Chapter 41

7.3K 746 71
                                    

Παρασκευή βράδυ.Σήμερα είναι ο χορός.Ο οποίος εγώ δεν θα πάω.Μου ζήτησαν δύο αγόρια να πάω μαζί τους,αλλά αρνήθηκα.Εννοώ,υποθέτω πως τα έχω ακόμη με τον Harry,δεν θα ήταν κάπως αν πήγαινα με άλλον;Βέβαια,δεν ξέρω αν είμαστε μαζί πλέον,με μπερδεύει τόσο πολύ..

Μιλώντας για τον Harry,σήμερα δεν ήρθε καν στο σχολείο.Δεν εμφανίστηκε όλη μέρα.Μου φάνηκε περίεργο,γιατί χτες δεν ήθελε να πάω στην τάξη γιατί είναι ο Derek, και σήμερα με αφήνει μόνη.Παρεπιπτώντως,ο Derek είναι ακόμη στο σπίτι.

Χτες μετά την ''συζήτηση'' που είχαμε με τον αποτυχημένο κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου για το υπόλοιπο της ημέρας.Ο Sam,χτύπησε δύο φορές και μου είπε συγνώμη που του έδιναν δώρα και τέτοια.Επίσης,μου είπε πως αν θέλω θα μείνει σπίτι μαζί μου.Είναι τόσο γλυκός..

Δεν είμαι θυμωμένη που δεν έπαιρνα δώρα,θύμωσα επειδή ο αποτυχημένος πίστεψε πως θα ήθελα να περάσω τρεις μέρες διακοπών μαζί του.

Τέλως πάντω,είναι δέκα η ώρα και είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι.Σκεφτόμουν πως θα ήταν αν πήγαινα στον χορό.Η Shaunee και η Erin είχαν βρει αγόρια,αλλά η Karina δεν έχει έρθει σχολείο εδώ και μέρες.Λείπει περίπου μία εβδομάδα...λογικά είναι άρρωστη ή κάτι τέτοιο,σωστά;

Το να είμαι μόνη στο σπίτι με τον Derek,είναι ότι χειρότερο.Εννοώ,είναι τόσο καυτός αλλά είναι ο καθηγητής μου.Δεν θα έπρεπε να είμαι τόσο κοντά μαζί του.Σήμερα με γύρισε σπίτι,από την στιγμή που δεν ήταν ο Harry.Ποτέ δεν το έχει ξανακάνει αυτό..ίσως όντως με βαρέθηκε.

Μπήκα κάτω από τα σκεπάσματα,και έκλεισα τα μάτια μου για να κοιμηθώ.Κουράστηκα τόσο πολύ αυτή την εβδομάδα,απλά ήθελανα κοιμηθώ.Ήμουν επιτέλους,έτοιμη να κοιμηθώ τελείως,όταν άκουσα την πόρτα του δωματίου μου να ανοίγει.Είναι σχεδόν μεσάνυχτα!

Άνοιξα τα μάτια μου και σηκώθηκα.Η πόρτα ήταν κλειστή και κανείς δεν ήταν στο δωμάτιο.Κοίταξα το παράθυρο και ήταν κλειστό.Είχα φαντασεί τον ήχο;Μα ήταν τόσο αληθινό και-

''Τι ξέρεις Alyssa;''

Γύρισα το κεφάλι μου και είδα μία φιγούρα στην γωνία του δωματίου μου.Ο Derek.Κάτι γυάλιζε στο χέρι του,μα δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τι ήταν...

Dangerous (Μετάφραση)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ