19

4.6K 362 456
                                    

Kitapta olmasını istediğiniz, kafanızda canlanan eğlenceli sahneleri buraya yazar mısınız lütfen?

Düşüncelerinizi belirtmeyi ve oy vermeyi de unutmazsanız sevinirim.

💌


Baekhyun'un yanındaki kız hevesle bir şeyler anlatırken onun dikkati çoktan başka bir yere odaklanmıştı. Jimin, Haneul'ün belinden kavrayıp kendine doğru çektiğinde dudaklarını yanağıyla uzun süreli buluşturmuştu. Jimin geri çekilirken yüzünü Haneul'a yakın yuttu.

"Düşündüm de," dedi Haneul sol elinde tuttuğu oldukça ağır yapılmış olan kokteylden içerken. "Neden arkadaşız?" Jimin kahkaha atarken diğer kolunuda Haneul'ün beline sardı.

"Bilmem," dedi Jimin sarhoş olan arkadaşını bu kez farklı gözle incelerken. "Başkasından hoşlanıyorsun." Haneul belirsizce gülümsediğinde onlara bakmamak için kendisini zor tuttu.

"Bakma," dedi Haneul'ün boynuna doğru hafifçe eğilirken. "Zaten bizi izliyor." Dışarıdan bakıldığı zaman boynunu öpüyormuş gibi gözükse de öpmüyordu. Haneul elindeki bardaktaki içkisini bitirerek yakınlarındaki bistroya koydu. Kollarını Jimin'in boynuna dolayıp başını alnına doğru yasladı. İkisi de müziğe göre yavaşça hareket ederlerken gözlerini kapatmışlardı.

"Beni sakinleştirebiliyor, benimle uyuyor ve başkalarıyla temasta bulunmayacağımızı dün gece söyledik. İradesinin bu kadar zayıf olacağını düşünmezdim." Haneul yavaşça mırıldanmaya başlamıştı. "Bedenime dokunmadan önce kalbine dokunmamı söyledi." Derin bir nefes aldığında Jimin'e daha çok yaklaştı. Jimin gözlerini açtığında ardından Haneul'da açtı.

"Ne yapmak istiyorsun?" Jimin'in sorusu üzerine Haneul olumsuzca başını salladı.

"Bilmiyorum," bir tur kendi etraflarında döndükleri sıra Baekhyun'a bakabilme şansı yakalamıştı. "Başkalarıyla takılmak istemiyorum ama Baekhyun'un bu tarz hareketleri beni buna itiyor."

"En azından kendinin farkındasın." Jimin hafifçe gülümsedi.

Baekhyun'u sinir ve kıskançlık ele geçirirken derin nefesler alıyordu. İleride oturan arkadaşlarını da fark ettiğinde gözünü yanında oturan kıza çevirdi.

"Milly sonra takılalım." Tebessüm ederek konuştuğunda arkadaşı soru sorarcasına kaşlarını kaldırdı. Gözleri tekrar onlara kaydığında Haneul ile göz göze gelmişlerdi.

Uzun bir süre birbirlerine baktıklarında Haneul pes ederek Jimin'in yanından ayrıldı ve Baekhyun'a adımladı. Baekhyun da bunu bekliyormuşçasına taburesinden kalkıp Haneul'a adımladı.

"Arkadaşına yardımın nasıldı?" diyerek öne atıldığında, Haneul kızın öptüğü yere işaret parmağıyla hafifçe birkaç kez vurdu. "Söz yazımına güzel yardım etmiş gibi görünüyorsun." Haneul gözleriyle Baekhyun'un kızarmış olan boynunu gösterdi.

"Tüm arkadaşlarınla bu samimiyette misin?" Baekhyun birkaç adım atarak Haneul'a yaklaştı.

"Gün sonunda yalnız kaldığında, birkaç öpücük aldığın ve geceleri huzurla uyuduğun kişi olmak istemiyorum." Milly yerinde rahatsızca hareketlendiğinde onları izlemeyi sürdürdü. Jimin arkada sessiz kalırken ikisinin konuşmasına müdahale etmek istemiyordu.

"Kalbime dokunmak istediğini söyleyen ama sürekli başka erkeklerle flört halinde olan birisini istemiyorum." Baekhyun sesini biraz yüksek tutmuştu. Haneul sinirle güldü.

☁️; roommate Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin