup omzuyla Baekhyun'a vurduğunda ona dönmüştü. Yüzüne baktığında ise ciddi bir ifadeyle karşılaşmıştı.

"Ah sen ciddisin!" Baekhyun başını sallarken ciddi ifadesiyle dudağını ısırmıştı.

"Fazlasıyla."

"Baekhyun bu bir çift oyunu." Haneul, Baekhyun'un karşısına geçmişti. "Ve biz çift değiliz." Baekhyun etrafına baktığında kollarını Haneul'ün beline doğru uzattı ve tutarak kendisine yaklaştırdı. Haneul ne yapmak istediğini anlayamamıştı.

"Sessiz olacak mısın?" Baekhyun ciddi tavrını koruyordu. "Kısa süreliğine çift gibi davranacağız."

"Bunu bana sormak aklının ucundan bile geçmemiş." Haneul sinirle tısladığında belindeki ellerinden kurtuldu. Alayla kahkaha atıp Baekhyun'a tekrar yaklaştı.

"Kucağına oturmayacağım Baekhyun."

"Buraya gelmeyi sen istedin Haneul." Gözlerini devirdiğinde Haneul, Baekhyun'u baştan aşağıya süzdü.

"Sadece araba yarışına katılacağımızı söyledin, kucağında oturup yarışacağımızı söylemedin." Sesini hafif yükselttiğinde, Baekhyun onu kendisine tekrar yaklaştırdı. Haneul'ü bacaklarının arasına alırken yakınlığından dolayı çekinmiyordu. Haneul geri çekilmek istediğinde belindeki ellerini sıkılaştırıp buna izin vermemişti. Haneul öfkesini kontrol etmek için derin nefesler alıp kendince olumlama yapıyordu.

"Sakin ol," Baekhyun yavaşça konuştu.

"Senin kucağında direksiyona yükleneceğimi falan düşünüyorsan yanılıyorsun." Haneul bir çırpıda konuşup hala daha idrak etmeye çalışıyordu.

"Hey Baekhyun! Bir sorun var gibi görünüyor?" İkili gelen sese doğru döndüğünde Baekhyun adama gülümsemişti.

"Hayır Ty." Haneul'a bakıp gözlerini Tyler'a tekrar döndürdü. Baekhyun, Haneul'ün belindeki elini sıkarak konuşmaya devam etti. "Yarıştan önce konuşuyorduk."

"Sadece konuştuğunuza emin misiniz? Tartışıyor gibi görünüyordunuz." İmalı bakışlarını ikilinin üzerinde gezdirirken ikisi de tatlıca gülümsedi ve birbirlerine baktılar.

"Haneul'ün sade görünmesine rağmen dikkat çekici olması biraz canımı sıkıyordu." Gözleriyle Haneul'a bakanları gösterdi. Gerçekten bakıyorlardı. "Bilirsin bu zor." Tekrar Haneul'a doğru dönüp dudaklarını hafifçe yanağına bastırmıştı. Haneul şaşkınlığını gizlemek için ekstra bir çabaya girmişti. Tyler ikisine gülümserken başını salladı.

"Ben Tyler," Haneul'a elini uzattı ve elini sıkarken tebessüm etmişti.

"Haneul," dedi elini geri çekerken.

☁️; roommate Where stories live. Discover now