Chapter 34

7.5K 758 35
                                    

Το γεγονός οτί ένς βράχος πετάχτηκε από έξω,ήταν τρελό.Ο Harry ήξερε ποιός ερχόταν και γιατί ερχόταν.

Θα μου έλεγε;

Φυσικά και όχι.

Όσο και αν δεν θέλω να είμαι μόνη αυτή τη στιγμή,νομίζω πως στ'αλήθεια πρέπει να μείνω μακριά από τον Harry.Μου το έχει πει κάπου στις τρεις φορές,συν οτί με έδιωξε από το σπίτι του,αλλά πάντα επιστρέφει.Πώς στο καλό θα μείνω μακριά του,αν συνεχίσει να το κάνει;

''Νομίζω πως πρέπει να φύγεις.''Ψιθύρισα και πήρα το κινητό μου,για να πάρω την αστυνομία.

Έπιασε απότομα τον καρπό μου.''Μη.Δεν μπορούν να κάνουν κάτι.''

''Ναι,αλλά εσύ μπορείς.''

''Δεν μπορώ,Alyssa.''

''Τότε φύγε.''Είπα κοιτάζωντάς τον αυστηρά στα μάτια.''Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί είσαι εδώ;''

''Alyssa-''

''Harry,μόλις τώρα ένας γαμημένος βράχος πετάχτηκε μέσα στο σπίτι μου!''Φώναξα,νιώθωντας τον φόβο στα όριά του.''Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό!Όλα τα μυστικά σου,με κάνουν να φοβάμαι πιο πολύ από ποτέ!Ποιός λογικός άνθρωπος θα πετούσε έναν βράχο μέσα σε ένα σπίτι;''Προχώρησα προς την πόρτα και την άνοιξα.''Αν κάποιος σε κυνηγάει,μην τον κάνεις να κυνηγήσει και εμένα.Απλά φύγε.''

Το πρόσωπο του Harry ήταν έτοιμο να πέσει στο πάτωμα.Γύρισα από την άλλη,για να συγκρατήσω τα δάκρυά μου.Δεν ήθελα να φύγει.Δεν ήθελα να μείνω μόνη.Αλλά αν ο Harry,κυνηγιόταν από έναν ψυχάκια,δεν θέλω να είμαι το επόμενο θύμα του.

Τη στιγμή που ήμουν έτοιμη να γυρίσω και να του φωνάξω,μίλησω.''Πες μου,πως δεν μ'αγαπάς πια.''

Οι χτύποι της καρδιάς μου,άρχισαν να αυξάνονται στις λέξεις του.Θυμάμαι που το το είχα πει,λίγα βράδια πριν.Δεν το μετάνιωσα,γιατί ήταν αλήθεια.Τον αγαπώ.Κάθε μέρα με τραβάει περισσότερο,και αυτό είναι που μισώ.

Δεν μπορούσα να σταματήσω να τον ερωτεύομαι.

''Πρέπει να φύγεις.''Είπα χαμηλόφωνα,νιώθωντας το ένα δάκρυ μετά το άλλο.Φοβόμουν.Φοβόμουν για την ζωή μου.Φοβόμουν,πως θα τον έχανα.

''Πες μου πως δεν μ'αγαπάς και θα φύγω.''Η φωνή του ακούστηκε σαν να έκλαιγε και είμαι σίγουρη,πως συγκριατιόταν.Γύρισα να τον κοιτάξω.

Έκλαιγε. 

Τον έχω ξαναδεί να κλαίει και πραγματικά το σιχαίνομαι.Με κάνει να θέλω να κλάψω περισσότερο.

''Δεν μπορώ να στο πω αυτό.''Είπα και ήρθε κοντά μου.

''Τότε δεν θα φύγω.''Έπιασε το χέρι μου και ένωσε τα μέτωπά μας.Έκλεισε τα μάτια του,αφήνοντας περισσότερα δάκρυα να στάξουν.''Γιατί σ'αγαπώ.''

Η καρδιά μου έσπασε.

Η τελευταία φορά που κάποιος μου είπε ''σ'αγαπώ'' και το εννοούσε,ήταν όταν ζούσε ο μπαμπάς.

''Τ-τι;''Ρώτησα σοκαρισμένη.Καθάρισα με τον αντίχειρά μου μερικά από τα δάκρυά του,άδικα,αφού συνέχισαν να βγαίνουν καινούργια.

''Δεν μπορώ να αφήσω κάποιον που αγαπώ,Alyssa.Όχι ξανά.''Ψιθύρισε.

Αντί να ρωτήσω γιατί είπε ''ξανά'' συνέχισα να τον κοιτάω μίλητη,γιατί συνιδειτοποίησα πως δεν με ένοιαζε.Ήταν μαζί μου τώρα.Μαζί μου.Φαίνεται σαν να περιμένα χρόνια για να μου το πει,αλλά είναι μόνο λίγες μέρες.Τον αγαπώ,αφού τον ξέρω μόνο λίγες μέρες.Μα δεν με νοιάζει ο χρόνος.Αξίζει.

''Υπόσχομαι,''Ξεκίνησε να μιλάει.''Δεν θα σε αφήσω ποτέ.Δεν θα αφήσω να σου συμβεί κάτι.Αλλά,θέλω να με εμπιστεύεσαι Alyssa.Με εμπιστεύεσαι;''

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου.

''Πες το.''

''Σε εμπιστεύομαι.''

Χαμογέλασε αδύναμα.''Ξέρω πως συχένεσαι να το ακούς,αλλά θα το πω...συγνώμη.''

Στριφογύρισα τα μάτια μου και μη θέλωντας να χάσω άλλο χρόνο,ένωσα τα χείλη μας.Το να φιλώ τον Harry,είναι κάτι τυχερό.Μπορεί να κάνει κάθε κορίτσι να αισθάνεται όπως ποτέ.

Και τυχαίνει να είμαι ένα από αυτά.

 VOTES&COMMENTS

Dangerous (Μετάφραση)Where stories live. Discover now