6.Takipten çık

13.2K 466 172
                                    

İyi okumalar ♡

Yorum ve yıldızları  unutmayalım 🦄 Öptüm sizi 😘

" Bak sakin ol tamam mı ? " dedi Ebrar iyice korkmaya başlamıştım sabah evden herkes gittiğinde  bize gelmişti ve yaklaşık 15 dakikadır ağzında birşeyler geveliyordu.

" Ebrar anlat hadi " dedim sabırsız bir  şekilde 

" Biz öpüştük " dedi elleriyle suratını kapatarak

"  kimle ? " dedim şokla

" kimle olabilir acaba Baran ile " dedi şokum daha  çok artmıştı.

" Neeeeeeeeeeee" die çığlığı bastım

" Kulağımın zarı patladı ama sana feda olsun " dedi

"  Ne demek öpüştük siz şimdi sevgili misiniz ?" Dedim.

" Hayır " dedi  üzgün bir ses tonuyla

" öpüştünüz ama " dedim

Bana dün abimin onların kapısına dayanmasından itibaren öpüşme evresine kadar herşeyi duraksamadan anlattı " SONRA NEOLDU NE DEDİ ?" Dedim heyacanli bir şekilde cidden çok şaşırmıştım.

" Özür diledi yapmaması gerektiğini biranda olduğunu söyledi 'unut bunları ' dedi ve beni bırakıp gitti . Saatlerce ağladım biliyor musun bu değildi hayallerim Leyla ! Pisman olması degildi beni öptüğü   için. Bok gibi hissettim kendimi ilk öpücüğüm sevdiğim adamla oldu evet ama pişman oldu bu çok kötü " dedi ve gozlerinden göz yaşları akmaya  başladı  direk sarıldım.  AH abi Ah!  Böyle ağlatılır mı bu kız..

" Ağlama kuzum eminim çok pişman olacak seninle o an sevgili olmadığı için " kurduğum cümlenin mantıksızlığını es geçtim ve ağlaması daha şiddetlendi Ebrar'ın

" İyi tarafından bak artık  seni  kardeşi olarak gördüğünü savunamaz " dedim kafasını kaldırdı kızarmış gözlerine baktım " Doğru,  Leyla göreceksin beni öyle bir sevecekki herkes hayran kalacak " dedi amin dedim . Abim'in onu sevmesini çok istiyordum abime en çok yakışacak kişi oydu çünkü.

□■□■□■□

"Tuzu uzatsana Leyla  " dien Baran abime baktım ve gözlerimi devirdim aşırı  sinirliydim ona " yo uzatmıyorum " dedim ve önümdeki pilavdan bir kaşık  daha aldım

" O nedenmiş " dedi

" Sen daha iyi bilirsin !" Dedim yaptığım imayı anlamış olacak ki direk tuzu kendi  aldı dememden korkmuştu . Çetin abim ve Emra abim şüphe ile ikimize baktı.

" Neyiniz var sizin ?  " dedi Emre abim

" birşeyimiz yok , Teyzem'i almaya ben giderim " dedi lafı değiştirerek teyzem bir arkadaşının yerine birkaç saat daha çalışıyordu bugün normalde 7 gibi evde olması gerekti ama 11 de çıkacaktı hastaneden .

" Teyzemin arabasının işlerini de biran önce halletmek gerek " Dedi çetin abim bu sohbet ilgimi çekmediği  icin  bitmiş olan tabağımı alıp  masadan kalktım " Afiyet olsun ben uyuyorum " dedim ve tabağı makineye bırakıp odama çıktım.

Bugün Barış'ı görmemiştim ve aşırı özlemiştim . Hem nasıl özlemezdim ki ? Insan sevdiğini hep özlerdi öyle değil mi ?

gelen mesaj bildirimi ile  masamdaki telefonu aldım.

Neşe mahallesi  :

Sinan: Bu haftasonu kesin gidiyoruz dimi ? ( dün gece konuşulmuştu grupta ve herkes kabul etmişti )

Neşe Mahallesi #Wattys2020Where stories live. Discover now