9

5.3K 368 291
                                    


🖤

bxg shipiniz kimler?

🌸

Parti alanına geldiklerinde herhangi bir yere geçtiler ve anında dağılmışlardı. Masada Baekhyun, Haneul, Chanyeol, Lay ve Kyungsoo vardı.

"Performans sergileyecek misiniz?" Haneul merakla sormuştu.

"Evet," dedi Kyungsoo şu an sahnede şarkı söyleyenlere bakarak. "Şarkıyı harcadı." dedi ardından ve gülümsedi. "Ama sesi çok güzel."

"Doğru," dedi Baekhyun. "Yanlış şarkı seçimi." Müzik hakkında konuşmaya başladıklarında Haneul etrafa göz gezdirdi. Seolhyun bir arkadaşına bakıp geleceğini söylemesinin üzerinden yarım saat geçmişti ve açıkcası Haneul sıkılmıştı.

"Sıkılmış görünüyorsun." Sehun yanlarına yavaşça adımlayarak gelip Haneul'a bakmıştı.

"Biraz," dedi dürüst olarak. "Birazdan uyum sağlarım." Kendinden emin bir şekilde konuşup etrafı incelemeye devam etti.

Sınıfından bir çok kişiyle göz göze geldiğinde tebessüm ediyordu. Sınıflarından orta boylu bir kız Haneul'ün yanına doğru adımlamaya başlamıştı.

"Sen Haneul olmalısın." Elini uzatıp gülümsedi. "Ben Eun Bi." Haneul'da elini yavaşça uzatıp sıkmıştı.

"Haneul," dedi tebessüm ederek.

"Bizimle takılmak isterser misin? Sınıftan birkaç kişiyle beraberiz." Haneul bunun iyi bir fikir olacağını düşünerek onaylamıştı.

Çocuklara görüşürüz dedikten sonra Eun Bi ile beraber oradan uzaklaştı. Kendi masalarına geldiklerinde Haneul'ün eline bira şişesi tutuşturmuşlardı ve samimi ortamda hepsi kaynaşmıştı. Ardından Seolhyun da onlara katılıp beraberinde birkaç erkek arkadaşını getirmişti.

Baekhyun bulunduğu yerden ara sıra Haneul'a bakıyordu ve çocukların kendisiyle dalga geçmesine izin veriyordu.

"Haneul güzel kız," dedi Sehun yavaşça gülerek. "İçin kıpır kıpır oluyor mu hyung?" Baekhyun kısa bir bakış atıp sessiz kalmıştı.

"Yanındaki Ryan değil mi?" Hepsinin bakışları Haneul'ü bulduğunda dikkatle onları izliyordu. Ryan son derece rahatsız edici bir tipti. Bir sürü cezası vardı ve hala akıllanmak bilmiyordu. Baekhyun yanlarına gitmek için hareketlenmişti fakat Jongin'in Haneul'ün yanında belirmesiyle duraksamıştı.

"Vay canına farklı görünüyorsun." Ryan elindeki içkisiyle beraber Haneul'ün yanına geldi. "Güzel olmuşsun." Haneul konuşmak için dudaklarını araladığında ondan önce aniden yanında beliren Jongin konuşmuştu.

"Teşekkürler." Haneul'ün koluna girip oradan uzaklaştırdı.

"Aç bir kurttan kurtardım seni," dedi gülerek. Diğer çocukların yanına geldiler ve Haneul'ü, Baekhyun'un yanına iteklemişti. "Haneul'a dikkat edin Ryan etrafında dolaşıp duruyor."

"Şuna bak hala daha bakıyor piç." Jongin bedeniyle beraber Ryan'a dönüp uzun süre ona baktı. En sonunda gözlerini kaçırıp başka tarafa adımladığında gülmüştü.

"Vay bu bakışlarda neyin nesi?" Haneul gülerek Jongin'e sataşmıştı. "Herkese böyle bakıp kaçırıyor olamazsın değil mi?"

"Eminim o bakışlarla başka şeyler de yapıyordur." Bom'un sesi duyulduğunda yanlarından sadece geçip gitmişti. Hepsi arkasından bakarken hiçbir şey demeyip sessiz kaldılar. Seolhyun, Bom'un doğum gününü kutlamaktan vazgeçmişti. Zaten Bom'un sevineceğini ve boyunlarına atlayacağını falan da düşünmüyordu.

☁️; roommate Kde žijí příběhy. Začni objevovat