Chapter 16

9.4K 820 54
                                    

Harry's P.O.V.

Οι ώρες άρχισαν να περνάνε σιγά-σιγά,αλλά η Alyssa έδειχνε τελείως διαφορετικός άνθρωπος.Ήταν τόσο ανέμμελη και συνέχιζε να πίνει την μία μπύρα,μετά την άλλη.Άρχισα να ανησυχώ,γιατί έπινε υπερβολικά πολύ.Όταν χορεύαμε,άρχισε να τρίβετε επάνω μου και να μμε φιλάει.Όχι οτί μμε πείραξε,αλλά δεν ήξερε τι έκανε.Νομίζω,πως πρέπει να λήξει εδώ η διασκέδασή της.Σταμάτησα να πίνω,μόλις κατάλαβα πως η Alyssa,ήταν πιο μεθυσμένη από οποιονδήποτε,γιατί έπρεπε κάποιος να οδηγήσει.

Ξέρω πως η Alyssa,είναι πολύ αγχωμένη με αυτόν τον κόπανο,αλλα χρειάζεται λίγη ξεκούραση,όχι ποτό.Δεν θα την πήγαινα σε καμία περίπτωση σπίτι της έτσι όπως είναι.Οι γονείς της θα την τιμωρούσαν για πάντα αν το μάθαιναν.Το τελευταίο πράγμα,ήταν να την ξαναπληγώσει αυτός ο μαλάκας.

''Alyssa,νομίζω πως πρέπει να φύγουμε.''Φώναξα για να με ακούσει.Γύρισε να με κοιτάξει και έχασε την ισορροπία της,αλλά την έπιασα και άρχισε να γελάει.

''Ω,έλα τώρα,μην γίνεσαι ξενέρτος.''Είπε γελώντας και χτύπησα ελαφρά το στήθος μου.

''Έλα,αγάπη.Πρέπει να κομηθείς.''Είπα και έπιασα τα χέρια της.

''Θέλω να μείνω.''Είπε και έγλυψε τα χείλη της.Γαμώτο,είναι τόσο αξιολάτρευτη.Αν δεν ήταν τόσο όμορφη,δεν θα ήταν τόσο δύσκολο.

''Άσε το κορίτσι να μείνει.''Ήρθε δίπλα της ο Matt χαμογελώντας,και έπιασε την μέση της.

''Πάρε τα γαμημένα σου χέρια από πάνω της!''Φώναξα και την τράβηξα δίπλα μου.

Ο Μatt στριφογύρισε τα μάτια του και πήγε σε κάποιες ξανθιές κοπέλες,που δεν ήξερα.Η Alyssa πήγε να πέσει ξανά,αλλά έβαλα τα χέρια μου στην πλάτη της και άρχισε να γελάει ξανά.Τα μάτια της ήταν έτοιμα να κλείσουν οπότε έβαλα τα χέρια της στον λαιμό μου.

''Πήδα.''Της είπα πάνω από τον ώμο μου.

Αφού πήδηξε όπως της είπα,τύληξε τα πόδια της γύρω από την μέση μου και ξάπλωσε το κεφάλι της στον ώμο μου (αν δεν κατάλαβε καμία,την πήρε στην πλάτη του).Χαμογέλασα ελαφρά και ξεκίνησα να περπατάω.Αποχαιρέτησα τα αγόρια,λέγοντάς τους οτί έπρεπε να πάω σπίτι την Alyssa.Ήταν πολύ μεθυσμένοι για να μου δώσουν σημασία,έτσι έφυγα και πήγα στο αμάξι.Έβαλα την Alyssa,στην θέση το συνοδηγού,αλλά ξεκίνησε να παίζει με την ζώνη της και να την βγάζει.Αναστέναξα και πήγα να την ξανακλείσω.Πάγωσα,όταν άρχισε να με τραβάει και να φιλάει τον λαιμό μου.Γαμώτο.

Dangerous (Μετάφραση)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant