31. Masum kal

6.9K 294 211
                                    

Selammm!!

NasılsınızBugün aranızda Msü sınavına giren var mı ? Nasıldı ?

Bölüm biraz geç geldi ama güzel olduğuna inanıyorum .💞

Bol yorum bırakmanızı rica ediyorum .

İyi okumalar 💞


Güneş gözlüğümü iyice ittim ve  şapkamla daha çok yüzümü kamufle etmeye çalışarak bana göz kırpan Barış Sancar'ın arabasına bindim ve gözlüklerimi seri  bir şekilde çıkardım.  Şaşkın bakışları beni izliyordu neydi onu bu kadar şaşırtan ki ? Acaba senin bu saçma salak tipin olabilir mi ? Dien iç sesimin gene hatsiz yorumuna göz devirmemek için zor tuttum kendimi

" Leyla, bu halinde ne ?"  dedi 

" Modaya ayak uyduruyor olamaz mıyım  ? " dedim

" Abilerinden saklanma yöntemin falan mı ? Sikerim  böyle işi ben ama" dedi

" Ne edepsiz herif oldun sen ama ya ! Evet yakalanmak istemiyorum " dedim

" Leyla aptal mısın  sen ? Ilk buluşmamız değil bu biliyorsun dimi ?" dedi

" Evet biliyorum aptal falan da değilim üstelik " dedim

" Öyle durmuyor uzaktan ama ! Abinlerle konuşalım diorum hoşlanmıyorum böyle şeylerden Leyla . Gizlenmek saklanmak bana göre değil " dedi

" Gidelim mi önce ? " dedim kedi gibi bir ses tonuyla onunla tartışmak istemiyordum derin bir nefes alıp arabayı  çalışırdı.

Duygularımın karşılık bulunmayacağına neredeyse ikna olacakken öyle hızlı bir şekilde birbirimize tekrar harmanlanmıştık ki Barış ile abimler hep aklımdaydi elbette ama ben hep imkansız gözüyle bakardım o yüzden derdim tasam bu konuda anlık olmuştu .

Çetin abim fazla kindar bir adamdı.  Ikna olmazdı  kolay evet beni dövmezdi tabiki öyle  şiddet  merakı asla da yoktu kadınlara karşı ama bazen insan der ya dövse daha az canım yanardi öyle  birşeydi.  Barış'ı silerdi yüksek ihtimal belkide silmezdi emin  değilim ama o kardeşim dediği adamlardan hep sadıklık beklerdi. Onun hayat felsefesine tersti. O delikanlı adama yakışmaz derdi ilk diyeceği sözlerden biriydi bu .

Barış en çok çetin abimi severdi diğerleri koymazdı belki ona ama Çetin abim ile omuz omuz olduğu zamanlardan karşı karşıya geleceği dönem onun yıkılışı olurdu. Bir yandan abim bir yandan sevdiğim adamın bu karşı karşıya gelişi ise bana verilecek en büyük  cezaydı zaten.

Emre abim ise susardı . Çünkü onun delikanlılık dediği sey benim gözümden akan bir damla yaş için yanardı. Beni çok başka severdi ne kadar zıt düşsekte benim için herşeye göz yumardı.

Baran abim o Çetin Yiğit olmak istiyordu kesinlikle rol modeli oydu Emre abim ona göre fazla kalbine göre hareket ediyordu . Çetin abimin aksine o kalbimi ezer  geçerdi ve Barışında şimdi söyleyin bakalım kolay mıydı ?  Herşeyi pat pat söylemek belki biraz daha büyümem gerekti şuan erkendi. Buna bende hazır değildim zaten . Gözümden akan bir damla yaşı hemen elimin tersiyle sildim . Araba durmuştu.  Hafifçe çenemden  tutup çevirdi beni .

Neşe Mahallesi #Wattys2020Where stories live. Discover now