6

6.8K 476 255
                                    


Bu arada EXO'dan kimleri shipliyorsunuz? ben chanbaek hastasıyım 🔥

iyi okumalar ♥️


"Günaydın," Haneul mutfağa gülümseyerek girdiğinde, direk Baekhyun ile gözleri kesişmişti. Chen'in yanındaki boş sandalyeye oturup esnerken masadakileri süzdü. Bom yoktu ve açıkçası merak etmemişti.

"Günaydın! Aptal arkadaşınla görüşmeye hazır mısın?" Seolhyun'un neşeli çıkan sesi Haneul'ün gözlerini devirmesini sağladı.

"Sabah sabah nasıl enerjik olabilirsin? Ah bu mide bulandırıcı." Seolhyun gülümserken, Xiumin'in hazırlayıp geldiği mısır gevreğini herkesin önüne koydu. Xiumin'e teşekkür ederken, buluşalıklarını orta yerde bırakmamaları gerektiğini hatırlattı.

"Enerjik olmazsam tüm günüm berbat geçiyor." Yüzünü buruşturduğunda Haneul'a bakmaya devam etti.

"Lütfen bana biraz enerjinden ver." İkisi karşılıklı tabaklarını bitirmeye çalışırken konuşuyordu. "Bugün kendimi tam olarak ruh gibi hissediyorum." Haneul mızmızlandığında karşılıklı gülüştüler. İkisi iyi anlaşmışlardı ve Seolhyun beraber takılmak için sabırsızlanıyordu.

"Akşam takılmak ister misin? Seni arkadaşlarımla tanıştırırım." Göz kırpıp güldüğünde, Haneul olumsuzca başını salladı.

"Senin için kendimi yarına saklıyorum." Haneul göz kırpıp, Baekhyun'un dikkatini çekmişti. Haneul'da gözlerini kısa süreliğine Baekhyun'un üzerinde dolaştırıp geri çekti.

"İşte bunu sevdim." Birbirlerine gülümseyerek mısır gevreğini yemeye devam ettiler.

Haneul boş tabağını mutfağa götürdükten sonra yıkadı, kuruladı ve dolaba kaldırdı. Kotunun içerisine soktuğu beyaz tişörtünü düzeltirken, sıkı bacakları herkesin dikkatini çekmişti fakat hiçkimse yanlış anlaşılma düşüncesiyle bir şey dememişlerdi.

"Artık çıkalım." Chen'in komutuyla aynı kampüs içinde olanlar ayaklandı.

"Haneul okuldan geldikten sonra yarın ki parti için beraber kıyafet seçelim." Seolhyun'u onayladığında birbirlerine hızlıca kucakladılar ve evden çıktılar.

Chen ve Jongin en ön koltuk için koşuşturmaya başladılar ama Baekhyun onlara katılmamıştı.

"Sen neden yarışmıyorsun?" Xiumin merakla Baekhyun'a döndüğü zaman Baekhyun bacaklarını göstererek olumsuzca başını salladı.

"Bacaklarım ağrıyor." dedi doğruyu söyleyerek.

"Gece bir ara uyandığımda baş ucundaki cam açıktı." Haneul koltuğa yerleşirken konuştu. Yanına Baekhyun oturduğunda ilk zamanlara göre artık birbirlerine rahat davranıyorlardı. "Camını kapattım çünkü içerisi serinlemişti." dedi ardından.

"Alıştınız mı birbirinize?" Chen de arka koltuğa oturdu ve Jongin'in kafasına hafif denilebilecek şekilde vurmuştu. Xiumin'in yanını kaptığı için tatlı bir şekilde biraz kızmıştı.

"Yani sadece uyumak dışında bir şey yapmıyoruz." Baekhyun'da Haneul'u onaylayıp içinden sen öyle san diye geçirmişti.

Geceleri uyumak istese bile uyuyamıyordu, yatağında dönüp duruyordu. Haneul'ün mırıldanarak uyanıp, camını örttükten sonra başında dikilip, onu seyrettiğini ve üzerini sıkıca örttüğünü biliyordu. Baekhyun'un aklına Haneul'ün uyuyuşu ve üzerini örtmek için ayaklandığında onu korkutup neredeyse yüzüne yumduğu yiyeceği zaman aklına gelmişti.

☁️; roommate Where stories live. Discover now