Chapter 17

9.1K 951 10
                                    

Ένας ξαφνικός πονοκέφαλος με ξύπνησε.Ένιωσα ένω βαρύ χέρι γύρω από την μέση μου,αλλά πριν προλάβω να δω ποιος είναι,ένιωσα μία αναγούλα.Κράτησα κλειστό το στόμα μου και έτρεξα στην τουαλέτα,που τύχαινε να είναι στο δωμάτιο.Δεν πρόλαβα να παρατηρήσω το ξένο δωμάτιο και αμέσως έπεσα στα γόνατα μπροστά από την λεκάνη.

''Ελισαι εντάξει,αγάπη;''Η φωνή του Harry,με έκανε να ηρεμίσω.

''Νιώθω απαίσια..''Γκρίνιαξα και έσκυψα ξανά μπροστά από την λεκάνη.

O Harry έπεσε και αυτός στα γόνατα δίπλα μου και κράτησε τα μαλλιά μου.Βέβαια,ήξερα πως δεν κοιτούσε,γιατί να το έκανε;Είναι σκέτη αηδία.

Αφού τελείωσα,ο Harry με σήκωσα και έπλυνα το πρόσωπό μου στον νεροχύτη.Έφυγε από το μπάνιο και πήγα να μου φέρει νερό.Σκούπισα το πρόσωπό μου και παρατήρησα την αντανάκλαση μου,στον καθρέφτη.Τα μάτια μου ήταν κόκκινα και τα μαλλιά μου γεμάτα κόμπους.Έμοιαζα με άστεγη...ένιωθα άστεγη.Το μόνο που θυμάμαι από χτες το βράδυ,είναι το τηλεφώνημα του αποτυχημένου και τίποτα άλλο.Υποθέτω,πως μετά πήγα μέσα με τον Harry και ήπια παραπάνω απ'όσο υπολόγιζα.Αφού κοιτάχτηκα άλλο λίγο,παρατήρησα πως φορούσα μία μακριά μπλούζα και φόρμες.Σκατά.Δεν θυμάμαι να άλλαζα.

O Harry,επέστρεψε και μου έδωσε το ποτήρι.Και τότε παρατήρησα πως φορούσε μόνο το μποξεράκι του.Πέρα από το ταττουάζ πεταλούδας στο στομάχι του,μπορούσες να δεις τις υπέροχες αναλογίες του σώματούς του.Πήγε στην ντουλάπα και φόρεσε το τζιν του.Τα μαγουλά μου κοκκίνισαν,αφού κατάλαβε πως κοιτούσα το σώμα του.

''Τι έγινε χτες το βράδυ;''Ρώτησα.

''Μέθυσες και σε έφερα στο σπίτι μου,για να μην σε πυροβολήσουν οι γονείς σου.''Γέλασε.

''Με-με...αλ-''

''Αν σε άλλαξα;''Με διέκοψε και κούνησα το κεφάλι μου καταφατικά.''Μόνο επειδή μου το ζήτησες.Αλλά δεν έγινε τίποτα άλλο,το ορκίζομαι,μετά από αυτό κοιμήθηκες.''Γαμώτο.Η μαμά μου και ο αποτυχημένος θα με σκότωναν αν μάθαιναν οτί κοιμήθηκα στον Harry.

''Είσαι σίγουρος..δεν ξέρω..δεν έκανες τίποτα;''

Dangerous (Μετάφραση)Where stories live. Discover now