29

2.3K 229 54
                                    


sınava giren bebeklerim nasıldı sınav?

sizleri seviyorum iyi okumalar 🌝

——————

"Günaydın," Baekhyun dudaklarını Haneul'ün yanaklarına bastırıp bir süre öyle beklerken Haneul gülümsemişti.

"Günaydın," dedi kollarını esnettikten sonra Baekhyun'a sarılmıştı.

"İyi uyudun mu?" Baekhyun parmaklarının arasına Haneul'ün saçlarını aldığında Haneul başıyla onaylamıştı.

"Evet ama şu an hiç kalkmak istemiyorum." Gözlerini kapatıp Baekhyun'un göğsüne doğru sokulurken mırıldanmıştı.

"Biraz daha tembellik yapmana izin verebilirim ama sonra beraber okula gideceğiz. Anlaştık mı?" Haneul yerinde doğrulup sırtını yatak başlığına yaslayarak Baekhyun'a döndü. Hala uykulu görünen yüzü, hafif şişmiş dudakları ve dağınık saçlarında gözlerini gezdirdi.

"Ben gitmeyeceğim," dediğinde Baekhyun'un kaşları merakla kalkmıştı. "İş için birkaç bir yerle görüşeceğim. Dün işlerimiz bitikten sonra Jimin'le beraber gidecektik ama üşendik." Baekhyun derin bir nefes vererek yataktan kalkmıştı. Kız arkadaşına saygı duyuyordu fakat kıskançlığının önüne geçemeyecekmiş gibi hissediyordu. Onun için çalışacak bir sürü yer bulabilirdi ama Haneul bunu kabul etmiyordu ve her şeyi kendisi halletmek istiyordu.

"Baekhyun?" dedi Haneul da yataktan kalkıp peşinden yavaşça ilerlerken. Haneul bu konu hakkında tartışmak istemiyordu.

"Duşa gireceğim." Baekhyun'un peşinden ilerleyip beline kollarını dolayarak onun durmasını sağladı. Başını omzuna yaslarken boynuna ufak bir öpücük kondurdu. Baekhyun yavaşça gülümserken duyduğu kelimelerle birlikte kıkırdamasına engel olamamıştı.

"Bensiz mi?" Baekhyun arkasını dönerek kollarını Haneul'ün beline sarılmıştı.

"Şirketten dolayı eskisi kadar okula gidemiyoruz ve bugünkü derslerimiz ortaktı. O yüzden beraber gitmek istemiştim." Haneul çenesine bir öpücük bırakırken gülümsedi. Dersten sonrada işlerimi hallederim diye düşünürken Baekhyun'un ellerini kavramıştı.

"Tamam," dedi Haneul mırıldanarak. Baekhyun'u öpüp geri çekildiğinde elleriyle yüzünü kavramıştı. "Beraber gidelim."

"Gelmek zorunda değilsin." Baekhyun yavaşça başını sallarken Haneul hızlıca konuşmuştu.

"Bugünkü dersimizin ortak olduğu aklımdan tamamen çıkmıştı." Baekhyun sorun değil dercesine başını salladığında, Haneul elinden çekiştirerek banyoya doğru ilerlemişti.

Baekhyun suyu ayarlayıp tişörtünü çıkarmıştı. Haneul da kıyafetlerini çıkarıp hızlıca kendisini suyun altına atarken Baekhyun'un arkasına gülerek saklanmıştı.

"Her seferinde utanıyorsun," Baekhyun arkasını dönerken kollarının arasına Haneul'ü almıştı. Alnına bir öpücük bırakırken Haneul gülümsedi. İkisinin aklı oldukça dolu olmasına rağmen birbirlerine bunu yansıtmamaya çalışıyorlardı ve hayatlarına ne gibi yön verecekleri konusunda belirsizlerdi.

*

"Bekle," dedi Haneul gülerek. Okula girerken Baekhyun kimsenin görmeyeceğini düşünerek Haneul'ün kalçasını yavaşça sıkmıştı ve bunu herkes görmüştü. "Etrafımızda bir sürü insan var ne yapıyorsun?"

☁️; roommate Where stories live. Discover now