Chapter 19

8.8K 811 37
                                    

Ένα τεράστιο βάροςέφυγε από πάνω μου,μόλις είδα το αυτοκίνητο του Harry λίγα τετράγωνα πιο κάτω.Βγήκα από το αμάξι της μαμάς μου,κλείνοντας πίσω μου την πόρτα.Προχώρησα στην πόρτα και χτύπησα το κουδούνι.Καμία απάντηση και οι χτύποι της καρδιάς μου,άρχισαν να επιταγχύνουν.

''Harry,εγώ είμαι.''Φώναξα ελπίζοντας πως θα πάρω απάντηση.Ίσως ήταν πολύ στεναχωρημένος για να ανοίξει.''Σε παρακαλώ άνοιξε την πόρτα.''Είπα αλλά,πάλι δεν πήρα απάντηση.

Δεν περίμενα να γίνει κάτι,αλλά έσπρωξα την πόρτα.Προς μεγάλη μου έκπληκη -και νακούφιση- ήταν ανοιχτή.Έσπρωξα ελαφρώς την πόρτα για να ανοίξει και τότε με την άκρη του ματιού μου,στο πεζοδρόμιο μια φιγούρα.Μαύρα μάτια ήταν καρφωμένα πάνω μου.Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να σταματήσει.Μπήκα γρήγορα στο σπίτι και έκλεισα την πορτα πίσω μου,κλειδώνωντάς την.Από τότε που γνώρισα τον Harry,βλέπω συνέχεια μία σκιά να με ακολουθεί.Ίσως είναι μια παραίσθηση,σωστά;

''Harry;''Είπα,αλλά καμία απάντηση.Όλα ήταν στη θέση τους,οπότε δεν υπήρχε λόγος να ανησυχώ.Τίποτα δεν φαινόταν περίεργο..

Και τότε άκουσα θορύβους από κάτω.Το υπόγειο υποθέτω.Δεν το είχα παρτηρήσει πριν.

Προχώρησα προς τις σκάλες και σταμάτησα απότομα.Τι και αν θυμώσει που είμαι εδώ;Τι και αν δεν θέλει να μου ξαναμιλήσει;Τι και αν με μισεί;Και αν προσπαθήσει να μου κάνει κακό επειδή είναι θυμωμένος;Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα από αυτά.Είχε πει πως ποτέ δεν θα με έβλαπτε.Και δείχνει να το εννοεί,αλλά μερικές φορες ο θυμός του με τρομάζει..

Κατέβηκα τις σκάλες και άρχισα να ακούω γρήγορες και κοφτές ανάσες.Ακουγόταν σαν να σήκωνε βάρη ή κάτι τέτοιο.Προχώρησα και τελικά έμαθα τι έκανε.Με σόκαρε το πόσο νευριασένος έδειχνε.

Φορούσε το σκούρο τζιν του και έριχνε μπουνιές σε έναν σάκο του μποξ.Φαινόταν κουρασμένος,αλλά συνέχιζε.Τα μάτια μου αμέσως πήγαν στο σώμα του.Ήταν στ'αλήθεια γυμνασμένος.Δεν μπορούσα να δω το πρόσωπό του,από την στιγμή που είχε γυρισμένη την πλάτη του,αλλά τότε έκανα κάτι πραγματικά ηλίθιο.

Έπεσα πάνω σε ένα τραπεζάκι ενώ συνέχισα να περπατάω.Αμέσως πάγωσα,όπως έκανε και ο Harry.Τα χέρια του ήταν δεμένα με επίδεσμο και υποθέτω επειδή αιμορραγόυσαν.

Dangerous (Μετάφραση)Where stories live. Discover now