13.Hoşçakal

11.5K 406 212
                                    

Kocaman bir aile oluyoruz Neşe mahallesi 😍 Sizlerin yorumlarını cevaplamak aşırı keyifli çok güzel yorumlar yapıyorsunuz hadi bu bölümde de yorumlarda buluşalım.

Not: Aras için erkek yabancı model önerilerine açığım.

İyi okumalar 😍

Gerginlikten 10 yaş yaşlanmıştım yahu! Sakin ol Leyla alt tarafı lise arkadaşınla iki lafin belini kırıcaksınız . Kendi kendimi sakinleştirme çabalarına son vererek kafeden içeri girdim saat 12.20ydi bu saate buluşmak kadar saçma ne vardı allah aşkına! 12.30 da gelirdi ama benimki napayım ayol ! Denize bakan tarafta oturan Aras'a baktım. Ulan keşke az tipsiz olsaydın şimdi sana kötü de davranamaz insan .

Zihnimdeki saçma düşünceleri denize atıp sahte bir gülüş yüzüme yerleştirdim . Zaten biz kadınları güçlü yapan en önemli şeylerden biri değil miydi herşeye rağmen o yüzümüzdeki sahte gülüşler. Oysa akşam odamıza kapandığımızda aglamaktan harap olurduk . Kimi zaman ailemiz için ağlardık,kimi zaman aşkımız için , kimi zaman dostlarımız için bazen de sadece ağlamak istediğimiz için ağlardık.

Yavaş yavaş yürümeye başladım, benim geldiğimi gören Aras'ın suratında benimkinin aksine samimi bir gülüş oluştu ve o küçük gamzeleri belirdi . Okulda ki birçok kızın hayali olan .

" Selam " dedi Aras gülümseyerek ve oturduğu sandalyeden ayağa kalktı ve bana sımsıkı sarıldı ihtiyacım vardı aslında böyle güçlü bir sarılmaya bende karşılık verdim sarılmasına. Ayrıldığımızda gülümsedim " selam " dedim ve masaya oturdum .

" Nasılsın ? Teklifimi kabul etmene sevindim üç abisi olan bir kız olsam ben engellerdim beni " dedi gülerek bende onun bu yorumuna kıkırdadım.

" Sağol ya , moralimi yükselttin." Dedim

" Gerçekler bunlar güzelim " dedi güzelim ? Lafın gelişi demiştir ya .

" Yer değiştirebilir miyiz ayıp olmazsa biri gelirse fark edebileyim gelmez ama güvende hisedemiyorum kendimi." Dedim gülerek bak bak yalanlara bak ! Sen zaten Barış abicigine yakalanmak için kendi ayaklarınla gelmedin dimi buraya .

" Aa , tabi olur " dedi ve yerinden kalktı biraz inceledim fiziği de ayrı bir güzeldi bu çocuğun kardeşim olsa ayarlardım yabancıya gitmesin die aslında ... seri bir şekilde yer degiştirdik o sırada gelen garson ne istediğimizi sordu.

" Ben bir orta şekerli türk kahvesi alayım ." dedim

" Bende aynasından istiyorum " dedi Aras garson masadan uzaklaşırken

" Belki bana birgün tuzlu yaparsın " dedi gözlerimin şaşkınlıkla yerlerinden çıktığına emindim sahte bir öksürük krizine girdim. Ulan bu nasıl koşma uçma napıyosun Aras ?

" Hep böyle komiksin sen " dedim alayla umarım oda alaya alır yoksa ortalık karışacak.

" Sende hep böyle ciddisin" dedi tek kaşını alayla kaldırarak güldüm bir gözüm kapıda bir gözüm Arastaydı ciddiye de alamıyordum ki çocuğu .

" Neyse, sonuçlar açıklanmadı mı hâlâ? " dedi üniversite sonuçlarından bahsediyordu onların açıklanmaya niyeti yok Aras.

" Yok be ! Ama benim sonucum net ıstanbul devlet özel hepsini yazdım istanbuldakı abimler göndermedi il dışına " dedim bir elimi çenemin altına koyarak .

" Benim üniversiteye çıksa keşke ne güzel olur " dedi

" Hıı , evet iki eski arkadaş orada da ortalığı karıştırırız ." Dedim arkadaş kısmını bastırarak

Neşe Mahallesi #Wattys2020Where stories live. Discover now