Chapter 52

8.1K 699 84
                                    

Harry's P.OV.

Το κεφάλι του Jim,είναι πεσμένο στο πλάι την στιγμή που οι αστυνομικοί τον βγάζουν έξω από το σπίτι.Μερικοί γείτονες άκουσαν φωνές και κάλεσαν την αστυνομία.Ένιωσα περήφανος όταν είπα οτί τον χτύπησα για να προσταυεύσω την Alyssa,τον Sam και την Marina,(Ναι,επιτέλους έμαθα οτί όνομα της μητέρας της).

Η Marina εξήγησε στους αστυνομικούς τι γινόταν τα τελευταία δύο χρόνια και οι αστυνομικοί έδειξαν ενδιαφέρον στο αηδιαστικό μυστικό του Jim.Είναι σιχαμερό και μόνο στην ιδέα να έχει τέτοιες σκέψεις για ένα δεκαωχτάχρονο κορίτσι.Εβαλά πραγματικά τα δυνατά μου για να μην τον σκοτώσω.

Αφού οι αστυνομικοί μίλησαν με τα παιδιά έφυγαν και η οικογένεια έκανε επιτέλους μία ομαδική αγγαλιά.Το μόνο που έκανα ήταν να τους χαμογελάσω,αλλά η Alyssa τράβηξε και μένα.Φυσικά και δεν αρνήθηκα.

''Δεν νομίζω πως κάποιος από εσάς έχει την όρεξη να πάει σχολείο αύριο,με τα σημερινά.''Είπε η Marina με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

''Μα έχω μία εργασ-''

''Sam."Τον μάλωσε η Alyssa και τον σκούντηξε στον ώμο.''Νομίζω πως είναι καλή ιδέα,μαμά.''

''Εσύ είσαι εντάξει με αυτό Harry;''Με ρώτησε η Marina.''Είσαι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος σε αυτό το σπίτι.''

Χαμογέλασε και έξυσα αμήχανα τον σβέρκο μου.''Βασικά,uh...έχω...έχω κάτι δουλειές αύριο...αλλά θα είμαι εδώ σχεδόν όλο το πρωί...αν δεν σας πειράζει.''

''Φυσικά και δεν πειράζει.''Είπε και χαμογέλασα ευγενικά,αποφεύγοντας το βλέμμα της Alyssa.

''Μπορούμε να μιλήσουμε το πρωί για όλο αυτό;''Ρώτησε η Alyssa,κοιτάζωντας τη μητέρα της.''Είμαι πολύ κουρασμένη.''

''Φυσικά,γλυκιά μου.''

O Sam ήταν ήδη στο δωμάτιό του και εγώ,όπως και η Marina,ακολούθησαμε την Alyssa επάνω.

Έκλεισε τις κουρτίνες του δωματίου της και με εξέπληξε όταν γύρισε προς το μέρος μου και έβγαλε την μπλούζα της.Θεέ μου.Προφανώς ήταν κουρασμένη για να σκεφτεί για το αν θα αλλάξει μπροστά μου.Παρ'όλα αυτά δεν με κοίταξε ούτε μία φορά.

Dangerous (Μετάφραση)Where stories live. Discover now