45.Vazgeçmem

6.9K 304 425
                                    

100 bin 🔥

ASLA SON OLMASIN ...🎉

Bugüne kadar beni yanlız bırakmayıp, her daim omzum da eli  olan okuyucularım yani aile üyelerim Neşe mahallesinin neşesinin bitmemesi sizler sayesinde . Çok duygulandım.

24.03.2020 günü uzun zamandır yazmak istediğin ama bir türlü cesaret edip yazamadığım kitabımı yazmamın ilk günü.

Sizlerle 25.03.2020 günü kavuştuk 💖

Hızlı ve ani verdiğim bir karardı Neşe mahallesini yazmak  ama iyiki yazmış sizin gibi harika insanları tanımışım.💖

Hiç 400 yorum olmamış Neşe mahallesi bugünün şerefine yapar mıyız?

İyi okumalar 💖

" Ben doğru anladım değil mi ? Evlenmek istedin ve evlendin öyle mi ?" dedi Çetin abim bağırarak oturduğum yere iyice sindim . Barış,  fark ettirmeden beni sakinleştirmek için belimi okşuyordu ama rahatlayamıyordum. Çünkü Çetin abimin adeta gözü  dönmüştü .

" Evet ! Bana bağırıp durma karım korkuyor. " dedi Deniz dediği kıza baktım  kafasını eğmiş, gözlerini kapatmıştı . Karısı korkuyormuş ... ailesine tanıştırma gereği bile duymadığı karısı.  Haspam !

" Teyzem annem yavrum ! Sen beni öldürmek mi istiyorsun?  Evlenmek istedim evlendim ne  demek ?  Böyle bir evlenme şekli mi olur ? " dedi Teyzem kolanyayı biraz daha eline dökmüş ve boynuna falan sürmüştü.

" Anlatıyorum,  anlamak istemiyorsunuz çok seviyoruz birbirimizi evlenelim dedik."

" Yemin ediyorum elimde  kalacak  bu çocuk " dedi abim sinirle yan tarafındaki sandalyeye tekme attı ve sandalye  sertçe yere düştü.

" Çetin lütfen sakin ol ." dedi  Elif abla ve oturduğu yerden kalkıp abimin karşısına geçip kolunu tuttu. Abimin  evliliğine mi bu temaslara mı şaşırsaydım bilmiyorum.

"Elif bırak allah aşkına ya ! Duymuyor musun neler diyor almış gelmiş bir kızı  evlendim diye . Daha önce kızın ismini bile duymadım ben." dedi

" Tamam anlıyorum ama sakinleş. Gel balkona çıkalım." dedi ve abimi alıp çıkardı .

" Susayım susayım diyorum ama abim haklı  sen napıyorsun ?  "dedi Baran abim

Neşe Mahallesi #Wattys2020Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt