Chapter 36

8.6K 806 133
                                    

Όλα τα κορίτσια τον κοιτούσαν επίμονα,όσο έγραφε την εργασία μας στον πίνακα.Ο τρόπος που τέντωναν οι μύες του κάθες φορά που τεντωνώταν τον έκαναν ακόμη πιο καυτό.Προσπάθησα να μην κοιτάζω πολύ...αλλά γαμώτο,είναι δύσκολο.Ειδικά όταν έχεις την Shaunee από τα δεξιά να σου σκουντάει τον ώμο,όλη την ώρα.

Και τότε,έχεις και τον Harry στα αριστερά.

Τον κοιτούσε πραγματικά λες και ήταν έτοιμος να του ορμήξει.Κρατούσε δυνατά το θρανίο από την άκρη,για να συγκρατήσει τα χέρια του.Τα μπράτσα του,σφιγμένα λες και θα έσπαγαν από λεπτό σε λεπτό.Δεν ξέρω γιατί τον κοίταζε έτσι...ίσως ζήλευε που ήταν πραγματικά ωραίος,αλλά ο Harry απέχει πολύ από αυτόν.Δεν το λέω επειδή είμαστε μαζί,αλλά είναι η αλήθεια.

O Harry είναι μαγευτικός.

''Είσαι καλά;''Ψιθύρισα.

''Ναι.''Μουρμούρισε και έσφιξε τα δόντια του,για να μου δείξει πόσο κακός ψεύτης είναι.

Αποφάσισα να μην τον πιέσω,γιατί το τελευταίο που μου λείπει είναι o Harry να φωνάζει μέσα στην τάξη.Όχι μόνο αυτό,αλλά ο Derek γύρισε και άρχισε να μας μιλάει.''Συγνώμη παιδιά,αλλά θα σας διακόψω,για να σας δώσω ρόλους για την επόμενη εργασία.''Πήρε κάτι χαρτιά από την έδρα του και χαμογέλασε.''Alyssa Anderson;''

''Εδώ.''Ανταπέδωσα το χαμόγελο.Με την γωνία του ματιού μου κοίταξα τον Harry και μπορώ να πω,πως ήταν έτοιμος να σπάσει.

Ο Derek είπε ακόμη λίγα ονόματα και έφτασε στην Shaunee.''Shaunee Cole;''

''Εδώ,όμορφε.''Είπε και σήκωσε το χέρι.

Μερικοί γέλασαν,μέσα σε αυτούς και ο ίδιος ο Derek.''Harry Styles;''Έστρεψε το βλέμμα του στον Harry,με ένα μικρό χαμόγελο στα χείλη.Δεν μπορώ να πω αν είναι φιλικό ή διαβολικό.

''Εδώ.''Είπε ο Harry γρατζουνώντας το θρανίο.

O Derek του έδωσε το φύλλο του και πήγε στην θέση του.

Κάτι μου έλεγε πως γνωριζόντουσαν,αλλά γιατί ο Derek φώναξε το όνομά του,αφού ήξερε πως είναι εδώ;Και για΄τι ο Harry θύμωσε τόσο;Ο Derek δεν μου μοιάζει για κανέναν τρελό δολοφόνο..(τρομερή ειρωνία).

Dangerous (Μετάφραση)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα