23

5K 340 228
                                    


yorumlarda buluşalım

wattpad hesabımı takip etmeyen güzel okuyucalarım, takip et kısmına dokunur musunuz? 🍓♥️

💌

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

💌

Park Haneul'ün ağzından;

"Ne?" dedim heyecanımı gizleyemeyerek. Baekhyun elimi sıkıca kavramıştı ve hızlı adımları sayesinde çoktan arabaya ulaşmıştık. Baekhyun ön kapıyı açarak benim oturmamı sağladı. Aniden ensemden yakalayıp, kendisine çekti ve biçimli dudaklarını dudaklarıma bastırıp uzunca bir öpücük bıraktı. Geri çekildiğinde yüzünde muzip bir gülümseme oluşmuştu. Kapımı kapatarak arabanın etrafına dolaştı, sürücü koltuğuna oturdu.

Bugün Byun Baekhyun'un etkisi altındaydım.

"Seni kendi daireme götüreceğim. Buraya çok yakın." Arabayı park alanından çıkartırken, karşıdan gelen tanıdık arabaları gördük. Yan yana geçerlerken iki tarafta arabaları yavaşlattı.

"Nereye gidiyorsunuz?" Suho camını indirerek başını çıkarttı. Gözünü birkaç saniye üzerimde gezdirdiğinde geri Baekhyun'a baktı.

"Konuşmamız gerekiyor." Baekhyun basitçe yanıtladı ve başını döndürüp bana kısa bir bakış atarken, tekrar önüne döndü.

Çok farklıydı.

Baekhyun şu an oldukça farklı davranıyordu ve ne yaptığını çok iyi biliyordu. Ve hayır sarhoş falan değildi.

"Dikkatli sür." Chanyeol yan koltuktan seslendiğinde Baekhyun onayladı ve hafif gaza basarak yoluna devam etti.

Bacağımın üzerinde duran elimi kavrayıp dudaklarına götürdü. Gözlerini yoldan ayırmadan elimin üzerine ufak bir öpücük kondurarak, kendi kucağına indirdi. Başparmağıyla elimin üzerini okşamayı bırakmıyordu.

Baekhyun'un sonunda sağa dönerek arabayı rastgele bir yere park etmesiyle beraber arabadan indik. Tekrar elimi kavrayışında saçlarımın arasına öpücük bıraktı.

Bu hareketi gülümsememi sağladı.

Büyük katlı binanın önünde durduk ve kapının şifresini yazarak içeriye girdik. Asansöre bindiğimizde 13.kata bastı ve bana dönmeden önce kapıların kapanmasını bekledi.

"Ben daha fazla bu aramızdaki saçma ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum." Üzerime doğru yürürken sırtım aynayla buluşmuştu. Söylediği cümleleri şaşkınlıkla dinlerken, ne demek istediğini kavrayamamıştım.

☁️; roommate Where stories live. Discover now