14

5.6K 363 216
                                    


gecikmeden dolayı özür dilerim

sizleri seviyorum
iyi okumalar

lütfen bol yorum ve vote
♥️

"Haneul burada ne yapıyorsun?" Jongin ve Chanyeol salona girdiklerinde Haneul uzandığı geniş koltukta doğruldu ve telefonunu kilitledi.

"Geceyi burada geçireceğim," dedi hafifçe gülerek. "Uhm.. Baekhyun sanırım sarhoş ve yanında birisini getirmiş."

"Ah bu çocuk aptal." Chanyeol, Jongin'e doğru dönüp konuştu. "Onu uyarmalıydın."

"Uyarabileceğim bir konumda olduklarını düşünmüyorum." Haneul tebessüm ederek konuşsa bile ardından yüzü yavaşça ciddileşmişti. Jongin başını olumsuz anlamda salladı ve Haneul'a döndü.

"Benim odamda kalabilirsin Haneul. Çocuklarla bugün takılacağız eve gelmem yani."

"Jongin haklı. Burası rahat fakat uyandığın zaman boynun ve belin tutulmuş oluyor." Haneul gülümseyerek başını salladı.

"Tamam," dedi kalkıp. "Bugün Jongin'in odasını kendi odammış gibi kullanacağım."

"Kendi odanmış gibi." Jongin göz kırparak kollarını ona doğru açtı. Haneul kollarının arasına girdiğinde o da kollarını Jongin'e dolamıştı.

"Yarın dersinden sonra beni ara buluşalım. Ne dersin?"

"Anlaştık." Birbirlerinden ayrıldıklarında Chanyeol ile de sarılıp, Haneul odaya doğru gitti.

Jongin'in odasına girdiğinde yatağın üzerine uzandı. Derin bir nefes alarak uyumak için gözlerini kapatmıştı. İçini garip hisler doldururken bunu anlam veremiyordu.

Baekhyun'la yaşamak istediği şeyin, cinsellik ya da duygusal bir şey olup olmadığını bilmiyordu ve buna emin değildi. Haneul derin bir nefes alarak örtünün altına girdi ve telefonundan dinlendirici bir müzik açarak gözlerini kapattı.

-

"Gitme vakti." Baekhyun tişörtünü başından geçirirken konuştu.

"Beraber uyuruz sanıyordum?"

"Yanılmışsın." Baekhyun yatağından kalkıp kızında kalkmasını bekledi. Kız kalktığında yatağının çarşafını kenarından tutup çekti. Baekhyun'un ne yaptığını izlerken Baekhyun ona döndü.

"Kapının nerede olduğunu biliyorsun." Kız Baekhyun'un tavırlarını onaylamayarak başını salladı. Yerde duran çantasını alarak topuklu ayakkabılarının çıkardığı sesle beraber dışarıya çıktı. Baekhyun çarşafını ve yastık kılıflarını değiştirdi ve kendisini banyoya atmıştı.

"Ne yapıyorum ben?" Kendi kendine mırıldanarak düşüncelerini boşaltmaya çalışmıştı. Beyninde susmak bilmeyen çığlıklar Baekhyun'un saçlarını çekiştirmesine neden olmuştu.

Baekhyun kendisini yatağına atarak ağrıyan gözlerini kapattı.

-

"Bu oda da tek kişi kalmıyorsun," Haneul düz ve bol siyah elbisesini üzerinde süzerken umursamazca ve sertçe konuşuyordu. "Çok düşüncesiz ve bencilsin." Haneul makyaj yapmak için masasına oturdu. Baekhyun hiçbir şey söyleyemiyordu çünkü haklıydı.

"Kendini benim yerime koy." Baekhyun yatağından doğrularak konuştu. "Fazlasıyla çekici olan bir kız kucağına oturuyor ve sürekli hareket halinde. Bir de üzerine seni öpüyor." Haneul ona döndüğünde yüzünde ciddiyetsiz bir ifade vardı.

☁️; roommate Where stories live. Discover now