30

2.4K 224 114
                                    

hayalet okuyucularım, lütfen oy verip yorum yapabilir misiniz? 🐾

iyi okumalar sizleri seviyorum
🤍
—————

1-2 hafta sonra

Haneul çoktan iş konuştukları barda çalışmaya başlamıştı ve haftanın 3 günü sahne alıyordu. Beraber çalıştıkları kendisinden bir iki yaş küçük olan arkadaşları Haneul'a yardımcı olmaktan çekinmiyorlardı. Gece yarısına kadar orada olmanın tek sıkıntısı yoğun sigara dumanından rahatsız olmasıydı.

İlk gününde şarkı söylerken biraz çekinse bile mekana gelen arkadaşlarının desteği sayesinde bunun üstesinden gelmişti ama Baekhyun'un kıskanç dolu bakışları altında ezilirken pek rahat olduğu söylenemezdi. Verdikleri 15 dakikalık bir arada herkes Haneul'ün başına üşüşmeye çalışıyordu ve Haneul hızlıca arkadaşlarının yanına gidip, Baekhyun'un kolunun altına giriyordu.

Haneul çalışmaya başladığı günden beri Baekhyun oldukça kıskançtı ve bazen bu tartışmalara yol açsa da hemen toparlıyorlardı çünkü birbirlerine ayırdıkları vakti tartışarak geçirmek istemiyorlardı.

Baekhyun hala bu durumdan rahatsız olmasına rağmen sürekli mekana gidiyor, gidemediği zamanlarda ise arkadaşları gidiyordu. Haneul onları gördüğü için mutlu hissetse bile bazen baskı altındaymış gibi hissedebiliyordu.

Baekhyun ve Haneul ise gün sonunda işleri bittikten sonra evlerinde buluşuyor kendilerine biraz vakit ayırmaya çalışıyorlardı. En son ikili güzel bir masa hazırlamışlardı ve yemek yapmaya çalışmışlardı. Haneul'ü sürekli sabote etmeyen çalışan Baekhyun ise en sonunda pes edip mutfak masasına oturup Haneul'ü izlemişti.

İkisi de rahatına düşkün olmasına rağmen aynı evde yaşamak onlar için sorun olmamıştı. İşleri yüzünden ikisi de zaten oldukça yoğundu ve evde geçirdikleri vakit gerçekten çok azdı.

Haneul son zamanlarda derslerine yoğunlaşmıştı ve dans kulübüyle sürekli etkinlik peşinde koşup, yarışmalara katılıyorlardı. En son katıldıkları yarışmada Taemin'le beraber birinci gelmişlerdi ve para ödülünü kazanıp bölgede derece edinerek üniversitenin adını bir üst kademeye taşımışlardı.

Baekhyun sürekli şirket ve okul arasında mekik dokuyordu. Grup olarak çalışsalar bile Baekhyun bireysel olarak şarkılar yazıyordu ve birçok ünlüyle şimdiden iş birliği yapmıştı bile.

Gruplarının ünü gün geçtikçe artıyor, sokakta yürürken herkes onları tanıyordu ve fotoğraf çektirmek için sıraya giriyorlardı. Herhangi bir etkinlikleri olduğunda farklı ülkelerden onları görmeye gelen birçok insan vardı. Yoğun günlerinde bile kız arkadaşına vakit ayırmaya çalışıyordu ve beraber geçirdikleri yarım saat bile onlar için çok önemliydi.

Haneul annesine çoktan Baekhyun'u anlatmıştı ve birkaç gün önce ikili annelerini ziyarete gitmişlerdi. Baekhyun'un ailesi Haneul ile güzel anlaşmışlardı ve onu sevmişlerdi. Haneul'ün annesi zaten Baekhyun'u tanıdığı için ikilinin arasındaki etkileşimi çoktan hissettiğini söyleyerek onlarla biraz takılmıştı.

Bom ise Haneul'ü gördüğü zamanlar yine o kötü bakışlarını atmaktan sıkılmıyordu ama Haneul için bir şeyler planlamak istiyorlardı. En son sınıftaki kavgalarında Haneul onları yerin dibine sokmuştu ve tüm okul bunun dedikodusunu yapmıştı. Haneul'ün hassas noktasının ne olduğunu çok iyi bilse de bazen bunu onun yüzüne vururken biraz da olsa içi burkuluyordu. Ama Bom kendisini böyle iyi hissediyordu ve kendisini değiştirmek istemiyordu bu yolda ilerlemek istiyordu.

☁️; roommate Where stories live. Discover now