Chapter 4

11.8K 907 53
                                    

''Το λούνα παρκ;''Ρώτησα νιώθωντας πως είμαι έτοιμη να εκραγώ. 

Ο Ηarry γέλασε με την αντίδρασή μου.''Να υποθέσω πως σου αρέσει;''

''Το λούνα παρκ είναι η αδυναμία μου!Ω,θεέ μου,μπορούμε να φάμε από αυτά τα μικρά κέικ;Θα σε αγαπώ για πάντα.''Είπα χαρούμενη.

''Εάν είναι έτσι,τότε πάμε να φάμε κέικ.''Απάντησε και μου έκλεισε το μάτι.Είμαι ευγνώμων που βγήκε για να μου ανοίξει την πόρτα και δεν μπόρεσε να δει το κόκκινο στα μάγουλά μου.

Έκλεισε την πόρτα πίσω μου και προχωρήσαμε στην είσοδο.Είχε ήδη δύο εισητήρια οπότε το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν τα εισητήρια για τα παιχνίδια.Επέμενα να πληρώσω τα δικά μου αλλά ο Harry έβγαλε στην επιφάνεια την αξιολάτρευτη πλευρά του και αρνήθηκε.Αφού αγόρασε τα εισητήρια τα μάτια μου εξέτασαν προσεκτικά τον χώρο προκειμένου να βρω τα κεκάκια.Κανείς δεν καταλαβαίνει...θα σκότωνα για αυτα.Τα παχυντικά φαγητά είναι ο έρωτάς μου.

''Τα μωρά μου.''Ψιθύρισα μόλις τα εντόπισα.O Harry έβγαλε ένα πνιχτό γέλιο και με ακολούθησε.Παρήγγειλα ένα και έβγαλα το πορτοφόλι για να πληρώσω αλλά ο Harry άρπαξε τον καρπό μου.''Τι στο..;''Ρώτησα παραξενεμένη.

''Ο άντρας πληρώνει πάντα.''Χαμογέλασε και πλήρωσε τον ταμεία.

''Είσαι γελοίος.''Είπα και έβαλα μια μπουκιά στο στόμα.''Αλλά σ'αγαπώ για αυτό που έκανες.''

''Χαίρομαι που το ακούω.''Είπε και δάγκωσε και αυτός το κέικ του.Αφού τα φάγαμε ο Harry με κοιτούσε επίμονα με ένα τεράστιο χαμόγελο.Σήκωσα το φρύδι μου και του έδωσα το ''έχω κάτι στο πρόσωπο;'' βλέμμα.''Έχεις...έχεις άχνη σε όλο σου το πρόσωπο.''Είπε μέσα στο γέλιο του.''Περίμενε.''Πάγωσα μόλις έφερε το χέρι του στο μάγουλο μου για να με καθαρίσει.

''Εντάξει τώρα;''Ρώτησα.

''Ναι.''Χαμογέλασε.''Έχεις ελκυστικά χείλη..''

Για άλλη μια φορά χάθηκα στο πράσινο των ματιών του.''Λοιπόν,um...τι θες να κάνουμε πρώτα;''Τραύλισα.

Ο Harry γέλασε αφού κατάλαβε τον λόγο που τραύλισα.''Δεν ξέρω,εσύ διάλεξε.''

Dangerous (Μετάφραση)Where stories live. Discover now