28. Dans

7.5K 323 180
                                    

İyi okumalar ♡( Yıldızları ve yorumları unutmayalım)

O kadar uzun zaman olmuştu ki onu görmeyeli . O benim için öz bir abi gibi gibiydi . Demir zorlu benim hep sıgınagım olmuştur  her olayda bana arka çıkmasıyla abilerimle çok tartışmaya da girmisligi vardı .

" Abi " dedi Ebrar titreyen sesiyle şöyle salona bir göz gezdirdim gözler Barış ve Demir abideydi . Toplantı dediği şey Demir abiyi almaktı belliki yüzümde aptal bir gülümseme oluştu .

" ooo Demir abimiz gelmiş " diyerek masadan ayaklandık Ebrar  koşarak Demir  abinin boynuna atlamıştı. Onların sarılmasını dolu gözlerle izledim .

Gözlerim Barış ile kesişti onu çok özlemistim onun gözlerindeki özlem ve beğeni ile bakışlarımı   kaçırdım  çok güzelsin be adam !

Demir abi ve Ebrarın yavaşça birbirinden ayrıldı ve Demir  abi beni gördü göz kırpıp kollarını açtı bende hızlı bir şekilde sımsıkı sarıldım .

" Seni çok özledim abi" dedim

" Bende seni fıstık " dedi  bizimde ayrılmamız ile herkesle sarılmaya başladı adeta düğün asıl şimdi başlıyor gibiydi herkes o kadar çok sevinçliydi ki .

Herkesin enerjisini yerine getirmişti adeta hepimiz bir masaya geçtik o kadar kalabalık bir masa  olmuştuk ki Demir abi bir kolunun altına Ebrarı bir kolunun altına Beni almıştı ..

" Hiç demiyorsun oğlum geleceğim die yazıklar olsun " die homurdanan Çetin Abimden başkası olamazdı .

" Sürpriz yapmak istedim size de yaranılmıyor " dedi dalgayla

" Ulan çok özlemişim be !" Dedi Baran Abim

" Daha geçen gün yanımdaydın" dedi kimse bunu bilmiyordu belli ki ve şaşkın şaşkın birbirlerine baktılar

" Baran sen ne ara gittin oğlum" dien Emre abimdi

" Ebrar ile beraber geldiler size söylemediler mi ?" Dedi Demir abi masada bir ölüm sessizliği oldu çetin Abim öksürüp olayı kurtarmaya çalıştı. " Benim haberim vardı  yoğun bir dönemdi kardeşim gelemedik onlarla beraber " dedi bu adam sürekli bu olayları kapatmaya çalışmaktan yaşlanmıştı be.

" Siz gelemezsiniz ama ben gelirim " dedi daha gideli 2 ay yeni olmuştu galiba belki daha fazla ama çok özlendigi bir kesindi.

" Gelin ve Damat geliyor " diyerek el çırpamaya başlayadı Ebrar ve tüm salon karanlığa büründü ve giriş müziği çalmaya başladı.  Girerken fatih abi Demir abiyi görüp şaşkınlıkla masaya bakakalmıştı .

Gelin ve damat için  dans müziği başlamıştı.  Ondan sonra hızlı bir şekilde çiller sahneye davet edilmişti .  Herkes tek tek kalkmaya başlamıştı .

Ebrar ve Demir abide beraber kalkmıştı .  Elif ablaya gözlerim kaydı abime bakıyordu   .

" Çetin abi " dedim bana baktı ve devam ettim " Elif ablayı kaldırsana "

" Ne alaka ?" Dedi anlamazca kulağına doğru yaklaşıp " Ona şans versen ölmazsin galiba kızcağız yıllarını harcadı sana bir dansı çok görme " dedim kafasını salladı ve masadan kalktı heyecanla onların dansa kalkmasını izledim.  Barış ile göz göze geldiğimizde onları işaret ettim hafif bir  tebessüm belirdi suratında.  Aslında birbirlerine çok yakıştıklarını ilk defa bugün  daha iyi anlamıştım. Elif abla çok güzel seven bir kadındı onu çok severdim aslında ama abilerimi paylaşmayı sevmezdim bencillik ettiğimi düşündüm.

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Neşe Mahallesi #Wattys2020Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang