27

3.2K 281 145
                                    


🥺💚

———————

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

———————

"Günaydın," dedi Baekhyun aynanın karşısında duran Haneul'ü süzerek. Kısa eteği onu kıskandırırken sessiz kalmıştı. "Güzel olmuşsun bebeğim." Haneul gözüne çekmeye çalıştığı kaleme odaklanmışken Baekhyun'a cevap verememişti. Eli titrediği sıra sinirle yaptığı işi bıraktı.

"Sikeyim ya bir türlü şunu beceremiyorum." Gözünü temizlemeye başladığında Baekhyun'un yanına oturdu. Yanağına dudaklarını bastırırken uzun bir süre bekledi.

"Teşekkür ederim," dedi biraz önceki iltifatına karşı. "Senin de sabah seksiliğin üzerinde." Alnına düşen saçlarını parmaklarıyla geriye doğru taradığında uzun süre Baekhyun'u izleyerek yumuşak saçlarıyla oynadı.

"Birlikte olduğumuz sabahlar daha enerjik uyanıyorum." Baekhyun kıkırdayarak konuştuğunda Haneul'dan koluna hafif bir yumruk yemişti.

"Ne? Dün gece hiç utanmıyordun ama."

"Bahsettiğin şey olurken utanmıyorum." İkisi de güldüğünde Haneul başını olumsuzca sallamıştı. "Kalkma vakti Byunie. Kız arkadaşını bekletmek istemezsin."

"Hafif bir tehdit sezmiş olabilir miyim acaba?" Haneul bilmem dercesine dudaklarını büzüp omuzlarını silktiğinde Baekhyun oldukça keyifliydi.

"Bu güzelliğin neler yapabileceğini merak ediyorum. Tembelliğe devam etmeliyim." Baekhyun yatağa kendisini attığında gözlerini beklentiyle kapatmıştı.

"Ya Baekhyun," dedi Haneul hafifçe yüzüne eğilerek. "Şu an bir şeyler yapabilecek durumda değilim." Eğildiğinde burnunun ucuna dudaklarını değdirdi. Baekhyun yavaşça gözlerini açarken gülümsemişti.

"Bugün okula gitmeyeceğim ama sizi bırakacağım." Yataktan hafif doğrulup sırtını yatak başlığına yasladı. Haneul merakla kaşlarını kaldırmıştı.

"Neden?

"Evle alakalı halletmem gereken birkaç bir şey var. Birkaç bir şey almıştım. Bugün onları kurmak ve yerleştirmekle uğraşacağım." Haneul anladığına dair başını sallarken dudaklarını hafifçe büzmüştü. "Sonrasında stüdyoya geçeceğim."

"Yani geç geleceksin ve gün boyu görüşmeyeceğiz?" Haneul bu duruma biraz üzülmüştü ama Baekhyun'un işlerini bir an önce bitirmesini istiyordu.

"Okulda seni yalnız bırakacak olmam beni biraz rahatsız ediyor ama geçen sefer sen beni bırakmıştın değil mi? Ödeşsek fena olmaz." Baekhyun hafif dalga geçercesine konuştuğunda yataktan artık kalkmıştı. Haneul onun konuşma tarzına gülerken o da yataktan kalkmıştı.

☁️; roommate Where stories live. Discover now