12

5.4K 380 185
                                    


ev taşıdığım için baya baya gecikti kusura bakmayın iyi okumalar
lütfen oy vermeyi ve düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayın
💜

//

Haneul'ün başı Baekhyun'un kolunda, Baekhyun'un diğer kolu ise Haneul'ün beline sarılıydı. Gece ikisinden de tek kelime dahi çıkmamış sadece yatağa uzanmışlar ve gözlerini kapatmışlardı.

Baekhyun gözlerini yavaşça açtığında birkaç kez kırpıştırdı ve kollarının arasında uyuyan Haneul'ü izlemeye başlamıştı. Kolunu başının altından çekip onu rahatsız ederek uyandırmak istemiyordu. Belindeki elini çekerek yavaşça saçlarına doğru götürdü. Birkaç saniye okşadıktan sonra Haneul kedi gibi mırıldanmaya başlamıştı ve bu Baekhyun'un gülümsemesini sağlamıştı.

"Günaydın," dedi Baekhyun kocaman gülümsemesiyle. Haneul gözlerini tamamen açtığında bir süre Baekhyun'un yüzüne baktı.

"Günaydın." Çekinerek konuştuğunda yattığı yerden doğrulmak istemişti. Sırtını yatağın başlığına yasladığında yatakta oturur pozisyona geldi.

"Gece seni rahatsız ettim mi?" Haneul olumsuzca başını salladı.

"Peki ya ben?" Baekhyun'da olumsuzca başını salladığında aralarında oluşan garipliğe ikisi de güldü. "Ah çok garip." Haneul mırıldandığında Baekhyun başını Haneul'a doğru eğdi.

"Garip olan ne?" Bilmiyormuş gibi konuştuğunda Haneul gülümsedi.

"Sen ve ben," dedi işaret parmağıyla Baekhyun'u ve kendisini gösterirken. Baekhyun gözlerini uzun süre Haneul'ün yüzünde sabitlediğinde Haneul utanarak eliyle Baekhyun'un gözlerini kapatmıştı.

"Sürekli bana olan uzun bakışlarını yakalıyorum." Haneul kendisini aşağıya kaydırdığında başını tekrar yastıkla buluşturdu. Baekhyun tepeden Haneul'a bakarken her ayrıntısını inceliyordu.

"Bunun farkında olmana rağmen bir şey yapmıyorsun." Baekhyun elini Haneul'ün çenesine getirerek iki parmağının arasına sıkıştırdı.

"Seninle daha fazla iletişim kurabildiğimiz için mutluyum." Haneul içinden geçenleri söylemeye başladığında Baekhyun onu dikkatle dinliyordu. İkisi de birbirine çekingen davrandığı için iletişim kurmakta zorlanıyorlardı fakat bunu son zamanlarda aşmış görünüyorlardı.

"Uzun uzun sohbet edebileceğimiz ortamlar yaratacağımdan emin olmanı istiyorum." Haneul ciddi tavrına gülümsediğinde Baekhyun da güldü.

Haneul erkek arkadaşıyla yeni ayrıldığı için karşı cinslerine karşı biraz güveni kırılmış olsa bile bunu tecrübelemişti. Baekhyun bunu hissettiği için adımlarını dikkatli atmak istiyordu. Baekhyun'un Haneul'a karşı biraz mesafeli davranmasının sebebi de kendi isteklerine ve zevklerine yenik düşmemek içindi.

"Okuldan sonra bir plan yapma." Haneul'ü kollarıyla sardığında kendisine doğru çekti.
"Akşam katılmamız gereken bir araba yarışı olabilir." Haneul gözlerini kocaman açtığında bu fikri sevmişti.

"İzlemek keyif verici olacaktır." Baekhyun alt dudağını içeriye doğru çektiğinde ifadesini sabit tuttu. Bu yarış Haneul'ün beklediği gibi bir yarış olmayacaktı.

"Beklediğin gibi bir yarış olmayabilir ama sen yarış yarıştır dediğin için sana herhangi bir bilgi vermeyeceğim." Baekhyun keyifle konuşup Haneul'ün dudaklarının kıvrılmasını izledi.

"Gidip görelim Byun Baekhyun." Gülerek konuştuğunda kendisini Baekhyun'un kolları arasından kurtardı ve yattığı yerden kalkarak birkaç tane esneme hareketi yapıp dolabının karşısına geçti. İçerisinden birkaç parça kıyafet çıkarıp yatağının üzerine koydu.

☁️; roommate Where stories live. Discover now