18

4.5K 330 450
                                    

doğum günlerini hiç sevmiyorum ama bugün 22 oldum 🤭 kendimi aşırı aşırı depresif ve kötü hissediyorum.. ve arkadaşlar hem çalışıyorum hem okuyorum bölümler geç geliyor ama eskisi kadar arayı açmamaya çalışıyorum :) bol yorum ve oy lütfen

parkhaneul: taemin kahvaltıyı başka bir güne erteleyelim mi?toplantıda görüşelimyorgunluktan tamamen aklımdan çıkmıştısabah başka bir arkadaşımla görüşeceğim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


parkhaneul: taemin
kahvaltıyı başka bir güne erteleyelim mi?
toplantıda görüşelim
yorgunluktan tamamen aklımdan çıkmıştı
sabah başka bir arkadaşımla görüşeceğim

leetaemin: ah sorun değil
beraber bir şeyler atıştırsaydık güzel olurdu
toplantıda görüşürüz o halde

Haneul telefonunu yüzünden indirip yastığın altına koydu ve Baekhyun'a dönerek gözlerini tekrar kapattı.

"Kime mesaj attın?" Baekhyun yavaşça mırıldandığında Haneul gözlerini açmadı.

"Taemin'e buluşamayacağımızı söyledim." Baekhyun yerinde kıpırdanarak, yüzünü Haneul'ün saçlarının arasına gömdü.

"Hımm," saçlarını koklarken yüzünde bir gülümseme oluşmuştu. "Yataklarımızı birleştirmek için çok mu erken?" Baekhyun'un uykulu ve alayla çıkan sesinden Haneul etkilenmişti ve güldü.

"Ne olacağımızı bilemediğimizden henüz çok erken." Baekhyun tekrar mırıldandığında yatakta tembellik yapmaya devam ediyorlardı.

"Yine de güzel fikir de-" Odanın kapısı hızlıca açıldığında Jongin çığırarak içeriye girmişti.

"Hyung!" Baekhyun ve Haneul tepkisiz kalırken, Haneul utanarak yerine iyice sinmiş, başını yorganın altına sokmuştu. Jongin olduğu yerde şaşırarak durduğunda yanındaki kızın Haneul olup olmadığına emin olmaya çalışıyordu.

"Kapıyı kilitlemiyorum diye çalmayacağın anlamına mı geliyor?" Baekhyun gözlerini yarım açarak hala pijamalarıyla olan Jongin'e döndü.

"Hyung-"

"10 dakikaya odandayım." Baekhyun sözünü keserek gözlerini tekrar kapattı ve başını çevirdi. Jongin odadan çıkarken gülüyordu ve kızın Haneul olduğuna emindi. Odadan çıktıktan sonra Haneul gözlerini açarak başını kaldırmıştı.

"Jongin'den beklenilen davranışlar." Haneul yatakta doğrulduğunda oturur pozisyona geldi. Baekhyun'da birkaç kez esneme hareketi yapıp yataktan kalktı.

"Jongin'in yanına gidip geleceğim. Sonra hazırlanıp çıkalım." Haneul başını sallarken Baekhyun odadan çıktı. Birkaç saniye daha yatakta oturduktan sonra kalkıp, duşa girmişti.

"Yanındaki kızın kim olduğunu sormama gerek yok sanırım değil mi hyung? Tahmin ettiğim kişi?" Jongin küçük bir çocuk gibi merakla yatağının üzerinde debelenip duruyordu.

☁️; roommate Where stories live. Discover now